Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
1948...İSRAEL kuruluyor....mersin ve iskenderun limanlarından israele gıda akmazsa aclıktan olecekler....1955 menderes peygamber....aynı sekilde devam...1967 savası...turkiye aynı sekilde devam...1996 erbakan hocam...en onemli israel turkiye military anlasmaları devam...tayyip bey buyuk ısrael nişanı torenleri madalyaları devam...van munute ayarlı oy alma devam...
NE VAR....TURK DEVLETLERİ VAR....Oyuncular hacivat ve karagozler....
buyuk turkiye....laik ve tam demokratik...kuzey suriye ve kuzey iraq icinde...AVRUPA BİRLİGİNDE...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzum
90.000 den yaptığımız longların , 88.000'e koyduğumuz stopunu daha açılışta patlattı.Şu anda flata geçmiş olduk.Bundan sonraki yol haritamız nedir, bu seviyelerden tekrar long'a geçelim mi?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
İRAN VE İSRAEL....ortadoguda jandarma devam...ikiside turk...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzum
90.000 den yaptığımız longların , 88.000'e koyduğumuz stopunu daha açılışta patlattı.Şu anda flata geçmiş olduk.Bundan sonraki yol haritamız nedir, bu seviyelerden tekrar long'a geçelim mi?
hayır...88 500 de...izliyorum niye uyanıgım sanıyorsun...bu americadan dolayı olacaktı...
88 000 kırılınca ikinci kademe longu cakacagım...bu saat 11 gibi olur....SONRA GUNU ARTI KAPAR....
BU CAKACIGIM LONGU...aasama kapatacagım....
yukarıda yazdıklarım....politic ve tarihi seyler....GUNNUK HABERLERİ TAKMAYIN...ONLAR BORSADA TIRISKA İŞLER...ucundu...işinize bakın...
sakın turkiyede o oldu bu oldu diye kafaya takıp borsaya oyle bakmayın...tukiyede hiçbişey olmadı...skender agam herseye hakim...hacivat ve karagoz oynatıyor...
mamına koyim bu kaderin....biz cokecek derken....feyza diyenler...şimdi cokecek derken...BİZ KURTARMAYA GELİYORUZ BU BORSAYI....kadere bak...al bayrak elimizde gece saat uc newyorkta...cephede furusuyorum...herkes mısıl mısıl uyuyor...
atesliyorum olumune....gencleşiyorum....88 500 ila 88 furus bolgem...ya o ya ben olecegim....her alınana 89 800 satış yazıyorum...
sonra gidip uyuyacagım....STOP YOK....
Kuzum ilk mesajında bugün artı kapar çakacağım longu aşama kaapatacam demişsin bu durumda bugün tulum çıkarıp sonra giydirmiş oluyorlar.İkinci mesajında yarın bizde tulum giydirirler diyorsun.Burda bir karışıklık oldu.Akşama artı kapatmazsa pozisyonu koruyup yarın tulum giydirmelerini mi bekleyeceğiz yoksa her halikarda bugün pozisyon kapanacak mı tam anlayamadım.
BAK SEN BENİ ACILIŞTA HİC BURADA BULDUN MU....bugun buldun...niye...CAKMAYA GELDİM ULEN....88 ALTI...bu oldur beni demektir...oldurdum....İŞİM BU BENİM....
BAK SEN BENİ ACILIŞTA HİC BURADA BULDUN MU....bugun buldun...niye...CAKMAYA GELDİM ULEN....88 ALTI...bu oldur beni demektir...oldurdum....İŞİM BU BENİM....
Kuzum bir zamanlar seni açılışta, kapanışta hep buluyor ve ölümüne furuşuyorduk.Kulakları çınlasın ölücü rex vardı,kaptan kutero vardı taktik,strateji,akıl,bilgi,cesaret ne ararsan vardı.Şimdi o günleri hatırladım bin atlı peşindeyiz kuzum allah seni başımızdan eksik etmesin.
Yorum