Kuzum sen normalde stoplu çalışmazsın, bu konuda senden bir kural öğrenmedik.90.000 den yaptığın longlar için stopu nereye koyuyorsun bu konuda bir kuzu kuralı varmı?
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
turkiyede....7 haziran sabahından beri yeni bi haber yok...haber suydu...devlet bahceli...ver bilali...al hilali dedi...oda oylemi...buyur boyle dedi...tekrar secim dedi...gerisi TİYATORA dır...yeni haber yok yani...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hep var...TREND ASAGIYKEN...sen tepkiye oynuyorsan...2000 puvan koy...oyna...ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum sen normalde stoplu çalışmazsın, bu konuda senden bir kural öğrenmedik.90.000 den yaptığın longlar için stopu nereye koyuyorsun bu konuda bir kuzu kuralı varmı?
fekat simdiye kadar bunu yapmadım...tepkide long olmadım...şimdi zorunluyum...kuzu kuralı ve dolarbazlı endeks seviyesi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
http://www.cagaptay.com/17732/implic...gainst-the-pkkkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturkiyenin ISIS a karsı henuz bişey yapmadıgını...PENTEGON dun acıkladı....
anlamı....
PKK olayları basladıgı gibi ...birden duracak....ve TURKİYE ısıs a furacak....bu tabii...turkiyede yeni bi dinci teror dalgası getirecek....
barzaninin gorevi bitiyor....iki yıl uzatmışlardı....bu hafta...o konuda halledildi mi...PKK ve barzani arasındaki buzlarda erir...
Yorum
-
Kuzu abi, şuanda haberturkte oktay Vural şöyle dedi : görev chpye verilmeliydi. Belki CHP azınlık hükümetini AKP destekleyecekti. Ne belli desteklemeyecegi?
Büyüksün abi
Yorum
-
bu yazım onemli....bu yazımın icinde dolar tl....2.30 a dusecek var....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturkiyenin ISIS a karsı henuz bişey yapmadıgını...PENTEGON dun acıkladı....
anlamı....
PKK olayları basladıgı gibi ...birden duracak....ve TURKİYE ısıs a furacak....bu tabii...turkiyede yeni bi dinci teror dalgası getirecek....
barzaninin gorevi bitiyor....iki yıl uzatmışlardı....bu hafta...o konuda halledildi mi...PKK ve barzani arasındaki buzlarda erir...
kasım 15 de...G20 toplantısı var turkiyede...bu yuzden secim kasım 1 de....
birden ve aniden PKK herseyi durdurursa sasmayın...bu AKP yi iktidar yapar...PKK bunu hep yaptı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
bi iki kelam edersem ;
seçimden sonra hertütlü ralli bekliyorum tek parti olursa ki çok zayıf ihtimal sönük bi rallimsi
ancak bence global oyuncular hdp destekli akp-chp hükümeti oldururlar o zamana kadar fed de fiyatlanır
memleket normalleşme eşliğinde ralli yapar dolar bazlı zirveleri görebilir
arabayı satmayı düşünmeye başladım
bilmiyorum büyüğüm ne der satayım mı arabayı?
Yorum
-
hocamurat....
bunak o...yaslı...kanadada 8 yıldan fazla kaldın nı...cezai ehliyetin yok...soguktan dolayı...beynin kuculup kus beynine donuyor....ha ha ha....
ama...genede...benim gordugumu gormus...bu biraz kurt ya...cocuklugunda dagda uyusmus...belkide bu yuzden soguga direnişli kerizzz....ulen sakın gidip senin ucun boyle yazdı deme...onunla ugrasamam....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aslında hem OCALAN ve hemide TAYYİP bey...HDP nin barajı gecemeyecegine inanıyorlardı....
benim gibi turklerin bu oyunu gorup....oyları HDP ye verin propogandasına girmeleriyle oyun bozuldu....BİZ BU OYUNU BOZMAK UCUN BOYLE DEDİK..yoksa bizim ne işimiz olur etnikciyle...dinciyle...yuzde 13 okununca ekranda...OCALAN 3 gun adını unuttu...TAYYİP bey sarayın bodrumuna saklanmıştı......
bakalım...bu TİYATORA kac perde olacak...bakalım OCALAN ı takan olurmu...bu olaylardan sonra...
PKK ya kim eyleme gecin emrini verdiyse...o hem turkler ve hemde kurtler ucun haindir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yok emmi ya ben emminin huzurunu kaçırtacak bunaklarla uğraştırımıyim heç))))sadece teknikte onun üstüne tanımam deyince attım emmi saygılarımla..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocamurat....
bunak o...yaslı...kanadada 8 yıldan fazla kaldın nı...cezai ehliyetin yok...soguktan dolayı...beynin kuculup kus beynine donuyor....ha ha ha....
ama...genede...benim gordugumu gormus...bu biraz kurt ya...cocuklugunda dagda uyusmus...belkide bu yuzden soguga direnişli kerizzz....ulen sakın gidip senin ucun boyle yazdı deme...onunla ugrasamam....
Yorum
-
hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok emmi ya ben emminin huzurunu kaçırtacak bunaklarla uğraştırımıyim heç))))sadece teknikte onun üstüne tanımam deyince attım emmi saygılarımla..
gene diyorum...bu alemde...teknikte bi numorodur o...digerleri hava...
ama bunaktır...ha ha ha
bak bunnarı tası...okudumu bayılır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
emmi hepsini alıntılayarak taşıdım ...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergene diyorum...bu alemde...teknikte bi numorodur o...digerleri hava...
ama bunaktır...ha ha ha
bak bunnarı tası...okudumu bayılır...
emmee şundanda eminimki banada saydıracak... sonra siz baş başa ne edersiniz bilmem sen taşı dedin bende taşıdım ...elçiye zeval olmaz diyerek... ama adım gibi biliyom elçiyi de mikecek....
Yorum
-
HDP oyu 14-17 arası..... AKP bi daha gelemez...çok zor.....gelse de kıl payı gelir.....ulkenin durumu yokuş aşağı vaziyeti.....bu seçimler yenilenir durur......aynı 12 eylül öncesi gibi.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yazım onemli....bu yazımın icinde dolar tl....2.30 a dusecek var....
kasım 15 de...G20 toplantısı var turkiyede...bu yuzden secim kasım 1 de....
birden ve aniden PKK herseyi durdurursa sasmayın...bu AKP yi iktidar yapar...PKK bunu hep yaptı....
Yorum
-
Aslan yürekli kadin... Kuzunun da hosuna gidebilecek bir dil diye düsündüm...
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
Yorum