Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ELİMİZDE 88 VE 90 VAR...ikisinide 94 de kutlettik mi....toplam 10 000 puvan yapar...parayı ikiye katladın işte...
    METO...

ne dedi kuzu kerizi....parite 1.20...dolar tl 2.40 dedi....NİYE DEDİ...sorma demem...yayılıyor...

bundan sonra dedi....TUM FİNANSAL PİYASALARDA YAYLANMA GELECEK.....

buna....İSKENDER.....BEKLENTİ AVI DER....KEKLİK AVIDA DİYEBİLİRİZ...BU OMMADAN...HECBİŞE OMMAZ METO...

kim deyiyo....

kuzu deyiyo....

beni anlaman ucun...asagidaki iki yazımı iyi oku...izahı orada....

birincide...kısa vade hedef 94 000 vob diyorum....ikincidede alıntıda yani....orta vade vob...102 000 diyorum....

yormayın lem beni....yoksa heyvanlar aleminin tümünü anlatır...beyninizi ikerim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

AKP li capsiz yalcın demişki....sehit cenazelerinde sadece vetan soggossun diyelim...hele YARBAY uniforması giymişsen bu sart demiş...unutmadık demiş...1960 ihtilalini...yarbaylar albaylar binbasılar yapmıştı.....VETANA İHANET ETMİYELİM...bizi korkutmayın...uyukumuz kacıyor..pardon PKK ters propogandaya giriyor...benim bakan olmamam...olamamam...VETANA İHANETTİR...ben heyvandan zekiyim demeye getiriyor....

yanılıyor....heyvanın kafasındaki kıl dokulmez...bunun ki....heva alanı gibi....beyni alınmış ondan....

adam acı icinde...kardesini kaybetmiş...soruyor...o soruya cevap ver...hem sen...hemde VAKAR ve onur içinde yasayan emanetci basbakan...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manif
        Matematikçi
        • 16 Ağustos 2011
        • 752

Emmi görünen o ki Merkez kurları kontrol altına almak adına bir süre sonra faizde arttırıma gidecek. Faiz artışı doları aşağı salar tamam o konuda sıkıntı yok. Peki kağıtlar için faiz artması normalde sıkıntı iken şimdi olası bir artışta pozitif etkisi söz konusu olabilir mi? Merkez enflasyon hedeflemesi için bazı adımlar atacağını beyan etti. Bu düşük petrol fiyatına rağmen dolardan dolayı halk istifade edemiyor.
        grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• greenspan41
          Aktif
          • 30 Nisan 2009
          • 327

Üstadım ben halen daha 3.15-3.25 arasında bir dolar/TL beklemekteyim benim zamansal hedefim Eylül 20 1 Ekim aralığı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• azizaydin
            Katılımcı
            • 13 Eylül 2007
            • 118

kuzu hocam altın da son durum nedir.aşağı salınıyor daha düşermi.
            y.t.değildir.

Yorum

• labtek
              Tecrübeli
              • 11 Ekim 2009
              • 505

kimseyi dinlemeyin lem....herkes tonla dayak yedi...bu dayak...akılda ezilmeler yapar...kim atıyor dayagı...BİZZZ...kimde akıl ozgur....BİZZZDE...
              Kuzu, bizmi desem- benmi desem... Benim beynim senin gibi özgür filan degil. Vallahi degil billahi degil... Seni anlamak icin icimizden biri bir topik acsa, orayida parali yapsa vallahi cok üyesi olurdu...

Sahsen ben seni anlayabilmek icin pesinden kosarken yorulur oldum... Birak beynimizi, ruhumuzun üzerinden gecer oldun...

Selam can...
              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• oxford
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2013
                • 467

Cihan var olmadan ketm-i ademde
                Hak ile birlikte yektaş idim ben
                Yarattı bu mülkü çünkü o demde
                Yaptım tasfirini nakkaş idim ben

Anasırdan bir libasa büründüm
                Nar’ü, hak’ü, bad’ü, ab’dan göründüm
                Hayrül beser ile dünyaya geldim
                Adem ile bile bir yas idim ben

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kuzu hocam altın da son durum nedir.aşağı salınıyor daha düşermi.
                  y.t.değildir.

baaa bag ulen aziz....ne dedim...herzaman... once altın dip ve tepeye gider...ardından digerleri gelir...bunu bin kerre dedim ulen...

eeeee.....ne olmuştu yakında....altın 1080 e inip...herkesten once dibini yaptı ve cıktı...zirvesini yaptı tepkide...şimdi digerleri tepki zirvelerine giderken...bu dibine gidicek...

niyeeee....diye inleme ulen....

yılanların sex hayatını anlatırsam....ebenin orekesini gorursun...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bu heyvanlar alemi ile ilgili...bi daha yazı yazma demiş...bi dostum...tamam oylamaya sunuyorum...YAZ DİGENLER...burayı imzalasın usaglar...

Yorum

• süphan
                      Aktif
                      • 12 Temmuz 2011
                      • 379

Sen ne ile ilgili yazarsan yaz okurum

Yorum

• süphan
                        Aktif
                        • 12 Temmuz 2011
                        • 379

heee stefonu...almıs gerarı...7 haziran zabahı almıştı...ancaaa resmi gazataya yetişti...halka...yannıs yaptınız diyor...halkı peşine takılmış toplumun en cahil kesimiyle aynı kefeye koyuyor....ŞİMDİ BU CAHİLLERDE KIZDI...hasstir ulen demezse kasımda...adımı degiştirirecegim...
                        Kuzum

Kim kime hasatir çekecek
                        Saygılarımla

Yorum

• mukora
                          Yeni Üye
                          • 04 Haziran 2009
                          • 24

AKP li capsiz yalcın demişki....sehit cenazelerinde sadece vetan soggossun diyelim...hele YARBAY uniforması giymişsen bu sart demiş...unutmadık demiş...1960 ihtilalini...yarbaylar albaylar binbasılar yapmıştı.....VETANA İHANET ETMİYELİM...bizi korkutmayın...uyukumuz kacıyor..pardon PKK ters propogandaya giriyor...benim bakan olmamam...olamamam...VETANA İHANETTİR...ben heyvandan zekiyim demeye getiriyor....

yanılıyor....heyvanın kafasındaki kıl dokulmez...bunun ki....heva alanı gibi....beyni alınmış ondan....

adam acı icinde...kardesini kaybetmiş...soruyor...o soruya cevap ver...hem sen...hemde VAKAR ve onur içinde yasayan emanetci basbakan...
                          Her şey tamam da sayın kuzu bu emanetçiye kızdın.... başında kıl kalmamışa kızdın... dedin.... havaalanı gibim dedin.....başında kıl kalmayanları beyni alınmış statüsüne mi koydun... yoksam amacını aşan bi ifademi oldu....... bence hayvanlar alemi devam..

Yorum

• boş
                            Aktif
                            • 02 Aralık 2008
                            • 253

Kuzumu kimseye yedirtmem len, yürün gidin leeen )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• ihakki
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 709

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information