Kuzu emmi son durumu yorumlarsaniz minnetar kalacaz saygılarla ustadimiz
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
lale ve sellale...
tarihte lale cok onemlidir...netice itibariyla bi sogan turu cicektir...fekat ne soganin basina nede bildiginiz baska bi cicegin basina...lale nin basina gelen gelmemistir...lale 17 ci yuzyilda...borsalarda tavan ustune tavan cekmis bi cicektir...amsterdam borsasinda...herkes kizinin adini lale komustur...bizdede cok lale isimli kiz vardir...hatta bizde lale devri bile olusmus...kagithane deresi ve halic civari lalelerle dolmustur...LALE den sellale olusumu yuce rabbimin emridir...sellele...temizlik ucundur...lale soganlarini kokunden soker temizler...sellelenin seriatlada ilgisi vardir...seriat yolda ise...sellele yolu temizler...halife adaylari sellelede ruhsal dingilige erer...BU BAKIMDAN....hocamurat,...sen sen ol halife adayi olma...telef olursun yazik olur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
emmi ben gariban bir öğretmenim ne işim var halifelik malifelikle ancak dürüst çalışkan ve geleceği sorgulayıp vatanına milletine hayırlı olabilecek evlatlar nesiller yetiştirmektir tek gayem ellerinden öperim saygılarla..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlale ve sellale...
tarihte lale cok onemlidir...netice itibariyla bi sogan turu cicektir...fekat ne soganin basina nede bildiginiz baska bi cicegin basina...lale nin basina gelen gelmemistir...lale 17 ci yuzyilda...borsalarda tavan ustune tavan cekmis bi cicektir...amsterdam borsasinda...herkes kizinin adini lale komustur...bizdede cok lale isimli kiz vardir...hatta bizde lale devri bile olusmus...kagithane deresi ve halic civari lalelerle dolmustur...LALE den sellale olusumu yuce rabbimin emridir...sellele...temizlik ucundur...lale soganlarini kokunden soker temizler...sellelenin seriatlada ilgisi vardir...seriat yolda ise...sellele yolu temizler...halife adaylari sellelede ruhsal dingilige erer...BU BAKIMDAN....hocamurat,...sen sen ol halife adayi olma...telef olursun yazik olur....
Yorum
-
AKP....ozal IN ANAVATANI OLDU....bu kararla....AKP secimde ikinci parti olacak...birinci CHP kurt oylar ona kayacak...ikinci AKP...ucuncu MHP olacak...
suanda...akp arti mhp yuzde 57 sag oy...tersine donecek...yuzde 57 sol oy...yuzde 43 sag oy...BU GENE KURT OYLARLA OLACAK...
BUNA BAGLI...finansal piyasalari hafta sonu yazacagim....simdilik short devam....
ana yorumum onemlidir....bu partiler bu hukumet kurma isi...fasafisodur...ANA YORUM CAPITALIST MODE dur....hukumet kim olursa ossun...degismez...10 yillik cycle icabi...HEDEF 58 000 DIR...BU HIC DEGISMEZ...
CUNKI....bu on yilda devletin kasasi bosalmistir...KASA ONEMLIDIR...MASA DEGIL...KASA PARADIR...O BITMISTIR...MHP de kasaya elini sokarsa ki sokacaktir...yaaa usaglar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
öne alalim analizi vakti geldi
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkat....bugun itibarıyla...ortalamalar kuralı...dusulen yerdeki ortalamalar....kuzu kuralindan...hold-up kuzu kuralina donustu...bu hold -up...haber oncesi kuzu kuralıdır...iki dead line i var...biri pazartesi aksam...chp-akp son gorusme...ve buna baglı...parti baskanları gorusmesi...bu piyasanin istedigi koalisyon un olup olmama durumudur...bu dead line haftaya cumaya kadar sarkar...piyasa...bunun dısı tum cozumlerde negatif olur...en negatif piyasa akp-mhp cozumudur...ikinci negatif erken secimdir...bunun dead line i.....23 agustostos tur...
bugun....dolar tl...2.80 i bi kez daha operek...son ihtarını vermiştir...chp-akp...bunu 2.40 a....diger cozumler bunu 3.05 ve 3.20 ye tasiyacaktir...
erken secim olursa....akp nin yuzde 41 olan oy oranıda....yuzde 35 e dusecektir...yazin bi kenara kasimda one cekersiniz...
Yorum
-
sevgili dolar, güne neşeyle ve büyük bir heyecanla 2.84 seviyelerinde uyandı...greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröne alalim analizi vakti geldi
yahu bilmek ne güzel şey...
Yorum
-
Sayın altınorta, malesef biraz öyle anlaşılmaz yazdımaltınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın beelrock yazdıklarınızı anlayamıyorum.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haklısınız ama topic geneli için 95'lerde bile short style
takılıp sonra 98-99 zorlarken short başlayalım mı? mevzusu
sebebiyle yazdım.. Bakın 'short devam' diyo nitekim
topic sahibide..
Yorum
-
Sayın ihakkı, ilgi yazı gözümden kaçmadı ilaveten bu ilgi sürecinihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili BEéLLrock Kuzu'nun aşağıdaki yazısı gözünden kaçtı herhalde;
Kuzu'nun bu yazısı ve benim beklediğim 2.durak dediğim 95.000 seviyesine piyasa bırakılmayınca ben 96.000 civarında shortlarımı kapattım.Şimdi tekrar short için uygun seviyeleri bulmak lazım.Kuzum shortları ne yaptı bilmiyorum buralarda yolumuzu kaybettik , Kuzu ne düşündüğünü yazarsa yolumuz aydınlanacak.
birde teknik izahlı iletisi vardı ortalamalar ve kesişmelerine dair..
Bu iletinizde belirttiğiniz trade'inize göre daha anlaşılır olmakta
sorunuz eyvallah.. Ancak hani topic genel poz duruşu long yada
flat değildi o an diye nazikçe bir soruyla hatırlatıyim demiştim..
Yorum
-
Sevgili BEéLLrockBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopic genel poz duruşu long yada
flat değildi o an .
Topic pozisyonunda bir değişiklik yok.Ekstra bir durum oluşacaksa sağolsun kuzu önceden uyarıyor.Kuzu şu anda kıpraşmıyor,ancak ben koalisyon beklentisiyle oluşan yukarı hareketi değerlendirmek istedim.Eğer koalisyon seçeneklerinden iyi olan gerçekleşirse nereye kadar gidebilir diye kuzudan fikir almak istedim.Doğrusu ben perşembeye kadar yukarı sürerler diye bekliyordum.Ancak çarşamba günü geri geldi.Ben de kapattığım seviyeden tekrar shortladım , yani anlayacağın başarısız bir trade oldu,aracı kuruma çalışmış olduk.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Aslında başarılı ve doğru bi trade action yürütmüşsünüz Sn. ihakkı..
Aracı kurum komisyonundan çok daha mühim yaptığınız hareket
ki o fırsatı da yakalamışsınız, hemde daha güvenli bi modda..
Öte yandan Bistik koalisyona inansa 103-105 fiyatlardı
öncesinde, malumun ilanıydı 95'ler..
Yorum
-
teknik durum soyle....dolar bazlıda...
2014 subat dıbı 27 000 dolar endekstı...7 hazırandada...buradan dondu...dunde buraya carptı ve sıcradı...ucuncu degiş...
TEKNIKTE....buna VODOO avı denir....teknikciyi buna gore egıtır...ve oynatır...
not....VODOO...teknige gore oynayan ve sonunda herseyini kaybedene denir....ve sonunda yorumcu ve guru olur TV lerde...cunki artık parası yoktur...maasla gecinmeye calısır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gene teknige gore...2014 dibinden gelen tepkide...turkiyeye para girişleri gozukur...dolar tl graflarında....
bu para girişleri...suriye ve iraq kaynaklı...ISIS ve MUSLUMAN KARDESLER paraları ...yasa dısı petrolun tukiyeye satılması...ve turk kaynaklı sirketlerle suriye hukumeti asad a satılmasından geldi...NET HATA NOKSANDA Kİ PARA BU...
ŞİMDİ....bu para kesildi...bu petrol hareketlerini gerceklestiren turk odaklı sirketleri america ambargo listesine aldı...turkiyeye bu yolla para girisi yerine para cıkışı baslıyacak...
bu tur hareketleri....CAPİTALİST MODE icerir...graflarda bu gorunmez...bu nedenlede sırf teknige dayalı oyun oynuyan kişiler kaybetmeye mahkumdur...TEKNİK....SAFLARA...lem olum bak bu iş ne kadar kolay...burada al...burada sat yaw...bu zormu der AHMET MERGEN...der ama kendinin bes kurusu yoktur...kitap satarak gecinir...hangi kitap...TEKNİK KİTAP...uyusturu hapı satıyorsun bu kitaplarla...gercek bu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum