Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

tesekkurler bitanem....foruma cok katkın oluyor...bu emeklerin ucun...hepimiz minnettarız sana...forum bilgisayar teknigi...cok zor ve bilgi gerektiren bi alan....sayende herseyi düzene sokuyoruz...sagol varol bitanem...

leventle....kişilerle ilgili sorun cıkınca temas et....ondan bilgi al....o sivrisinegin gozunu gorur...ben sinegi zor goruyorum...yaslandım gariii...elimde 2kg dassaktan gariii ne kaldıkı....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kelmiker
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 554

Teşekkür beğen butonları çalışmıyor bende

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

repalize....isimli kardesimide fırsatın oldugunda...ekle lutfen...onun ozel bi durumu var
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

leventim....

buraya uye listesine bak....olmuyan ve unuttugumuz dostlarımızı listele ve eklet bitanem....babo yu unutma....onu hemen eklet...gelmiyor ama gelirde kapı duvar gorurse....beni oyar....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ihakkı....

grafikler nerede ulen...tembellestin gene...ha ha ha

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

Kuzum
              10 gündür yurt dışında dolanıyorum.Sabahın 8'inden ,gece yarısına kadar dolaşmaktan telef oldum , nadiren wi-fi bulunca siteye girmeye çalıştım, emme içim rahattı, shortlarım yurtdışı seyahatin parasını çıkarmış durumda.
              Şu anda eve döndüm ve ilk işim yazılanları okumak oldu.Ancak 15-20 temmuz civarı yazılanları göremedim.Topik taşınırken senin yazdıkların ne oldu onları okumamız mümkünse sayın simurg dan rica ederim.Eğer değilse forumdaki dostlar senin bir kelimeni kaçırmadan kaydediyorlar bana gönderebilecek bir kardeşime minnettar olurum.
              Sizlere tekrar kavuştum, her türlü grafik emrine amadedir sevgili kuzum.
              YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                [B]evett...che...bu ımkb100 de....76 000...orada kapıyor karı alıyoruz....netice itibarıyla...TALANDAYIZ..

UYARI....KUZU KURALI....tüm haberler felaketse...karı alıp long olacaksın....bu yarın....

Kuzum ilk mesajda 76.000 de kar alıyorduk.
                Sonraki mesajda long da olacaksın demişsin.Son gelişmeler( sınırda çatışma,polis kardeşimizin şehit edilmesi vb.) dikkate alındığında yinede long olacazmı yoksa bu düşüş biraz daha devam edebilir diye düşünüp biraz daha şortta bekleyecekmiyiz.

Yorum

• adem-baba
                  Seyirci Üye
                  • 29 Nisan 2015
                  • 57

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ben de de aynı durumda

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

UYARI....KUZU KURALI....tüm haberler felaketse...karı alıp long olacaksın....bu yarın....
                    Kuzum TSK sınır ötesi operasyon gerçekleştirdi.Dediğin gibi haberler gelmeye devam ediyor, bu harekata karşılık ısıs yeni bir terör eylemi yapabilirmi?.Ya da bu risk ortada olacaksa long açmak riskli olabilir mi?.
                    Dolar bazlı graf bistin 2.7 centi hedeflediğini gösteriyor.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzum ilk mesajda 76.000 de kar alıyorduk.
                      Sonraki mesajda long da olacaksın demişsin.Son gelişmeler( sınırda çatışma,polis kardeşimizin şehit edilmesi vb.) dikkate alındığında yinede long olacazmı yoksa bu düşüş biraz daha devam edebilir diye düşünüp biraz daha şortta bekleyecekmiyiz.
                      bu dususun hedefi....teknik olarak 70 000....ve oradan 80 000 e yonelen tepki...LONG olmanın kosulunu yazdım...HABERLER FELAKET KOTU İSE....VE PANİC VARSA...bu daha once ikimizin bahsettigi....ikili dibi getirir...yani 74 000 i...buna hızla ınince bu long yeridir...degilse...yavassa panic yoksa....76 000 de karımı alır tekrar cakarım...80 000 de....

once bi iki ay....70 000 ila 80 000 arası...70 000 10 YILLIK TREND DESTEGİDİR...BU KIRILDIMI...DUSUS SELLELEDİR...

sonra....hızla 50 000....BU DİP...MALA GİR VE 5 YIL YAT YERİ....

TABİİ BU...tamamen teknik....

o kuzu kuralıdır...hatırlattım ki....tetikte olalım...

ISIS ARTIK Bİ DEVLETTİR....en az 10 yıl bulunacak bu areneda....onunla catısma pek onemli bişey degildir...ama...bunu onemliymiş gibi gosterip...bi cok insanı panicletirse...bizim gibi dinazorlar bu fırsatı nakte cevirmekte tereddut etmez....

Yorum

• vrgngns
                        Technical Administrator
                        • 18 Eylül 2008
                        • 77

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        adem-baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ben de de aynı durumda
                        şimdi tekrar kontrol edebilir misiniz?

Yorum

• vrgngns
                          Technical Administrator
                          • 18 Eylül 2008
                          • 77

repalize....isimli kardesimide fırsatın oldugunda...ekle lutfen...onun ozel bi durumu var
                          Sayın kuzu,

repalize nickli üyemize yetki tanımlanmıştır.

Yorum

• oxford
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2013
                            • 467

USD için ne düşünüyorsunuz? Buradan döner mi?

Yorum

• kelmiker
                              Tecrübeli
                              • 02 Aralık 2008
                              • 554

Öğleden sonra prensipte anlaştıklarını söyler chp.

Yorum

• repalize
                                Aktif
                                • 05 Aralık 2011
                                • 311

Sn Kuzu'yu Anlamak

Sadece makro siyasi jeopolitik ekonomik görüşleriyle öne çıkmış birisi değildir.. En önemlisi halden anlayan insandır..onu okuyup anlamak gelecek kuşaklara edinebildiğim vizyonuyla aktarmak benim için en önemli armağandır.. Özel durumumdan dolayı gösterdiği anlayış için kendisine bir kezde siz değerli arkadaşlar huzurunda teşekkür etmek istiyorum.

Saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information