bak bak su sagdan gelen ipne hedef feyzacılardan...elinde ne var yok cope atıyor....NE YAPIYIM ŞİMDİ BEN...ALMIYAYIM MI....ODU GOTUNE KARISMIŞ İPNENİN VERİYOR ZARARINA....acıyorum yaw...kadere bak yaw...bu ipnelere kurtarıcı oluyorum...ha ha ha
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bak bak bak...su soldaki AKP li gotosa bak....abi al elimden yatır bide ik...yeterki bu kaartlardan kurtar beni diyor...ipneye bak...ne oldu ulen...gotos....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
evettt...saat 11....geleni gideni iktik...şimdi uyuma zamanı...bugun alınan herseye 89 800 satış yaz yat....
newyorkta saat sabaha karsı 4....
iyi geceler usaglar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
-
Beklediğimiz yere geldi, şimdi nişanladım uzunları çakıyorum.87.850ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Çavuşoğlu: ABD ile IŞİD'e karşı kapsamlı operasyonları başlatacağızkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturkiyenin ISIS a karsı henuz bişey yapmadıgını...PENTEGON dun acıkladı....
anlamı....
PKK olayları basladıgı gibi ...birden duracak....ve TURKİYE ısıs a furacak....bu tabii...turkiyede yeni bi dinci teror dalgası getirecek....
barzaninin gorevi bitiyor....iki yıl uzatmışlardı....bu hafta...o konuda halledildi mi...PKK ve barzani arasındaki buzlarda erir...
REUTERS 24 Ağustos 2015yusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
Son aldıklarımıza stop koymadık, kuzum inşallah onu öldürecez, beklemekten başka çare yok.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratesliyorum olumune....gencleşiyorum....88 500 ila 88 furus bolgem...ya o ya ben olecegim....her alınana 89 800 satış yazıyorum...
sonra gidip uyuyacagım....STOP YOK....YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum