Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

Sahseen ben skender gibi dusunen en iyi kisi sensin diye dusunuyorum sen neye karar veriyorsun pirim bizi aydinlat lutfen

Yorum

• oxford
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2013
      • 467

Mb nın bankaların Türk Lirası Zorunlu Karşılıklara Yapılan Faiz önümüzde 3 ayda 150 baz puan artıracak.etkisi ne olur?

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        eline saglık ihakkı....bitanem....guzel cızmıssın....bi sure...senin kararlarına uyalım....2 hafta veya uc hafta tamamen teknik....bunda sen benden iyisin....artık direksiyon sende....
        Sevgili Kuzum senden bu iltifatı almak benim için onurdur.Emme bu satrancı senden başka kimse böyle güzel oynayamaz.Stratejiyi kurgulayan sensin, bu graflar senin muhteşem beyninin cizgiye dönmüş halidir.Ben de bu üç simülasyon üstünde düşünüp teknik gidiş ne olabilir bulmaya çalışacağım.Tüm dostlarımızın katkılarıyla birlikte sana az da olsa bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize.Ama sakın direksiyondan kalkma , yanlış yollara gideriz mazallah.
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• oxford
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2013
          • 467

Yorum

• oxford
            Tecrübeli
            • 03 Kasım 2013
            • 467

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz..

Yorum

• albica
              Aktif
              • 03 Aralık 2008
              • 287

kuzu hocam....

bu ortamda..bir taraftan her gün şehid cenazeleri gelirken.. HDP’li seçim hükümeti kurulmuşken.. ve dünden itibaren IŞİD’le de mücadele

başladığına göre.. endeks 1 kasım seçimlerine kadar dayanır mı.. 12 eylül de AKP kongresi var o güne kadar piyasaları tutabilirler....

AKP kongresinden sonrası ortalık netleşebilir...veya yıkılabilir..
              “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

Sevgili KUZUM ve kıymetli dostlarım , benim bu 3 simülasyonla ilgili aklımdan geçenleri paylaşayım;
                SİMÜLASYON 2
                Volatilitesi az olan bir seçenek.Bu düşük amplitüd nasıl gerçekleşebilir;
                Anket sonuçları ve siyasilerin açıklamaları
                Kredi değerlendirme kuruluşlarından gelen uyarılar ancak notta değişiklik yok
                Amerikadan gelen verilerin bir iyi bir kötü olması ve Fedden gelecek ortada açıklamalar(veriler bakacaz vb)
                Çin ve global piyasalardan gelecek olumlu veya olumsuz haberler
                Terör eylemleri büyük boyutta değil
                Kara harekatı ve türk halkının olası tepkisi seçim sonrasına kalmış
                Bir çok konuda belirsizlik olan bir ortamda kasıma kadar , 2000 puanlık bir aralıkta sakin bir dönem geçirebileceğimizi pek düşünmüyorum.Bu nedenle bu seçeneğe daha az olasılık veriyorum.
                SİMÜLASYON 1 B
                Ne şartla 62.000 e ineriz onu düşünelim.
                Birincisi senin dediğin kara harekatı kararının alınması ve türk halkından savaşa karşı gelen şiddetli tepki.Doğrusu ben bizim milletin organize bir şekilde kuvvetli bir tepki gösterebileceğini düşünmüyorum.
                İkincisi kredi kuruluşlarından olumsuz bir haber(Not indirimi veya görünüm değişimi).Bunu da pek beklemiyorum.
                Üçüncüsü Fedin eylül toplantısında faiz artırım kararı alması ama eylülde faiz artıracağını da zannetmiyorum
                Dördüncüsü isisin büyük şehirlerde veya turizm bölgelerinde terör eylemleri yapması.Bu 62.000 i getirebilir.
                SİMÜLASYON 1 A
                Sko 70.000 desteğinden 3 defa daha döndükten sonra yükselişe geçmeden önce son denemede 70.000 aşağı doğru kırılmış gibi gösterip(AYI TUZAĞI), tekniği takip eden shortçuları topladıktan sonra ani bir hareketle yukarı fişekleyip doğru mezbahaya gidebilir.Burda bir taşla 2 kuş vurarak katliam yapma ihtimali var.Şöyle ki 70.000 kırıldı diye shortlayanları doğradıktan sonra (Hatta burada 70.000 den yine tepki gelir deyip longlayanları da aşağı giderek stoplatacaktır) yukarıda 75.000 direncini geçemez deyip shortlayacak olan diğer bir grubu da alarak bunları 80.000 civarında hakkın rahmetine kavuşturmayı planlıyabilir.
                Bana sorarsan bu tarz skonun oyun planına daha çok uyuyor.
                Ayrıca teknik olarak bakarsak fibonacci %138 extension seviyesi tam da 68.000 seviyesine denk geliyor.Ancak son yukarı hareket 75.000 e ulaşamadan sonlanabilir.Bu durumda %100 fibonacci extension seviyeleri yine 68.000’i gösteriyor olacak.
                Sonuçta benim tercihim simülasyon 1-A yönünde olacak.Stratejiyi buna göre kuracağım.
                Burada söyle bir şansımız da var.Takip eden günlerde 70.000 e inersek simülasyon 2 seçeneğini elemiş oluyoruz.(Eğer 73.000 den dönerse simülasyon 2 seçeneği tekrar gündeme gelir ve bir miktar gecikmeyle bu seçeneğe döneriz.)
                Tercihimiz doğru gider ve 68.000’i görüp yukarı dönersek her şey yolunda demektir.Ancak o günkü şartlar ve gelen haberler nedeniyle 68.000 aşağı kırılacak olursa bu durumda simülasyon 1-B seçeneğine dönme şansımız da olacak.
                Yani dostlarım yanlış başlasak da manevra şansımız olacak gibi gözüküyor.
                Sizlerin düşüncelerini de öğrenmek isterim.
                KUZUM sen ne karar verdin.Son yorumlarını alıp Furuşmaya başlayalım.
                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

saygıdeğer i hakkı görüşünüzün en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum tabi son sözü PRİMİZ DİYECEK saygılarımla....

Yorum

• altınorta
                    Katılımcı
                    • 09 Ekim 2013
                    • 197

Ben 70 binde verdiği korku ile 80 bine süreceğini oradan 62 bine düşeceğiz diye düşünüyorum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• altınorta
                      Katılımcı
                      • 09 Ekim 2013
                      • 197

Tabiki arada bir sürü gitgellerle, simülasyon da yeri yok herhalde benim düşüncemin.

Yorum

• azizaydin
                        Katılımcı
                        • 13 Eylül 2007
                        • 118

tam tersi olma olasılığı nedir.fed li bazı üyelerin eylülde faiz artışının zayıf bir ihtimal olacağı yönünde açıklamaları da var,ve petrolde de yukarı bir atak mevcut.yani en iyisini kuzu bilir.
                        y.t.değilmidir değildir...

Yorum

• altınorta
                          Katılımcı
                          • 09 Ekim 2013
                          • 197

Bizim bildiğimiz yanıldığımıza yetmez.

Yorum

• altınorta
                            Katılımcı
                            • 09 Ekim 2013
                            • 197

Sanki bizimkine anlatmış tek üstüne basa basa bilale anlatır gibi..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              biz ne yapıyoruz....FUR-KAC yapıyoruz....furduk ve kactık...5000 puvan kar aldık...5 iş gununde...yeterli...

evetttt...gelelim ekim vadeye....ve FUR-KAC a....

89....long yeri...93 short yeri...aralar işe yaramaz...fur-kac vermez....
                              ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sevgili Kuzum senden bu iltifatı almak benim için onurdur.Emme bu satrancı senden başka kimse böyle güzel oynayamaz.Stratejiyi kurgulayan sensin, bu graflar senin muhteşem beyninin cizgiye dönmüş halidir.Ben de bu üç simülasyon üstünde düşünüp teknik gidiş ne olabilir bulmaya çalışacağım.Tüm dostlarımızın katkılarıyla birlikte sana az da olsa bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize.Ama sakın direksiyondan kalkma , yanlış yollara gideriz mazallah.

isimiz kolay....FUR-KAC dayiz....tum simulasyonlarin ortak ozelligi ne....70 den 75 e olan bu cikis....73 ile 75 arasi...vob da ekim...93 le 89 arasi yaylanacak...bu hangi kuzu kurali geregi...kuzu ORTALAMALAR KURALI...3...5...ve 10 gunnukler opusecek...bilahare 20 gunnugu yuakari keserse....102 yolda...degilse...asagi giderse...70 yolda...EMME buna kadar...bi kac kez...93 ile 89 arasi git gel var...buna gore ekimi 93 ten cakmaliydiniz...veya yarin cakabilirsin....89 ucun....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

Ben 92600 ortalama ile caktim pirim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information