Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
5000 -5700 arası bir süre gitgel ardından burada dağıtım olur ve çöküş başlar . yeni zirve gelirse üzerinde 6600 e kadar yeni bir yüksek daha gelebilir. Otomotivler yükselişten yeterince pay alamadı stoplu teknik takip edilebilir.
çok büyük bir bir siyasi kriz var
yurtdısı şaha kalktı heryer yemyeşil olmasına rağmen bist çöküyor
birkaç gün daha devam ederse para dolara kaçmaya başlayabilir
torbacılarla özel harekat polisleri baskentin göbeğinde cinayete karısıyor duyar duymaz 3 taban yeriz demistim ,iğrenç mide bulandırıcı durum hala insanlar neden düsüyoruz dıyor
emmi çatır çutur vuruyordur biste
tam sevdiği ortam siyasi kriz negatif ayrışma ve çöken bist
3 taban dıyordum 5 taban yese rahatlamaz burası öyle rezalet bir olay
Bu Ankara kuşu hesabının yazdıkları doğru ise kaçan kurtulur formasyonu başlar
dolandırıcının teki , insanları parlatıp ya da kötüleyip para koparmaya çalışan eski akp fetocu bir çakal
bu it matriks denen bir hisseyi övdü 3 5 ay önce , sonra matriks hissesi feci çöktü
o hissenin sahibi de sedat pekerin ifsaladığı bir akp lidi
peker in ifsasından sonra akp linin evine baskın yapıldı
bilin bakalım o evden kim çıktı bu ankara kusu denen it para koparmaya gitmis
Kararın ardından polis ekipleri Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar ile Ban'ı Ban'ın evinde yakaladı. Ekipler Yaşar ile Ban'ı gözaltına aldı.
Yorum