kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
HALE TURK sana bi selam çaktı geçenlerde twitterda hocam...
Bunlar hep senin büyüklüğünü gösterir kuzum. Hırsızlık ve avanta bu milletin genlerine işlemiş takma hocam...
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrizden çıkamaz o zaman türkiye hiç bir zaman çıkması için ya doların düşmesi yada petrol bulması lazım..
hayır cıkar,
anlattı ya gecen gün.
KUZU EKONOMİK MODELİNİ....
fonksiyon(kur,enflasyon,faiz,büyüme)=sıfırdır....k uzu nun temel förmülü.
burada BÜYÜMEDE yeni normal olusacak....bu yeni normale göre faiz,kur,enflasyon degerleri kendilerini adapte edecek ve krizden cıkacak.
Yorum
-
bu konuları 2013 de....OVERCREDİT VE PARASAL GENİŞLEME yolunda ki ülkem büyük bir tuzaga gidiyor.
diyerek,söyle yazmıstı.
bununla elde edilen büyüme SONUNDA PİÇ dogurur diyerek PİÇLERİ söyle sıralamıştı,kur yukselir,baglı olarak enflasyon yukselir,baglı olarak faiz yükselir demişti.
dediklerinin hepsi oldu....
önce kur yukseldi,
sonra enflasyon yükseldi.
şimdide FAİZ yükseliyor.
vaktim olursa bulup asacagım,baslıgı yazısının...OVERCREDİT VE OVERPRODUCTİON....
O YAZISINDA İSE....emlak nasıl çökecek onu anlatıyordu.
Yorum
-
sayın e.yegen söz konusu rakamlar sonrasında merak ettiğim krizin içindemi olacağız,yoksa krizi tegetmi geçeceğiz.e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsaya gelirsek 7 haziranda 94 bin 25 jaziranda 87 bine oynuyoruz dolar kuruda haliyle yukari bekliyoruz o tarihlerde anladigim kadariyla..
Yorum
-
-
Babonun twiterde grafigi var 22 euro ve 20 euro destekleri var kuzunun 90 binlerle ayni zaten grFiginde kriz ortamindayiz su an..izmirli hocada 2.12 dolar dip der 80 binde grafiginde isretli bekleyip gorecegiz dostum.zaten yukardan nakite gecmek vardi ha simdi yukselecek diyerek eridi sermaye .Dipten emin olsam hic kafa yormam bir yerddnde girip risk almak lazim kazanmak icinde simdilik nakitteyim.
Yorum
-
Sn Kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok HALE TÜRK e kızmıyorum....baskaları var....o yani HALE güzel bi iş yapıyor....
baskaları....BENİM EKONOMİK MODELİ....kendi raporu diye yazıyor....ve kurumlara satıyor....HALE halka veriyor....ona kızmıyorum...
yani beni referans gösterse onlarada kızmam....
Size ve forum yönetimine Hale hanimdan mesaj..
Money=Power=Respect
Yorum
-
sevgili kuzu hocamın 50 ve 300000 başlığının önemi bir kaç yıl öncesi olmasına rağmen tazeliğini ve sıcaklığını koruyor.kriz bencede böyle olmalı.önce50000 sonrası 300000e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabonun twiterde grafigi var 22 euro ve 20 euro destekleri var kuzunun 90 binlerle ayni zaten grFiginde kriz ortamindayiz su an..izmirli hocada 2.12 dolar dip der 80 binde grafiginde isretli bekleyip gorecegiz dostum.zaten yukardan nakite gecmek vardi ha simdi yukselecek diyerek eridi sermaye .Dipten emin olsam hic kafa yormam bir yerddnde girip risk almak lazim kazanmak icinde simdilik nakitteyim.
ytd.
Yorum
-
hatırlıyorum da 2001 yılında maaşını alan, eline bir miktar para geçen gidip döviz bürosuna dolar mark alıyordu. halkta ciddi bir dolarizasyon olmuştu. büfelerin önünde kuyruk vardı. bu bayram öncesi maaşını alan, bayram ikramiyesini alanlar bile gene dolara yönelir. bırakın büyük şirketlerin dolar açığını. sıradan vatandaş kriz gelecekmiş dolar 5 tl olacakmış diye konuşmaya başladı...
Yorum
-
sayın simurg....
bu degerli kardeşimi hemen foruma alalım....hangi nickle kaydolmuş bilmiyorum....ben sahsen HALE TURK diye kaydolsun isterdim....
degerli dostlarım....
ne dedim HALE TURK halkına hizmet ediyor....dogru olan fikirleri ve görüşleri yayıyor....bu bir EGİTİM hizmetidir....
kendisine....huzurlarınızda tessekkürlerimi sunuyorum....türkiyenin EN DELİKANLI KIZI ilan ediyorum....sagossun varossun...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ExclusivelyKARA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kuzu
Size ve forum yönetimine Hale hanimdan mesaj..
[ATTACH=CONFIG]1029[/ATTACH]
bizi....HALE gibi degerli bi insanla tanıştırdıgın üçün....sana cok tessekkürler ediyorum HASANIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
geldim ki....göçerteyim 96 000 e....KERİMMMMM.....KERİMMMMM HAZIRMISIN.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu 7 haziranda 94.0000 den tepki koyarmi bist seçime kadar yoksa 87.000 yolculukmu direkt
KUZU BABONUN GRAFİKTE 20 BİN VE 22000 EURO ENDEKS DEGERLERİNE DİKKAT ÇEKMİŞ VE KRİZ DİYE İŞARETLEMİŞ SİZİN DEGERLERLE ÖRTÜŞÜYOR BAŞKAN UMARIM ALTIN VURUŞLA BERABER GERİ DÖNERSİNİZ SAHALARA İLERLEYEN GÜNLERDE
Yorum
Yorum