Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzum, seçim ve endeksle ilgili senaryom var...müsade var mı)?
bu topicte herkes istedigini yazar....hiçbir sınırlama olamaz....yoktur...GO AHEAD...bitanem....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Seçimin ilk turu ne olur? Meclis ne olur? 2.tur ne olur?Bahçeli ne der?Sonrası ne olur?
Seçime kadar 100.000 civarı olan endeks sonrası.
Seçimin ilk turu:
Cumhurbaşkanı ilk turda seçilemez.
Yapılan ilk oylamada da gerekli Meclis çoğunluğunu Cumhur ittifakı alamaz.
Endeks 90.000 lere doğru süzülüp 2.turu bekler.
2.tur sonrası Erdoğan Cumhurbaşkanı ve bu durumda iki başlılık ve endeks 70.000 ler.
Bir sene içinde de, sevgili kaos çözücümüz Bahçeli'mizden yine meşhur çıkışlarından birini görüp seçime gitmemiz ve bu defa Türkiye'nin akıl tutulmuşluğunu da üstünden atarak ;
''GERÇEK MİLLİYETÇİ ((Halkçı,Devrimci,Milliyetçi,Laik vs. (şimdinin çakmaları gibi olmayan,ne idüğü belirsiz ''Millet İttifakından'' başka), kısaca ATATÜRK'çü'' yeni bir ittifakın oluşumu ile üretim ekonomisinin de temellerinin atılıp, Suriye,Irak,İran,Rusya hatta Çin ile (çünkü Çin,Türkiye'yi güvenebileceği bir T.C. Hükemeti olduğu taktirde bir yol bir kuşak projesinden dolayı üretim üssü olarak,reel ekonomik partner olarak görmek istediğinden) birlikte olup, gerçek bağımsız Türkiye'nin temellerinin atılması ile endeksin roketliyerek çıkışa başlaması.
Bunlar benim senaryo dışında ayrıca temennilerim...Başka da çıkış yolu görememekteyim.
olmaz olurmu olum....her seçimde ralli vardır....bundada olacak....emmme ne lazım....ralli yaptıgında üstüne mal gelmeyecegi yere iner oradan ralliye baslar....VERDİM YA ORAYI ULA.....
87 000 E İNECEK HAFTAYA....ÖBÜR HAFTA İSE SEÇİM HAFTASI RALLİYE BASLIYACAK...şimdiki 98 000 e gelecek...ve seçime girecek dedim ya....aylar önce....6 ay önce....geride grafım....
şöyle bişey olacak diye umuyorum....87 000 ye in...ralliyle 98 000 e gel secime gir....bak kimseye zırnık kar yok...maldakilere yani...bize ise TIRLAR HAZIR....piramitleyin dedim ya....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Ben tüm stratejimi RTE’nin seçimi alacağı üzerine kurguluyorum. Öyle veya böyle, birinci veya ikinci tur. Aksini iddia eden bence dikkatini yeterince verememiştir. Meclisteki durum tamamen HDP’ye bağlı olacak, onlar giremezse zaten konuşacak birşey yok, Cumhur ittifakı açık ara birinci parti olur. Bu kadar yapılan mitingler vs hepsi hikaye olur. Eğer HDP girerse ve denge farklı olursa reis tekrar seçim isteyebilir, bunu bazı kurmaylar paragraf aralarında zaten belirtiyorlar. Bence bu en mümkün senaryo...
Ben tüm stratejimi RTE’nin seçimi alacağı üzerine kurguluyorum. Öyle veya böyle, birinci veya ikinci tur. Aksini iddia eden bence dikkatini yeterince verememiştir. Meclisteki durum tamamen HDP’ye bağlı olacak, onlar giremezse zaten konuşacak birşey yok, Cumhur ittifakı açık ara birinci parti olur. Bu kadar yapılan mitingler vs hepsi hikaye olur. Eğer HDP girerse ve denge farklı olursa reis tekrar seçim isteyebilir, bunu bazı kurmaylar paragraf aralarında zaten belirtiyorlar. Bence bu en mümkün senaryo...
Cumhurbaşkanı anayasaya göre iki defa seçilebilir. bu ikincisi...
usaglar hep bi agızdan.....heee gördük....RALLY ettin....
ben size ne dedim....ben her seçimde RALLY ederim....
usagların akıllı olanları soruyor.....niye oldugumuz yerden 3000 puvan assagı inip oradan RALLY edip oldugumuz yere geliyorsun...
usagların eyice profesyonel olanları soruyor....heee elinde satış ORDİNOLARI var...onları görünce 93 000 e inip...onları orada alıp....RALLY EDİP bize kakalamak istiyorsun....
cugap....nankörsünüz....ben sizi düşünüyorum....SİZİN ÜÇÜN RALLY EDİYORUM....inanmıyorsunuz....
önemli not....BU RALLY FİLAN DEGİL....TEKNİK bı zıplama....kimsye kar vermiyorki...iniyor 3000....çıkıyor 3000.
teknik olarak....87 000 e inmeden rally filan yapamaz....buna satıcılar izin vermiyor....
Yorum