önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
6 ay içinde €/$pariteyi 1 gördüğünüze görekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar-tl.....
bu artık çıkamaz....1.70 di üç katı 5.10 eder....4.92 yi gördü....
peki neden çıkamaz....
bunu alacak tl artık olmuyacakda....ONDAN CIKAMAZ....secimden sonra...TL yi bulmak cok zor olacak....SIKILAŞTIRMA GELECEK....DOLARINI SATMIYAN YANAR....demedi demeyin....
sürü...sürüde oluşan algı....bu hep yanlıştır....
tl faizden çıkıp $'a mı geçtiniz veya geçeceksiniz sayın kuzu?
not : fotoğrafta en genç siz çıkmışsınız maşallah.
saçlarınıza nazar değdirmedi mi oradaki ihtiyarlar ?
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6 ay içinde €/$pariteyi 1 gördüğünüze göre
tl faizden çıkıp $'a mı geçtiniz veya geçeceksiniz sayın kuzu?
not : fotoğrafta en genç siz çıkmışsınız maşallah.
saçlarınıza nazar değdirmedi mi oradaki ihtiyarlar ?
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DOLARA ARTIK ASLA GİRMEM DEDİM....faiz ve borsa....önce faiz....bono....
2013 de girdim...1.70 den bekledim....4.50 den komple cıktım....bi daha asla girmem dedim...bundan sonra sürü girsin...ben baska seylerde olurum dedim....YAZIM GERİLERDE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
başkan secim öncesi ralli başladı faizi es geç agam atla koc ve amirale yegen tavsiyesi dersin çizgiler geneli görmeni engelliyor agamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOLARA ARTIK ASLA GİRMEM DEDİM....faiz ve borsa....önce faiz....bono....
2013 de girdim...1.70 den bekledim....4.50 den komple cıktım....bi daha asla girmem dedim...bundan sonra sürü girsin...ben baska seylerde olurum dedim....YAZIM GERİLERDE.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşkan secim öncesi ralli başladı faizi es geç agam atla koc ve amirale yegen tavsiyesi dersin çizgiler geneli görmeni engelliyor agam
yegen...
ikimizin arasında fark su....ben PARA SAHİBİ olsam neye girerim diye soruyorum....borsayı kim cıkarır...para sahipleri...
yüze 18 faiz ve yuzde 20 ye gidiyor....böyle bi faiz dururken BORSAYA NİYE GİREYİM ULEN...tersine satarım aldıgım parayı faize korum...GARANTİ ÇÜNKİİİ....BORSA GİBİ BELİRSİZ DEGİL Kİ...NET KAR.
SONRA....BORSA NEDİR....ŞİRKETLERDİR....bu şirketler yuzde 20 faiz ortamında KAR EDEMEZLER....kar etmiyen şirkete niye gireyim ulen.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Buyuksun kuzu baba. Ayni noktadan kademeli cakayim kafasina.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
saol bitanem....ekibiz biz....hepimiz...kuzu ekoluyuz...bu alemin krallarıyız...RAFİNE OLMUŞ....BİLGİYİZ BİZ.muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkralsın üstadYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ACELE ETME....yazmadıgım ve fekaattt bekledigim bi gelişme var....buda uzaktan bakış...swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuyuksun kuzu baba. Ayni noktadan kademeli cakayim kafasina.
photo hosting sites
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
swayze....
kısa vade FURUSMALARDA....GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNMELİDİR diyorum hep....onuncun...eceleye gerek yok....SOYGUN...USULET İÇİNDE OLMALIDIR....suhuleti ara ki....USULETİ bulasın....
zorlama ulen....bu gaddin yeter....herseyi yazarsam...paraazanamam....anında araklıyorlar....dalga dalga yayılıyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bir furusmamda burada bitti....106 bin ve 103 bin...TIRLARINI PARRA İKİYE KATLADI YUKLEDİM....
İNCİK....her furusmamda oldugu gibi....üç iş günü ELLEMEM....
KUZU DAN SEVGİLERİMLE.....GÜZEL YARADILMIŞ KARDEŞLERİM.....GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu emmi,smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi,
Daha önce yeni bir jeopolitik bir gelişmeden bahsetmiştin güneyimizde. Bu olursa seçimden sonra 160.000 demiştin.
Abd ile münbiç ve ypg nın silahsızlandırılması konusunda varılan anlaşmaya ne dersin?
Olumlu beklentinin işaretleri midir?
Konuyla ilgili güncel durum değerlendirmen var mıdır?
Teşekkür ederim şimdiden.
Yorum
-
şimdi yazmam....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi,
Konuyla ilgili güncel durum değerlendirmen var mıdır?
Teşekkür ederim şimdiden.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum