önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

Yav pirim birdaha ehtiyar filan deme ya maşşallah o ne karizmaydi yavvv rabbim nazardan saklasin yaşim 45 benden daha gençsin yavvv maşallah

Yorum

• stefano
      Aktif
      • 13 Kasım 2008
      • 229

sanki yarın hatırı sayılır bir faiz artışı gelecek, tepki için bir hazırlık yapılıyor gibi.

Yorum

• kemal52x
        Aktif
        • 11 Ocak 2011
        • 237

Kuzu abi müthiş ekonomi dersi ve müthiş bir anlatım uslubu çok sağol. genel sistem bu kadar öz ve anlaşılır anlatılamaz.Bu bilgiler için Allah razı olsun. Foto dan gördüğüm kadarıyla maşallah ve maşallah diyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          volvo 103 000....127 de dolduruldu....ikiye katlıyacagı yer 116 000 ler...grafta yeri....

yarın yukarı gidecek eccik....bu yeniden cak demektir...adı...piramitleme...

free image hosting
          kerimmmm....VOLVO yu yükledin ni oglum....116 000 ler....ikiye katladı para...KUZU KURALI YAWRİM...

doldur dum emmi.....yoldayım....depoya gidirem....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

kuzu başkan dayanamadım panikte ısc aldım senin 94 tepkisi başladı secim sonuna kadar götürürler umarım

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yegen....

masam temiz....paraları yerleştirirem....iki tır kaldırdım....bu dalgada....secim rallisinde yani...98 den 106 ya oldu ve bitti...az yukarı titreşimler olur....YUKARIDA ARTIK ÖCÜ VAR....CIKSA ECCİK 106 YA....HERKES MALINI CAKACAK...ÇIKAMAZ.

EURO ENDEKSTE....17 500 E İNDİK BÖGÜN....kallavi destegimiz 20 000 di....10 yılın kırılamıyan destegi....hedefi 10 000 euro endeks....oralan acaip dik bi tepki cıkışı degil...RALLİSİ gelir....nereye 20 000 euro endekse....ne zaman 2019 ilk ceyrek....

not.destek 20 000 euro endeksti....17500 euroya indik...yüzde 14 altı...bu basit bi destek ihlali, degil...onun boyu yuzde 5 dir kuzu da....bunun boyu yuzde 14....DESTEK KÖSTEK KALMADI Dİİİİ....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
                Katılımcı
                • 07 Ekim 2008
                • 123

99000 e tepki cikisi beklentin devam mi kuzu emmi. Bundan sonraki projelsiyon nedir bayrama kadar?

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

yegen....

masam temiz....paraları yerleştirirem....iki tır kaldırdım....bu dalgada....secim rallisinde yani...98 den 106 ya oldu ve bitti...az yukarı titreşimler olur....YUKARIDA ARTIK ÖCÜ VAR....CIKSA ECCİK 106 YA....HERKES MALINI CAKACAK...ÇIKAMAZ.

EURO ENDEKSTE....17 500 E İNDİK BÖGÜN....kallavi destegimiz 20 000 di....10 yılın kırılamıyan destegi....hedefi 10 000 euro endeks....oralan acaip dik bi tepki cıkışı degil...RALLİSİ gelir....nereye 20 000 euro endekse....ne zaman 2019 ilk ceyrek....
                  kuzu başkan sayende öğreniyoruz bu işleri para nakitte durunca kaşınıyor insan 3-4 sefer elimize tutturdular ama bu sefer olacak galiba deli fişek böyle kazançda başka yerde yok başkan borsada kaybedilen borsada kazanılıyor (araştırıyorum hep bir agızdan felaket senaryoları ciziyorlar ne taraf gelşirse gelsin bundan kötü olmayacak aga son kararım aldım bende amiralı .akşam dışarı çıkıyorum işler tıkırında bazen diyorum bizmi abartıyoruz kısmet agam..)

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    99000 e tepki cikisi beklentin devam mi kuzu emmi. Bundan sonraki projelsiyon nedir bayrama kadar?
                    DEVAM....onu yapmak mecburiyetinde hatta 100 000.....çünki suan KEMAL DERVİŞ in ekonomik modelinin alt destegindeyiz tl de....buralar işte adını 94 000 kodum....yazılarımda....6 ay once....bu destek hergun yukseliyor tabii...TAM ORADAYIZ DİYEBİLİRİM....94 000 DE YANİ.

BAK graftaki GIRNIZI CIZGI....bu cızgı kemal derviş modelinin tl destek cızgısı....bak onu öptü....tepki icipeder.

önemli uyarı.....bu destek kırıldımı....ŞELLELE GELEBİLİR....NİAGARA....MALİYET TARAMASI NEDENİYLE....

bu ise....TAYYİP beyin 2011 den beri uyguladıgı BOG HERKESİ KREDİYE modeli....bunun destegi ise 87 000 de.....bunuda 6 ay önce vermiştim...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

buda TEKNİK FORNASYON HEDEFLERİİİİİ....bak bunnarda 94 000 ve 87 000 i işaret ediyor....ESKİ TEPELER...LİNEAR GRAFTA....

BU BAKIMDAN....önemli bi yere geldik....emniyetli olacan....gözlerin yuvalarında FILDIR FILDIR DÖNEREK...olası iyi HUBARLARI arıyacan.....MASAN TEMİZ.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Resim çok bomba..
                        Kuzu tamda beklediğim gibi birisi çıktı..
                        Tam borsacı bu adam..
                        Piyasa adamı..ahahahaha

BABO canım benim yüzünden nur akıyor..Ama bi gıkk olmuş sanki..
                        Nüvit şaşkın..gülüyor ama emin değil..
                        Kuzu. (......) yazamıyorum ama anlayan anladı..tırları yüklemiş..

Şimdi

Borsa dönüp eski zirvesini genelde test ediyor

2001 zirve 21.000
                        2008 dip 21.000

2013 not artışı tepe 93.000

2000 puan kaldı..

Orayı kırarsa 70.000 ler gündeme gelir..
                        Daha aşağısında şu an da BIST de olan firmaların yüzde 30 u batmış demektir..

İçlerinde ohaa diyeceğimiz 3-4 firmada vardır..
                        hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yav pirim birdaha ehtiyar filan deme ya maşşallah o ne karizmaydi yavvv rabbim nazardan saklasin yaşim 45 benden daha gençsin yavvv maşallah
                        kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu abi müthiş ekonomi dersi ve müthiş bir anlatım uslubu çok sağol. genel sistem bu kadar öz ve anlaşılır anlatılamaz.Bu bilgiler için Allah razı olsun. Foto dan gördüğüm kadarıyla maşallah ve maşallah diyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
                        USAGLAR....

sizlere cok tessekkür ediyorum....beni genc tutan....FURUSMALARIM....yalın kılıc boz atımın üstünde...KEFEREYE akınlarımdır....

bin atlıyım....

bin atlı COCUKLAR gibi şeniz....seferden sefere kosuyoruz....KEFEREYE bilgiyse KILIC....bizde hasosu var ulen deyip...KANINI EMİYORUZ....

Bu beni genc tutuyor....demişki ceddimiz....işleyen demir pas tutmaz.....ha ha ha...demişki ceddimiz....AGAÇLAR AYAKTA ÖLÜR...

Yorum

• labtek
                          Tecrübeli
                          • 11 Ekim 2009
                          • 505

Kuzu Ömrün uzun ve hos olsun...
                          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

seçim rallisi OLDU VE BİTTİ....bu rally 98 den 106 a oldu....olacagınıda grafı koyarak söyledim....

neden bu seçimin rally si seçimden cok önce oldu ve bitti....

çünkiii....PİYASA mevcut hükümetin devamını istemiyor....bu hükümet oyunu kurallara göre oynamıyor....kendi keyfine göre oynuyor....

bir PİYASA.....merkez bankası baskanının parti genel merkezine görüşmeye gidip oradan dönüp karar acıkladını GÖRDÜMÜ.........

o PİYASADA.....HİÇBİR KURUMSAL YATIRIMCI KALAMAZ....O PİYASADAN CIKAR....

7 HAZİRAN....

25 HAZİRAN....

10 TEMMUZ....BUNNAR ÖNEMLİ TARİHLER....

PİYASA....seçimde bu hükümetin gidecegine inanırsa....bi secim rallisi olur....kazanacagına inanırsa....DÜŞÜŞ SÜRER....

özet....kuzu secim kuralları....PİYASA VE UYUMLU HÜKÜMETLER ÜÇÜN GECERLİDİR....BU SECİMDE O KURALLAR GECERLİ DEGİLDİR....

TÜM YAZILARIMDA....bunlara furgu yaptım....buna göre oynuyorum....herkes kendi kararlarını buna göre alır...VE HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR.

NOT.TURKİYE GLOBAL PİYASAYA KEMAL DERVİŞLE GİRMİŞTİR....bu global PİYASADA oyunun kuralları bellidir....bunu İHLAL edersen....PİYASA SENİ HARCAR.
                            EMPATY yap....

sen kendini 30 milyar doları yöneten...hedge fon yöneticisinin yerine koy ve olaylara bak...

ne görüyorsun....turkiye TEK ADAM tarafından yönetiliyor....hersey onun iki dudagı arasından cıkanla yönetiliyor...

bu sorun mu....hayır degil....eger adam makulse....

ama adam cıkarda....500 YILDIR OLUŞMUS EKONOMİK KURALLAR VE BİLGİLER SİLSİLESİNİN TEMELİ OLAN bi kurala bu yanlıştır derse....dogrusu FAİZİ DÜŞÜR VE ENFLASYON düşer derse....

sen 30 milyar dolarını BU ADAMIN YÖNETİMİNE EMANET EDERMİSİN.....para bu....

sebeb....ADAM SMITH...KEYNES....FRIEDMAN....vesaire ekonomistler....IMAM HATİP MEZUNU DEGİLLER...dolayısıyle bilmezler....ben oradan mezunum herseyi ben bilirim derse.....iş biter.....GÜVEN BİTER....PARA BU.

ne olursun....tepene basarlar....küreden ELİPSE dönüşürsün....asagıda....

dimagki kuzu neyi anlatıyormus....7 HAZİRANDAN ÖNCE 94 000 VE TEPKİSİ.....7 haziran merkez kararları ile...

dimag ki kuzu neyi anlatıyormus....yukarıdaki tepkiden sonra 24 hazirandan önce 87 000 e çakılışı....

dertli dertli....usulet ve suhulet içinde 122 000 endekste bunları yazarak....SHORT dalga sonu kapat....tepki tepesi SHORT gene dalga sonu kapat....tepki tepesi tekrar SHORT....SHORT OGLU SHORT OLARAK....hadiselere muttali olarak yasamını huzur içinde sürdürmektedir.

KİM CIZIYOR GRAFİ....

CUGAP......KUZU EFENDİ HAZRETLERİ BİTTABİ....o ne diyorsa....skender uyguluyor....ha ha ha

7 haziran öncesi 94 000 görüldü....çünki bu rakkam 6 aydır yukseldi hergün....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dolar-tl.....

bu artık çıkamaz....1.70 di üç katı 5.10 eder....4.92 yi gördü....

peki neden çıkamaz....

bunu alacak tl artık olmuyacakda....ONDAN CIKAMAZ....secimden sonra...TL yi bulmak cok zor olacak....SIKILAŞTIRMA GELECEK....DOLARINI SATMIYAN YANAR....demedi demeyin....

sürü...sürüde oluşan algı....bu hep yanlıştır....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

6 ay sonra.....1 dolar=1 euro=5.10 tl dir......BU DENGE NOKTASIDIR....kuzu EKONOMİK MODEL de....

bak gene....İMKANSIZDAN bahsediyorum....ben GELECEGİN PEŞİNDEYİM....şimdinin degil...şimdi olanları 2013 de yazdım ve OLUYORLAR...artık bunnarla ugrasmam ben....GELECEGİ YAZARIM.....çünkiiiiii.....BEN KUZUYUM.

BU OLANLARDA....KUZU EKOLİ KAR REALİZE EDER....karı cebine alır....gelecek üçün POZİZYONA girme fırsatları arar.....

not....yukarıdaki denklemde kayma en cok şöyle olabilir....bugün EURO kac....5.45 tl...

kayma förmülü......1 dolar=1 euro=5.45 tl.....6 ay sonra....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information