Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ortadaki diyorlar, diğerlari baba ve babo, borsanın duayenleri, asdlında bir kitap yazmalılar Nasrullah Ayan'ın ''Borsa Kralı'' kitabı gibi..Bu deneyimleri boşa gitmemeli...Beşer ölür kitap yaşar.
temam ulen dedim ikisinede....baba yı bi kenara cektim....lem dedim...bu HAREM AGASINA DİKKAT ET....bi tarihte DALAGIMI almıştı...hain olmasın....
yogggg yog dedi....seni cokkk seviyor dedi....
bende onları çok seviyorum....çok kahrımı çektiler....çok pis daldım ikisinede...bi damla sevgileri eksilmedi....çok hizmet ettiler bu aleme....ne yazık ki nankör bi alem bu alem....O KADAR ALTIN FURUS TOPİGİ ACTIK....HEPSİ TUTTU.
OSSUN....biz halkımıza hizmet ediyorduk.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bugün ve yarın....burası dip gelin diyecek.....YERSEN TABİİİ.....MERKEZİN 7 HAZİRANDA....bagımsızmısın bagımlımısın oldugunu görmeden.....kıprasmaz....
ulen adamlar sana iyilik yapmış....450 milyar dolar borc vermiş....sen almış betona gömmüşsün.....şimdide adamları sucluyorsun....doları cıkaran bunlar diye....bu adamlar tüm bu söylenenleri duyuyor....görüyor....korkuyor ve ürküyorlar....PARALARINI ÇEKİYORLAR...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bugün buraya yazıyorum....YARIN KENDİ GÖRÜŞLERİYMİŞ GİBİ benden çalıp....twiterlerde orada ve burada yayınlıyorlar....ulen bari....saol kuzu deyin....ALCAK HERİFLER.
bu kadar mı beleşim ulen...bi referans gösterin....kuzu yazmış deyin....YILLARIMI VERDİM BEN BU BİLGİLERE....
bugün buraya yazıyorum....YARIN KENDİ GÖRÜŞLERİYMİŞ GİBİ benden çalıp....twiterlerde orada ve burada yayınlıyorlar....ulen bari....saol kuzu deyin....ALCAK HERİFLER.
bu kadar mı beleşim ulen...bi referans gösterin....kuzu yazmış deyin....YILLARIMI VERDİM BEN BU BİLGİLERE....
sen ver twitter adreslerini cevap olarak itin g.t.ne sokalım vatandaşı
yok HALE TÜRK e kızmıyorum....baskaları var....o yani HALE güzel bi iş yapıyor....
baskaları....BENİM EKONOMİK MODELİ....kendi raporu diye yazıyor....ve kurumlara satıyor....HALE halka veriyor....ona kızmıyorum...
yani beni referans gösterse onlarada kızmam....
turkiye ilerde petrolun variline bu rakkamın üstünde TL ÖDERSE....EKONOMİK KRİZE GİRMİŞTİR...
KAC ÖDÜYOR SUAN....petrolun varili 120 dolar degil....80 dolara düşmüş....ama turkiye kac tl ödüyor....
80 çarpı 4.60=368 tl ödüyor....
şimdi bu kriter....PARASAL GENİŞLEMEDEN KUZU nun cıkardıgı bi sonucu ifade eder....bunu kullanırsan...kuzu demiştiki...demen lazım...bana ait bu.
ben yazmıya baslarken bugun 100 000 deydi....beni görünce ödü ***üne karıstı....99 000 e indi....ha ha ha
usaglar biriniz gidin BABO ya haber verin....kuzu sana HAREM AGASI dedi deyin....bu laf onu cıldırtır....anında burada biter....ha ha ha
titrettin....
diyorsunki....bulaşma onlara....lem kime bulasıyım....onlardan baska adam yok ki piyasada....hepsi hırsız...ha ha ha
BABA yada diyinki....senide HASODABASI sı yapmış....dohtor....dili dışarda...burada bitmezse namerdim....
ula bu usaglar eyi usaglar....özlüyorum kerizzzleri....
BENİM BİRİLERİNE SEVGİ GÖSTERMEM.....alışılmış şekilde olmuyor....sevgimi ona bulasarak onu yerden yere furarak gösteriyorum...yüce rebbim benide ele yaratmış....sıra dışı...ve GICIK.
huysuz ve arsız kuzu dan sevgilerimle....GÜZEL YARATILMIŞ KARDEŞLERİM.....
Yorum