önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Titrettin
    Aktif
    • 20 Aralık 2016
    • 318

topaloğlu, kılıç, kutan,

maşallah. nazar değmesin

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      topaloğlu, kılıç, kutan,

maşallah. nazar değmesin
      Resimde kuzu var mı?

Yorum

• oxford
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2013
        • 467

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Resimde kuzu var mı?
        ortadaki diyorlar, diğerlari baba ve babo, borsanın duayenleri, asdlında bir kitap yazmalılar Nasrullah Ayan'ın ''Borsa Kralı'' kitabı gibi..Bu deneyimleri boşa gitmemeli...Beşer ölür kitap yaşar.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          vawww,üçüylede iraqı çekmişligim var,duayenler.

ha ha ha....bunnar beni aralık ayında ziyarete geldiler new yorka....biri turkiyeden...biri canadadan....

ehhhh essek degilim ya o kaddin yol gelmişler dedim bunları agırladım....

bir otelin tepesindeki newyork manzarasının harika oldugu bi gece kulubundeyiz....

biri sagıma oturdu....biri soluma....

biri sag elimi ellerinin arasuına aldı....biri sol ellimi....

sanki ellerime tuz dökmüşüm bunlarda aylarca tuz yememiş koyunlar....

nasıl yaladılar ellerimi....nasıl haykırdılar duygularını anlatamam....

biri...PİRİMİZSİN....HUNKARIMIZSIN....HACI BEKTAŞİ VELİMİZSİN DERKEN....öbürü yog yog halifemizsin...GAYBI GÖRENSİN...ALEMİN KRALISIN DİYE....inim inim inlediler....

lem kuzu dedim gendigendime.....tevazu göster....bunlar kafayı sıyırmış....yog yog usaglar dedim ben PADİŞAHSAM sizde sadrazamlarımsınız.....vezirlerim yani....

babo olamam diye atladı....beni ALTIN topiginde sünnet ettin....sünnetçi AYU isimli imam hatipli imdattı...kökünden kesti....ben ossam ossam senin HAREM AGAN olurum dedi....

baba....ben HASODABASIN olmaya talibim dedi.....

temam ulen dedim ikisinede....baba yı bi kenara cektim....lem dedim...bu HAREM AGASINA DİKKAT ET....bi tarihte DALAGIMI almıştı...hain olmasın....

yogggg yog dedi....seni cokkk seviyor dedi....

bende onları çok seviyorum....çok kahrımı çektiler....çok pis daldım ikisinede...bi damla sevgileri eksilmedi....çok hizmet ettiler bu aleme....ne yazık ki nankör bi alem bu alem....O KADAR ALTIN FURUS TOPİGİ ACTIK....HEPSİ TUTTU.

OSSUN....biz halkımıza hizmet ediyorduk.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bugün ve yarın....burası dip gelin diyecek.....YERSEN TABİİİ.....MERKEZİN 7 HAZİRANDA....bagımsızmısın bagımlımısın oldugunu görmeden.....kıprasmaz....

ulen adamlar sana iyilik yapmış....450 milyar dolar borc vermiş....sen almış betona gömmüşsün.....şimdide adamları sucluyorsun....doları cıkaran bunlar diye....bu adamlar tüm bu söylenenleri duyuyor....görüyor....korkuyor ve ürküyorlar....PARALARINI ÇEKİYORLAR...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

YAWWW DÜYNANIN EN GICIK ADAMI BENİM DİYE BİLİRDİM.....bendende gıcıkları varmış bilader....

bugün buraya yazıyorum....YARIN KENDİ GÖRÜŞLERİYMİŞ GİBİ benden çalıp....twiterlerde orada ve burada yayınlıyorlar....ulen bari....saol kuzu deyin....ALCAK HERİFLER.

bu kadar mı beleşim ulen...bi referans gösterin....kuzu yazmış deyin....YILLARIMI VERDİM BEN BU BİLGİLERE....

Yorum

• stefano
                Aktif
                • 13 Kasım 2008
                • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                YAWWW DÜYNANIN EN GICIK ADAMI BENİM DİYE BİLİRDİM.....bendende gıcıkları varmış bilader....

bugün buraya yazıyorum....YARIN KENDİ GÖRÜŞLERİYMİŞ GİBİ benden çalıp....twiterlerde orada ve burada yayınlıyorlar....ulen bari....saol kuzu deyin....ALCAK HERİFLER.

bu kadar mı beleşim ulen...bi referans gösterin....kuzu yazmış deyin....YILLARIMI VERDİM BEN BU BİLGİLERE....

sen ver twitter adreslerini cevap olarak itin g.t.ne sokalım vatandaşı

mesajın altına çaldığı adresi koyarız, seyreder

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bana verdiginiz sevgi için bu duruma katlanıyor devam ediyorum....YOKSA COK CANIM YANIYOR....

benzerlik analizi....ikili dipteyim gelin....

image hosting 12mb

Yorum

• mayki05
                    Katılımcı
                    • 14 Mayıs 2008
                    • 92

Kuzu bu boru deel

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

yok HALE TÜRK e kızmıyorum....baskaları var....o yani HALE güzel bi iş yapıyor....

baskaları....BENİM EKONOMİK MODELİ....kendi raporu diye yazıyor....ve kurumlara satıyor....HALE halka veriyor....ona kızmıyorum...

yani beni referans gösterse onlarada kızmam....

Yorum

• mayki05
                        Katılımcı
                        • 14 Mayıs 2008
                        • 92

Kuzum pirim üstadım sildim yazıları kimlerse söyle onlara yazayım

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

turkiyenin EKONOMİK KRİZ göstergesi.....1 VARİL PETROLE ÖDEDİGİ TL DİR....DOLAR DEGİLDİR....

bu kuzuya aittir....bunu kuzu milletin gündemine soktu....hangi milletin....ekonomi yorumu yapan milletin....bunu çalamazsın...kuzu yazmıştı der alıntı yaparsın....

bunu ne zaman yazdım....borsa endeksi 50 000 dolar endeksti....tüm zamanların zirvesindeyken...

dedim ki....1 varil 120 dolar....dolar tl 1.70....

120çarpı 1.70=204 tl eder....

turkiye ilerde petrolun variline bu rakkamın üstünde TL ÖDERSE....EKONOMİK KRİZE GİRMİŞTİR...

KAC ÖDÜYOR SUAN....petrolun varili 120 dolar degil....80 dolara düşmüş....ama turkiye kac tl ödüyor....

80 çarpı 4.60=368 tl ödüyor....

şimdi bu kriter....PARASAL GENİŞLEMEDEN KUZU nun cıkardıgı bi sonucu ifade eder....bunu kullanırsan...kuzu demiştiki...demen lazım...bana ait bu.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ben yazmıya baslarken bugun 100 000 deydi....beni görünce ödü ***üne karıstı....99 000 e indi....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar biriniz gidin BABO ya haber verin....kuzu sana HAREM AGASI dedi deyin....bu laf onu cıldırtır....anında burada biter....ha ha ha

titrettin....

diyorsunki....bulaşma onlara....lem kime bulasıyım....onlardan baska adam yok ki piyasada....hepsi hırsız...ha ha ha

BABA yada diyinki....senide HASODABASI sı yapmış....dohtor....dili dışarda...burada bitmezse namerdim....

ula bu usaglar eyi usaglar....özlüyorum kerizzzleri....

BENİM BİRİLERİNE SEVGİ GÖSTERMEM.....alışılmış şekilde olmuyor....sevgimi ona bulasarak onu yerden yere furarak gösteriyorum...yüce rebbim benide ele yaratmış....sıra dışı...ve GICIK.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

huysuz ve arsız kuzu dan sevgilerimle....GÜZEL YARATILMIŞ KARDEŞLERİM.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information