önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • zoro
    Seyirci Üye
    • 09 Ağustos 2011
    • 65

6 7 senedir çizmiyordum
    Click image for larger version

Name:	Adsız.png
Views:	1
Size:	385.9 KB (Kilobyte)
ID:	521261

Name:	Adsız2.png
Size:	89.9 KB (Kilobyte)
ID:	521262

Yorum

• erkmen
      Aktif
      • 28 Ağustos 2009
      • 269

sevgili kuzu bu görüşmeyi bende duydum hatta ben anlaştıklarını öğrendim.
      zaten herşeyin bozulması tillerson un gidişiyle olmuştu. tüm anlaşmalar çöp olmuştu.
      şimdi yeniden anlaşma zeminine geldiler.
      saygılar.

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      usaglar size cok olumlu bi haber verecegim.....

günlerdir....PİŞMEKTE OLAN Bİ GEOPOLİTİC olay var.....

american heyeti...turk heyeti ile görüşüyor....

bu olay OLUMLU sonuclanırsa......yukarılarda yazdıgım hersey çöp olur....

biliyorsunuz....geopolitictir finansal arenayı yönlendiren....şimdilik bu kadar diyeyim....

FUR-KAC dısı işlem bu yuzden yapmıyorum....3000 puvan karı gördün mü al....3000 puvan zararı gördün mü kapa....çünki dipte furusuyorsun....KUZU KURALI BU....bunu çignersen hapı yutarsın....bi 3000 aldık...bakalım ikinci 3000 inimi alacagız....yoksa aldıgımızı geri mi verecegiz...

çünki....perde arkasında pişirilmekte olan yemek....çok önemli.

bu yemek pişerse....turkiyeye ilave bi 500 milyar kredi daha verirler....

Yorum

• Misafir

,, ,ytd. Tamammı devammı?

Yorum

• e.yegen
          Tecrübeli
          • 05 Mart 2009
          • 530

Kuzu başkan 106 bine geldik ilk hedefe 94 ne zaman

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evettt....GENE KONDU DURNALAR.....nereye kondular....106 000 lere...neresi burası...kuzunun hedefi....niye...hisaba göre...

hangi hisaba....birleşik faiz hisabına göre....

allah allah....odane ula guzu.....

la olum birleşik faiz....ve business cyle.....

cycle ne zaman basladı AKP iktidara gelince....dolar-tl kaç idi....1.40 Dİ...sonra 1.1 e düştü...şimdi 4.92 ye cıktı 4.60 a düştü....

sermaye ne ula....1.40 tl yi....TL de tutup heryıl ortalama yuzde 10 faize verdin....16 sene sonra....kac para eder bu...

formul ne ula..TOPLAM PARA...anapara +faiz=anapara*(1+t/100)üzeri 16

ana paran 1.40 tl idi....ko yuzd 10 yıllık faize....bekle 16 yıl....ne oldu paran....6.28 tl....dolara koysaydın paranı 16 yıl yatsaydın....ne olacaktı paran....4.92 yi gördü....bak hala 6.28 den az....

demek ki neymiş.....bu 16 yılda hep tl de durup yıllık yuzde 10 faiz alan....HALA KARDA....

BUSİNESSS CYCLE da....bu gördügümüz....4.92 düzeltmesine....MAJOR DÜZELTME DALGASI DENİR....6.28 İSE OVERSHOOTİNG DİR....MUTLAKA GÖRÜLMESİ GEREKEN Bİ YERDİR....

BU İLİŞKİ...satınalma paritesi....işçilik maliyetlerinin düşürülmesi açısından ön kosuldur....HER ON YILDA Bİ...GELİŞEN ÜLKELERDE BU DÜZELTME OLUR....ancak ülke kategori atlamışsa....yani GELİŞEN ülke kategorisinden....GELİŞMİŞ ÜLKE kategorisine geçmişse...JAPONLAR gibi....bu ilişki çalışmaz....

yukarıda basitleştirdim yıllık yüzde 10 faiz diyerek....konuyu anlıyasınız diye...GERCEK VERİLEN FAİZLER YILLARA GÖRE DEGİŞİK....BUNLARLA HESAP YAPARSAN....5.20 EDER....4.92 İ GÖRDÜK ZATEN.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

kuzu başkan seçim sonrası dolar hedefi 6.28 mi o zaman durumlar kötü faiz i dahada artırırlar endeksde 94 binlere gelir siyasi belirsizlikte nedeni sayılır

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dolar-ti 1.40 iken....borsa endeksi 23 000 idi tl de....koy faize 16 yıl ne eder....106 000 eder.....yaaa usaglar....kuzuyla kimse...ama hiçkimse....ÇELİK ÇOMAK OYNUYAMAZ....BU ALEMİN PİRİDİR....

DEMEKKİ NEYMİŞ....tüm graficleri bu bilgiler cızarmış....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                  Tecrübeli
                  • 05 Mart 2009
                  • 530

bu hafta endeks çıkışa devam edermi veya dolar düşüşe devam edermi ? kuzu başkan 106 bin sat yerimi endeksde dolarda da 4.58 alım yerimi ?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ula olum bak ne anlatıyorum....İYİ OKUYUN BENİ....DİPTEYİZ DİYORUM....

bi örnek daha vereyim ozaman....

2003 de....AKP iktidara geldiginde....bizim borsa 8000 dolar endekste idi....dow da 8000 dolar endekste idi...dow kac şimdi....24 000....biz kacıs şimdi 23 400 dolar endeksteyiz.....bak oran aynı...

özelimi dostlarım yıkıyor....al bitanesi...

manaw Nickli Üyeden Alıntı
                    emmim,

geçen hafta mesaj atmıştım ama sanırım etkisi olmamış..

Acımzasızca çıkmaları gerekiyor emmi, öyle böyle değil.. 2017deki de yükseliş miymiş dedirtir adama bu olası yükseliş..

Daha ne olsun yukseliş için. Not düştü. abd ilişkileri tarihi dipte. halkbankaınsa minimum 49 milyar dolar ceza geleceğine ikna olmuş bir piyasa var. Dlar bir ayda yuzde yirmi değer kaybetti. Cbaşkanına nefret kusan ve bu seçimi son umudu olarak gören büyük bir kitle var.

Ölücülüğün de bir sınırı var..

Fiyatlar ucuz..

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

PEKİ HALA NİYE MALA GİRMİYORUM....dow düşecekse....18 000 e.....bizde düşecegiz 18 000 e ondan girmiyorum....bu EYLUL GİBİ OLUR...

BİHAFTA ÖNCE.....19 600 E DÜŞTÜK ZATEN....az kaldı....bi haftada yuzde 13 cıktık...23 400 deyiz yeniden dolar endekste...bi salınım daha yapacaktır....SİLKELİYEMEDİ HENUZ....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

2013 DE 50 000 dolar endekste iken....HEDEFİMİZ 18 000 DOLAR ENDEKS DEMİŞTİM....4 YIL ÇEÇTİ....az kaldı....birazdaha sabır.

hedefimiz artık 94 000....3 İŞ GÜNÜ 106 ETRAFINA TAKILIR....sonra inişe gecer....GRAFI CUMARTESİ VERDİM GERİDE....

Yorum

• Misafir

Name:	DeRbfjuXcAAG_77.jpeg
Size:	101.4 KB (Kilobyte)
ID:	521263

Yorum

• aliak
                            Katılımcı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            PEKİ HALA NİYE MALA GİRMİYORUM....dow düşecekse....18 000 e.....bizde düşecegiz 18 000 e ondan girmiyorum....bu EYLUL GİBİ OLUR...

BİHAFTA ÖNCE.....19 600 E DÜŞTÜK ZATEN....az kaldı....bi haftada yuzde 13 cıktık...23 400 deyiz yeniden dolar endekste...bi salınım daha yapacaktır....SİLKELİYEMEDİ HENUZ....
                            Problem bu.
                            ABD çok çıktı ve çıkışına göre düzeltmesini yapmadı.
                            Yapar mı ?
                            (abd'deki fonların f/k beklentileri bu konuda ne ölçüde etkin olabilir? )

Yapmalı.

sn kuzu;
                            ABD borsalarını takip eden ve abd özelini ce dünya genelini analiz eden kimse var mı çevrenizde?

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

,TCMB 'den olumlu adımlar ama Türkiye 'de belirsizlik çok yüksek kalır ,

Yorum

• Hayal Taciri
                                Yeni Üye
                                • 12 Eylül 2011
                                • 19

Name:	db.jpg
Size:	87.1 KB (Kilobyte)
ID:	521264
                                sayın Kuzu, bir aralar Deutsche bank durumlarından hareketle yadıklarınızı ekteki graf la hatırlayalım dedim.
                                tviti atan rakadaş şöyle demiş.

#DB Some of my followers might remember me posting this #DB chart before - after the break of the triangle. Pot. target ~0 USD. We have all seen the announcements on lay-offs from DB. This is really bad! And with ~50 trillion of derivatives - what could possible go wrong?
                                Henrik Zeberg Jensen

Yorum

Working...
                                X

Debug Information