4,8019 en yüksek görmüş benjamın
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
yılbaşından bu yana 10milyar bastı diye okudum ama kaynak hatırlamıyorum. ayrıca jölelinin borsayı dik tutma kaynağı olarak görüyorummoneybiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun zamandır basıyor bence. Yoksa maaşlar ödenemez.
4,9250 oldu.
Yorum
-
stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryılbaşından bu yana 10milyar bastı diye okudum ama kaynak hatırlamıyorum. ayrıca jölelinin borsayı dik tutma kaynağı olarak görüyorum
Dolaşıma Çıkan Banknot + Madeni Para
11.05.2018: 138.131.875
04.05.2018: 138.105.392
29.12.2017: 133.792.423
12.05.2017: 126.523.022
11.6B TL (%9,18) arz edilmiş geçen sene Mayıs ayından bu senenin Mayıs ayına kadar.
4.3B TL (%3,24) arz edilmiş yılbaşından bugüne kadar.
Kabaca ayda 1B TL para basılıyor.
Kaynak: Para Arzı
Yorum
-
kuzu kuralı...PANİCTE kar al geregi karı aldım....
PANİCTEYİZ....fekat borsa....103 500 den 101 500 e zor indi....
son on yılın EURO dibi...19 000 di...DOLAR dibi 22 000 di....ikisinede dolar cıkarak ulastık....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Eeeee şimdi nolcek kuzum. Seçimmi geçimmi, faizede vuramıyo merkez. Kendi şirketlerinimi batıracaklar bunlar.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kuralı...PANİCTE kar al geregi karı aldım....
PANİCTEYİZ....fekat borsa....103 500 den 101 500 e zor indi....
son on yılın EURO dibi...19 000 di...DOLAR dibi 22 000 di....ikisinede dolar cıkarak ulastık....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEkonomik analize yeni bir bakış açısı..
Süper adamsın be kuzu..
ahahahahaha
zeka ve bilgi fışkırıyor..
benimle cok dövüştün....huyysuz deyyuuzz....sonunda beni tanıdın....ben senin hep iyi biri oldugunu benimle dövüşürkende biliyor seni ellemiyordum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEeeee şimdi nolcek kuzum. Seçimmi geçimmi, faizede vuramıyo merkez. Kendi şirketlerinimi batıracaklar bunlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bos...TURKİYE PİPİSİNİ BULAMIYOR....pipisi merkez pankası...fekattt...TURKİYE OBEZ OLDUGU ÜÇÜN...pipisi.... kayboldu...
türkü şu....
ince ince....bir kar yagar....memleketin düzüne....
yandım yandım...yetiş agam....dolar bindi döşüme....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim....dolar....MİLLİ VE YERLİ DEGİLDİR....bundan dolayı çıkıyor....deyip gececekler....milli ve yerli olmanın özelligi ise ÇÖKMEKTİR....bak çökmeyi bilmiyor....MİLLİ VE YERLİ DEGİLDİR....gafaya takmayın....ha ha ha
osmanlı neydi...MİLLİ VE YERLİ İDİ....ne yaptı....ÇÖKTÜ...hedefimiz osmanlı....
ben ne diyorum....FAİZLERİ DÜŞÜRÜN DİYORUM...milli ve yerli olanlar beni dinliyor...çok bildigime inanıyor....keşke düyna...bizdeki gibi...MİLLİ VE YERLİ insanlarla dolu olsaydı....beni LİDERLERİ yapardılar....imdilik....YERLİ VE MİLLİ turk halkı ile yetiniyorum.
faizler düşmezse....BETONCU MUTEAHHİTLERİM BATAR...hepsi MİLLİ VE YERLİ...tüm basını satınaldı...MİLLİ VE YERLİ yaptılar...bunnara kıyamam.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenimle cok dövüştün....huyysuz deyyuuzz....sonunda beni tanıdın....ben senin hep iyi biri oldugunu benimle dövüşürkende biliyor seni ellemiyordum.
Senin bakış açından bakabilmeyi çok isterdim ama olmaz..
Ben sen değilim çünkü..
Ben kuzu değilim çünkü..
Yorum
-
sen benimle dövüşürkende KUZU idin....şimdide KUZU sun....sadece rengin farklı...bitanem...ben bilgiyi gördüm mü...bırakmam.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin bakış açından bakabilmeyi çok isterdim ama olmaz..
Ben sen değilim çünkü..
Ben kuzu değilim çünkü..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum