önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

evetttt....yarın yeniden çakacagım.....FUR-KAC...tırtıklamaya devam...3000 puvanda kapatıyorum FUR-KAC ları...yatmak yok...o KENEDE...

ÖNEMLİ NOT....fur ve kaclar...mala girmek degildir...TIRTIKLAMAKTIR....VOLATİLİTY ye oynar....3000 puvan kar veya zararda otomotik kapatılır....nerede DİPLERDE....tepelerde ise...bu FUR-KAC kapatılmaz KENE nin ilk kademesine dönüşür.....şimdi diplerdeyiz....bu bir KUZU KURALIDIR...es geçilemez.....yenilere hatırlatma.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

HÜKÜMETİN Bİ KANADI...londraya gidip yabancı yatırımcıya turkiyeye gelin diye....inim inim inlerken....

öbür kanadı....misal bekir bozdag...bugün diyorki....

millet oyunu görecek....YABANCILAR BİZ GİDELİM DİYE DOLARA BASIYOR....

EEEEE....o zaman niye peşlerinde kosup yalvara yalvara cagırıyorsunuz....bu MİLLİ VE YERLİ olmuyanları...

gelenler....senin bu söylediklerini duydumu...ne yapıyor biliyormusun...SATIP TURKİYEDEN CIKIYOR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

Epeydir piyasadan uzaktım. 485 ortalamayla epey Haziran 30 vadeli dolar şortladım.
        Şimdilik teminatta sıkıntı yok ama bu mendeburların gözünü kan bürümüş.teminatı ayarlayıp üstüne yatayım mı ...
        Valla çok tedirgin oldum emmi..Kökünden batıracaklar mı ne bu memleketi

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Epeydir piyasadan uzaktım. 485 ortalamayla epey Haziran 30 vadeli dolar şortladım.
          Şimdilik teminatta sıkıntı yok ama bu mendeburların gözünü kan bürümüş.teminatı ayarlayıp üstüne yatayım mı ...
          üstüne yat....borsa onu söylüyor....TURKİYEYİ KİMSE BATIRAMAZ....bu işlerine gelmez...ben 5 in üstünden kütletecegim...TETİKTE DURİRAM.

TURKİYEYİ BATIRAN....bu YERLİ VE MİLLİ bekir bozdaglar....onlarda yakında abbas yolcu.

dolara düşmanlarımız furuyor diyor....hükümet sensin....DURDUR O ZAMAN....turkiyeye parasını sokmus insana DÜŞMAN diyor...oda okuyor ve duyuyor bunu....adamı baglasan durmaz....onu düşman görüyorsun.

basınızda ise...DÜYNA LİDERİMİZ VAR....ne oldu...gücü yetmiyormu....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ZEYBEKÇİ....dolar 3.80 e furdugunda....neredeyse sevincten zil çalıp oynuyordu...merkeze karısma diyordu....bugünde karıssana kardeşim demiş...

işler cok karanlık....DOLARA KİM FURUYOR....belli degil....acıklamalara baktın mı...son altı aydır...dolara HÜKÜMET FURUYOR.

ve fekattt....

şimdide DURDURAMIYOR....kontrolunden çıktı....

çünkiii....

bu seferde....kapagını actıgı üçün CİN şişesinin ....CİNLER DEVREDE...toplayıp şişeye sokamıyor....hükümet.

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

16.50 GLP 3+ faiz artırdı

17.00 gösterge varken???

Kanamayı biraz kesebilir o da belki!!

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kuzu kuralı...PANİCTE kar al geregi karı aldım....

PANİCTEYİZ....fekat borsa....103 500 den 101 500 e zor indi....

son on yılın EURO dibi...19 000 di...DOLAR dibi 22 000 di....ikisinede dolar cıkarak ulastık....
                dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                dayanım....bitanem....yuce rebbim ikimizede yeriyin kullarım dedi gene....

kokladık....ben karı aldım....sen kara gececek hamleyi yaptın....panicte kapat yarın....

bu yeterli degil....MACRO...yuzde 20 politika faizini çak diyor....

bu faiz...artısı yeterli degil....bitane daha yuzde 3 lazım....piyasa bunu biliyor....BU BEKLENTİ BORSAYI GÖÇERTİR...biliyorlarki bi yüzde 3 daha var....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu kuralı...DÜYNA HİSSE SENETLERİ PİYASASI....enflasyon=faiz....iken diptir....faizler yükselmeye basladımı....senetler rally e cıkar....

turk piyasasında bu denge yuzde 20 faizdir....gercek enflasyon=faiz dengesi....BURADA BORSA DİPTİR....iki ay yatay olur....sonra rally baslar...

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

kuzu kuralý...DÜYNA HÃSSE SENETLERà PÃYASASI....enflasyon=faiz....iken diptir....faizler yükselmeye basladýmý....senetler rally e cýkar....

turk piyasasýnda bu denge yuzde 20 faizdir....gercek enflasyon=faiz dengesi....BURADA BORSA DÃPTÃR....iki ay yatay olur....sonra rally baslar...
                    yani secim sonrasi hisse senedi alinirmi baskan kisa ve oz olarak..

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

dayanım....bitanem....yuce rebbim ikimizede yeriyin kullarım dedi gene....

kokladık....ben karı aldım....sen kara gececek hamleyi yaptın....panicte kapat yarın....

bu yeterli degil....MACRO...yuzde 20 politika faizini çak diyor....

bu faiz...artısı yeterli degil....bitane daha yuzde 3 lazım....piyasa bunu biliyor....BU BEKLENTİ BORSAYI GÖÇERTİR...biliyorlarki bi yüzde 3 daha var....
                      Sağ olasın güzel emmim...
                      Valla sen farhlatmıştın içimi Merkez de içime su serpti..
                      Yarın sabah gümletecem inşallah da bi daha kaldıraçlı işlemlere bulaşmam...

Sayende gerçekten çok değerli bilgiler öğrendik...Öğrenmeye de devam ediyoruz.
                      Allahım sana sevdiklerinle güzel ve sağlıklı bir ömür versin..

Senin yazdıklarını okumasam ben hayatta o seviyeden cesaret edip şort açamazdım...

Yorum

• Misafir

kuzu kuralı...DÜYNA HİSSE SENETLERİ PİYASASI....enflasyon=faiz....iken diptir....faizler yükselmeye basladımı....senetler rally e cıkar....

turk piyasasında bu denge yuzde 20 faizdir....gercek enflasyon=faiz dengesi....BURADA BORSA DİPTİR....iki ay yatay olur....sonra rally baslar...
                        ytd.

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

niye kuzu....furusurken hep basarılı...hep karlı...hisap yapıyor ondan...önünde cift grafic...

bugüne 22 000 dolar endeksin üstünde girdik....hisabımı yaptım...20 500 dolar endekste VİOB shortu kaparım...5.05 den ise dolar-tl yi cortlarım....oraya gelmedi...

saat 11 de su oldu....endeks 101 500 ve dolar-tl 4.92....çüşşş dolar bazlı grafim öttü....20 500 dolar endeks yaklasık....çüşşş yüzde 6.3 düştü....tl de ise sadece yuzde 2....yüzde 6....TUSLARA ÇÖNÜP KAPATTIM....

ŞUAN ŞİMDİ....endeks kacla kapattı....101 900....dolar-tl kac 4.54....çüşşşş....borsa kapalı iken endeks dolar bazlıda yuzde 6 çıktı....BORSA KAPALI HAAAA....durduk oturduk yerde haaa....ha ha ha

vayyyy anasını sayın seyirciler....SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR....emme kuzunun cebinde 3000 puvan kar var...

incikkkkkk.....YARIN COK ZEVKLİ OLACAK....hazırım....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                              bloomberg turkiyeyi izliyorum bi yandan....biri dediki 105 bin 107 bin arası....not ettim....ha ha ha

bu usaglarda hiç hisap kitap yok haa....ha ha ha....masallah masallah....GELDE PARA YAPMA BİLADER.

ÖBÜRÜDE DİYO....kredi kullanmaya baslar usaglar....masallah masallah....hangi kredi ulen faizler yuzde 3 arttı ya...

haaaa seyircinin biri...esas soruyu sordu....yarın yabancı satar borsada.....bagggg TURK zekiidir....çalışkandır.
                              ytd.

Yorum

• Misafir

,Türkiye: gerçek politika oranı, Nisan ayında 50bps 'e 2R düştü. Hold ve enflasyonla cbrt ile çok daha büyük bir düşüş bekliyoruz. Gerçek oranlar dış dengesizlikleri düzeltmek için çok düşüktür ,,Türkiye 300bps yürüyüşleri. Onlar büyük bir yürüyüş yakında bir La Arjantin denemek stabilize gerekir mi?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information