önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

akýncý Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu kuralý....her secimden önce.

bir finansal instrumanda,SATICI OLACAKLAR COKSA,BÃR SECÃMDEN ÖNCE,o finansal instruman öyle bir dibe inerki,oradan koyacaýgý tepki yüksekligi,hiçkimsenin kar etmiyecegi yer olur,

bu kuralý geregi,hedefleri verdi,ya 94 000 veya 87 000,
    Kuzu baskan ortalikta yok kacirmazdi o sellayi umarim iyidir. 94 bin rakamini agustos ayina kadar cizdigi grafikte verdi.Kotu haber dipte gelir diyerekten mal aldim secime en kotu 100 bin ustunde gireriz diyererekten.. Herkes panik oldugu ortamda almazsan para kazanamazsin kuzu kurali..

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Emmi İncenin mitingleri çok kalabalık...
      Kürtler 2. turda bi yamuk yapmazsa sankim iktidar el değiştirecek gibi..
      Bu doğrultuda bir yol haritası için senin klavuzluğuna ihtiyacımız var...

Uzun vadeli şöyle biriktirebileceğimiz bir iki de senet söylersen çok mutlu olurum.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

usaglar.....cok yogunum....

yazamadım size....kusura bakmayın....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

seçim rallisi OLDU VE BİTTİ....bu rally 98 den 106 a oldu....olacagınıda grafı koyarak söyledim....

neden bu seçimin rally si seçimden cok önce oldu ve bitti....

çünkiii....PİYASA mevcut hükümetin devamını istemiyor....bu hükümet oyunu kurallara göre oynamıyor....kendi keyfine göre oynuyor....

bir PİYASA.....merkez bankası baskanının parti genel merkezine görüşmeye gidip oradan dönüp karar acıkladını GÖRDÜMÜ.........

o PİYASADA.....HİÇBİR KURUMSAL YATIRIMCI KALAMAZ....O PİYASADAN CIKAR....

7 HAZİRAN....

25 HAZİRAN....

10 TEMMUZ....BUNNAR ÖNEMLİ TARİHLER....

PİYASA....seçimde bu hükümetin gidecegine inanırsa....bi secim rallisi olur....kazanacagına inanırsa....DÜŞÜŞ SÜRER....

özet....kuzu secim kuralları....PİYASA VE UYUMLU HÜKÜMETLER ÜÇÜN GECERLİDİR....BU SECİMDE O KURALLAR GECERLİ DEGİLDİR....

TÜM YAZILARIMDA....bunlara furgu yaptım....buna göre oynuyorum....herkes kendi kararlarını buna göre alır...VE HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR.

NOT.TURKİYE GLOBAL PİYASAYA KEMAL DERVİŞLE GİRMİŞTİR....bu global PİYASADA oyunun kuralları bellidir....bunu İHLAL edersen....PİYASA SENİ HARCAR.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YAZILARIMDA BELİRTTİM.....hedefimizde iki rakkam var....biri 94 000 öbürü 87 000....buralardan TEPKİLER GELİR....ralliler degil....RALLY....yeni EKONOMİK MODEL le olur....

PİYASA.....bu hükümetin yeni bir EKONOMİK MODEL yaratacagına artık inanmaz.....bu çok gec.

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              YAZILARIMDA BELİRTTİM.....hedefimizde iki rakkam var....biri 94 000 öbürü 87 000....buralardan TEPKİLER GELİR....ralliler degil....RALLY....yeni EKONOMİK MODEL le olur....

PİYASA.....bu hükümetin yeni bir EKONOMİK MODEL yaratacagına artık inanmaz.....bu çok gec.
              ytd.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

seçim rallisi OLDU VE BİTTİ....bu rally 98 den 106 a oldu....olacagınıda grafı koyarak söyledim....

neden bu seçimin rally si seçimden cok önce oldu ve bitti....

çünkiii....PİYASA mevcut hükümetin devamını istemiyor....bu hükümet oyunu kurallara göre oynamıyor....kendi keyfine göre oynuyor....

bir PİYASA.....merkez bankası baskanının parti genel merkezine görüşmeye gidip oradan dönüp karar acıkladını GÖRDÜMÜ.........

o PİYASADA.....HİÇBİR KURUMSAL YATIRIMCI KALAMAZ....O PİYASADAN CIKAR....

7 HAZİRAN....

25 HAZİRAN....

10 TEMMUZ....BUNNAR ÖNEMLİ TARİHLER....

PİYASA....seçimde bu hükümetin gidecegine inanırsa....bi secim rallisi olur....kazanacagına inanırsa....DÜŞÜŞ SÜRER....

özet....kuzu secim kuralları....PİYASA VE UYUMLU HÜKÜMETLER ÜÇÜN GECERLİDİR....BU SECİMDE O KURALLAR GECERLİ DEGİLDİR....

TÜM YAZILARIMDA....bunlara furgu yaptım....buna göre oynuyorum....herkes kendi kararlarını buna göre alır...VE HER KOYUN KENDİ BACAGINDAN ASILIR.

NOT.TURKİYE GLOBAL PİYASAYA KEMAL DERVİŞLE GİRMİŞTİR....bu global PİYASADA oyunun kuralları bellidir....bunu İHLAL edersen....PİYASA SENİ HARCAR.

EMPATY yap....

sen kendini 30 milyar doları yöneten...hedge fon yöneticisinin yerine koy ve olaylara bak...

ne görüyorsun....turkiye TEK ADAM tarafından yönetiliyor....hersey onun iki dudagı arasından cıkanla yönetiliyor...

bu sorun mu....hayır degil....eger adam makulse....

ama adam cıkarda....500 YILDIR OLUŞMUS EKONOMİK KURALLAR VE BİLGİLER SİLSİLESİNİN TEMELİ OLAN bi kurala bu yanlıştır derse....dogrusu FAİZİ DÜŞÜR VE ENFLASYON düşer derse....

sen 30 milyar dolarını BU ADAMIN YÖNETİMİNE EMANET EDERMİSİN.....para bu....

sebeb....ADAM SMITH...KEYNES....FRIEDMAN....vesaire ekonomistler....IMAM HATİP MEZUNU DEGİLLER...dolayısıyle bilmezler....ben oradan mezunum herseyi ben bilirim derse.....iş biter.....GÜVEN BİTER....PARA BU.

ne olursun....tepene basarlar....küreden ELİPSE dönüşürsün....asagıda....

dimagki kuzu neyi anlatıyormus....7 HAZİRANDAN ÖNCE 94 000 VE TEPKİSİ.....7 haziran merkez kararları ile...

dimag ki kuzu neyi anlatıyormus....yukarıdaki tepkiden sonra 24 hazirandan önce 87 000 e çakılışı....

dertli dertli....usulet ve suhulet içinde 122 000 endekste bunları yazarak....SHORT dalga sonu kapat....tepki tepesi SHORT gene dalga sonu kapat....tepki tepesi tekrar SHORT....SHORT OGLU SHORT OLARAK....hadiselere muttali olarak yasamını huzur içinde sürdürmektedir.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu ne dedi....kaartlarını 10 yıldır satmadıgı kaartlarını satarken....10 YILLIK ECONOMİC CYCLE bitti....emerging marketler çökecek dedi....kaartları satacaksın....bunlar yüzde 60 düşecekler....oradan yeniden kaartlarını alıp....bir ON YIL DAHA YATACAKSIN DEDİ....her on yılda bir kuzu bunu yapıyor....2007 de sattı topic hissenette.....2009 da mallarını geri yerine kodu....ekle on yıl 2018....eeee kuzu gene sattı...niye....yüzde 60 assagıdan yerine koyacak....onuncün sattı....

bak namıssıza....19 dan sattım 13 de....trendline nını asagı kırdı....diirki....usulet ve suhulet içinde düşüyorum....7.0 a inecegim ki....KUZU gelsin bana binsin yeniden....onsuz bi yere gitmem diirrr...

niye diirrr.....iki yıl önce....american tahvil faizleri binde 3 dü....şimdi yuzde 3....YANİ ON KAT FAİZ ARTISI VAR...emergingllere atlıyorlar....DÖLLENME ZAMANI....benide döllüyecekler diii....nerede döllenir namıssız 7.0 da...oraya inmezse kim döller bunu...DOGURGANLIGINI YİTİRİR....döllemek esastır....hayat bele yaratılmış....

Yorum

• tumer1960
                    Tecrübeli
                    • 01 Ağustos 2011
                    • 710

kuzu ne dedi....kaartlarını 10 yıldır satmadıgı kaartlarını satarken....10 YILLIK ECONOMİC CYCLE bitti....emerging marketler çökecek dedi....kaartları satacaksın....bunlar yüzde 60 düşecekler....oradan yeniden kaartlarını alıp....bir ON YIL DAHA YATACAKSIN DEDİ....her on yılda bir kuzu bunu yapıyor....2007 de sattı topic hissenette.....2009 da mallarını geri yerine kodu....ekle on yıl 2018....eeee kuzu gene sattı...niye....yüzde 60 assagıdan yerine koyacak....onuncün sattı....

bak namıssıza....19 dan sattım 13 de....trendline nını asagı kırdı....diirki....usulet ve suhulet içinde düşüyorum....7.0 a inecegim ki....KUZU gelsin bana binsin yeniden....onsuz bi yere gitmem diirrr...

niye diirrr.....iki yıl önce....american tahvil faizleri binde 3 dü....şimdi yuzde 3....YANİ ON KAT FAİZ ARTISI VAR...emergingllere atlıyorlar....DÖLLENME ZAMANI....benide döllüyecekler diii....nerede döllenir namıssız 7.0 da...oraya inmezse kim döller bunu...DOGURGANLIGINI YİTİRİR....döllemek esastır....hayat bele yaratılmış....

Yorum

• tumer1960
                      Tecrübeli
                      • 01 Ağustos 2011
                      • 710

Yorum

• akıncı
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2018
                        • 616

vawww,

kuzu,

ve KAPİTAL AKUMULASYON PROSESLERİ....

EMERGİN MARKETLER ve turkiye özeli anlatmış.

Yorum

• oxford
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2013
                          • 467

"Esad rejimi ve Şii milisler Tel Rıfat'tan ayrılıp Nubbul kasabasına hareket etti. Tel Rıfat YPG'ye teslim ediliyor. Afrin'i kuşatıyorlar."
                          Kaynak Yeniçağ: Tokat!.. - Ahmet TAKAN

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

TURKİYE EKONOMİSİ ÖZEL,

kuzu bunu 2013 te yazdı,

maliyet kriteri,1 VARİL PETROL VE TURK EKONOMİSİ,

DEDİKİ....dolar-tl 1.70 idi,

1 varil petrol tl fiyatı....120 dolar varilidi o zaman,

120 çarpı 1.70=204 tl eder,1 VARİL PETROL FİYATI BUNU ASARSA,TURKİYE EKONOMİK KRİZDEDİR,dedi.

bakalım şimdi 1 VARİL PETROLE KAC TL ÖDÜYORUZ.

80 DOLAR-VARİL ÇARPI KUR 4.65=373 TL,

yüzde 82 artmış...TURKİYE EKONOMİC KRİZDE O ZAMAN.

Yorum

• oxford
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2013
                              • 467

Click image for larger version

Name:	kuzu.jpg
Views:	1
Size:	30.0 KB (Kilobyte)
ID:	521265 borsanın furuskan evlatları.kim bunlar?_

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

vawww,üçüylede iraqı çekmişligim var,duayenler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information