önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

ytd. ölü kedi anca bu kadar zıplar.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

FARELER VE BEYAZ PEYNİRLER.....

beyaz peynir farenin en sevdigi şeydir....fare milletinin basına ne gelmişse....HEP BU BEYAZ PEYNİRDEN GELMİŞTİR....

avcı insan.....tüm fare tuzaklarında....beyaz peyniri kullanmıştır....

misal....HER SEÇİMDE RALLY OLUR....bunu AVCI kullanır....bu şeçimdede olacak ula....

demeeee......

ha ha ha....DEDİM GEÇTİ.....dalyarak....

bu secimin rally si mi olur....

rally yapacak adam MEVCUT hukumeti istemiyorki RALLY yapsın....ya kazanırsa bi daha....

450 milya dolarını tayyip beyle bahceliye teslim edecek....diyecek ki...buyurun bu paralarımla KANAL İSTANBUL yapın....MİLLET BAHCELERİ YAPIN....LALE DEVRİ YASAYALIM HEEEE....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BU SEÇİMİN RALLY si....olsa olsa 50 000 e dogru olur....

İLK TUR....bellimi deelllll...

ikinci tur....ilk turda muhalefet mecliste cogunluga oturursa.....ikinci turun anlamı kalmaz....

öyleyse....

PEYAZ PEYNİRİ NEREYE YERLEŞTİRECEK....bu haftaya fake bi çıkış sergiliyecek...malı farelere yıkıp....haftaya yeniden dibe gidecek....TOBO olusturması ilazım...

yani diyirem ki....87 000 sart.

hiçbirpara....kendini....TEK ADAMIN İKİ DUDAGI ARASINDAN CIKACAGA TESLİM ETMEZ...buna dincilerin kendileri de dahil.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

ytd. pöskövitle lokumda bedava olacakmış kuzu hocam.

Yorum

• Titrettin
            Aktif
            • 20 Aralık 2016
            • 318

Bence mevcut cumhurbaşkanı 2.turda kazanır ama mecliste çoğunluk cumhur ittifakında olmaz. muhalefet çoğunlukta olsa tek ses olamayacak. millet ittifakı ve hdp aynı çizgide olmaz. bence bu fiyatlanıyor.

hdp barajı geçemez ise tek parti iktidarı devam eder.

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bence mevcut cumhurbaşkanı 2.turda kazanır ama mecliste çoğunluk cumhur ittifakında olmaz. muhalefet çoğunlukta olsa tek ses olamayacak. millet ittifakı ve hdp aynı çizgide olmaz. bence bu fiyatlanıyor.

hdp barajı geçemez ise tek parti iktidarı devam eder.
              güzel yazmışsın,

kuzuda bundan secim RALLY si yukarı degil,asagı olur diyor.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bu durumda....yani bu hafta tepki koyarsa....ARTIK HEDEF 87 000 DEGİL.....82 000 dir....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

yeni SİMULASYON....hedef asagı kaydı bugun....82 000 e....ve oradan ESAS tepkiye....

neden....MAL VERE VERE İNDİGİ ASİKAR OLDU....FARELER YANDI....KÖMÜR GİBİM...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

buda nasıl....güzel duriyyy degil mi....OLASI EN KÖTÜ SECİM SONUCU....

mal vere vere iniyor....

kuzu kuralı....bir finansal instrumanda MAL DAGITILIYORSA....o finansal instrumanda dagıtılan MAL...büyük zararla geri alınmadan....o finansal instruman....AGZIYLA GUS TUTSA DAHİ....ÇIKAMAZ.

Yorum

• swayze
                      Katılımcı
                      • 07 Ekim 2008
                      • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      buda nasıl....güzel duriyyy degil mi....OLASI EN KÖTÜ SECİM SONUCU....

mal vere vere iniyor....

kuzu kuralı....bir finansal instrumanda MAL DAGITILIYORSA....o finansal instrumanda dagıtılan MAL...büyük zararla geri alınmadan....o finansal instruman....AGZIYLA GUS TUTSA DAHİ....ÇIKAMAZ.

Kuzu hocam vademiz nedir?

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• oxford
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2013
                          • 467

Hazreti Şah’ın avazı
                          Turna derler bir kuştadır
                          Asası Nil deryasında
                          Hırkası bir derviştedir

Nil deryası umman oldu
                          Sarardı gül benzi soldu
                          Bakışı aslanda kaldı
                          Dövüşü hâlâ koçtadır

Nerde Pir Sultan’ım nerde
                          Özümüz asılı darda
                          Yemen’den öte bir yerde
                          Daha Düldül savaştadır

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın simurg....

bu degerli kardeşimi hemen foruma alalım....hangi nickle kaydolmuş bilmiyorum....ben sahsen HALE TURK diye kaydolsun isterdim....

degerli dostlarım....

ne dedim HALE TURK halkına hizmet ediyor....dogru olan fikirleri ve görüşleri yayıyor....bu bir EGİTİM hizmetidir....

kendisine....huzurlarınızda tessekkürlerimi sunuyorum....türkiyenin EN DELİKANLI KIZI ilan ediyorum....sagossun varossun...

Asena Türk mitolojisinde önemli bir rol oynayan efsanevi bir dişi kurtdur. Eski Türklerin en mühim hükümdarlarının mensub olduğu Aşina, Zena, Asen veya Şunnu adı verilen sülale, efsaneye göre bu dişi kurt'dan türemiştir.

Efsanenin, buluntulara göre en eski şekli Antik Çin kaynaklarından,Türk halkının türeyişini anlatan Asena efsanesinin farklı şekillerine rastlanılır.Ülkemizde Ülkücü kızlara Asena, Türkçü kızlara Konçuy denir.

Sevgili Kuzu, siz benim 15 yıldır gördüğüm en özel insansınız.Gizli gizli sinsi sinsi Asena misali izlerim sizi uzun yıllardır.Siz burada yazarken bana sadece okumak düşer.Nacizane gördüklerimi zaman zaman paylaşırım elbet.Bir gün yolunuz İzmir'e düşerse sizinle Rakı içmek yani iraki benim için şereftir.

Piyasalara gelince dolar bazında Kemal Derviş desteğindeyiz bu saat itibari ile.Kırar mı sanmam ama ihlaller gelecek.Korku salıyorlar.Aslında en büyük korkuyu kendileri yaşıyorlar.Çünkü seçim sonu bir kısım yabancı hükümetin görev devrine yanaşmayacağını düşünüyor ve/veya muhalefetin hile yapıldığı iddiası ile geniş kitleler ile sokaklara döküleceğine inanıyor.Bunun düşüncesi ihtimali bile Kemal Derviş desteğinin ihlalini getirir.Size aynen katılıyorum.İhlal edilmeli.

Sevgilerimle.

Yorum

• oxford
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2013
                              • 467

tepki koyamadan asagıya dogru gidiyor...bu gidiş iyi gidiş değil..

Yorum

• Misafir

ytd. tek teselli çıkarken destek olan ( çizgiler.beyaz elips)düşerken de destek olmaya devam ediyor. ,brdada yeni direncimiz.(beyaz elips)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information