MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mensa yatırımcısının yararına karınca adımı bile atana,en ufak emek sarfedene saygımız sonsuzdur...!!!emek ve çabalarını alkışlıyor,katkımız olacaksa sunmaya hazır olduğumuzu ilan ediyoruz...!!!
Ancak:
1-gerçek anlamda adım atmayıp,atıyormuş gibi yaparak insanların kafasını bulandırmaya çalışanlara,
2-emek ve katkı sunma olanağı olupta sunmayanlara,
3-patron kucağında yatıp kalktığı halde, küçük yatırımcı türküsü söyleyerek küçük yatırımcıdan yanaymış gibi mızırdayanlara,
4-yazım ve çizimleri ile inceden inceye kendi çıkarları için: manipülasyon ve spekülasyon yapmaya çalışanlara,
en ufak bir insani duyygu taşımıyorum,çünkü bu tiplerde insani bir özellik yok...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Bazıları tutturmuş birlik olalım...!!!evet olalım,ama bu birlik hangi temelde olacak...?!!?ben birlik denince:emekte birlik,işte birlik,hedefte birlik,katkıda birlik...kısaca hayır ve şerde birliği anlarım...!!!öyle lafla peynir gemisi yürümediği gibi,lafla da birlik olmaz...!!!lafa geldi mi kocaman kocaman laf çok,işe geldi mi,meee...
))meee yok,iş iş,iş...!!!umarım anlaşılmışımdır...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Herkese bir sorum olacak:sizce son günlerde bazılarınca değişik şekillerde dava açan,bu işe emek koyan insanlara değişik şekillerde saldırmak,ya da saldırmaya çalışmak,hatta işi tehdit boyutuna kadar taşımak, tesadüf olabilir mi...?!!?unutmayın ki:şeytan(art niyet)ayrıntıda gizlidir...!!!lafa değil icraata bakmak gerekir,icraatın niteliği de önemlidir...!!!söylemek ile yapmak,ayrı şeylerdir...!!!herhangi bir olayın sadece sonucunu açıklayıp,nedenini açıklamamak da bir kitle manipülasyonudur(provakasyon boyutuda cabası)...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Felsefede bir kavram vardır:genel, özele yansır...diye...!!!son yıllarda ülkemizde olduğu gibi buralarda da bir "mağdur"edebiyatı aldı başını gidiyor yaa...
))fena da prim yapmıyor değil haniii...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Birinin kuyruğuna iyi basmışlar...
Yine havadan NEM kapmalar
Bu kadar olmaz ki !! yazılan yazıyla hemen kendisini TANIYOR... DEMEK ki YARASI var

Kendini yine çoook büyük görme ,BÖBÜRLENME... Hep derim zatı muhtereme Senden büyüklerde var...
İcraat ten bahsetmişler, 2 GK öncesi 3 kuruş için hisselerini satıp, yine MEMSA ya girmem diyipte DAMLAYAN zatı muhterem...Hisse aldın 3. GK da katılamadın nedense..
Biz seni çözdük, ÇAPSIZ SPEK seni.... CEPLERİN dolmadı mı hala... BİST daha çok şirket var... SAT ta KURTUL bizde senden kurtulalımmmmm... MEMSAZEDEYSENDE otur oturduğun yerde... Avukatın bile kaçtığı davalarla , davayı açanların dahi ÜMİDİ olmayan davaları ısıtma...
Yorum
-
yarası özelden mesaj yazmış doktor ve sen benim yazılarımı okumayın beni sevmeyebilirsiniz diyordu sonra zararlı çıkarmışız bir kaç arkadaşa okuturdum yanlışmı anlamışım diye adam bizi tehdit ediyormuş meyer tehditlere karnımız tok sende bizim yorumlarımızı dikate alma hem sen üstad deyilsinki daha sermaye azaltım artırım olmayacağını bile anlamadın adamın derdinin iştirakler olduğunu bile çözemedin ya sezgilerin bir kere zayıf bak buradaki üstadların her bir dediği oluyor ve sana bir sır daha vereyim bu hisenin çoğu bu totosu yere yakında okeyexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirinin kuyruğuna iyi basmışlar...
Yine havadan NEM kapmalar
Bu kadar olmaz ki !! yazılan yazıyla hemen kendisini TANIYOR... DEMEK ki YARASI var

Kendini yine çoook büyük görme ,BÖBÜRLENME... Hep derim zatı muhtereme Senden büyüklerde var...
İcraat ten bahsetmişler, 2 GK öncesi 3 kuruş için hisselerini satıp, yine MEMSA ya girmem diyipte DAMLAYAN zatı muhterem...Hisse aldın 3. GK da katılamadın nedense..
Biz seni çözdük, ÇAPSIZ SPEK seni.... CEPLERİN dolmadı mı hala... BİST daha çok şirket var... SAT ta KURTUL bizde senden kurtulalımmmmm... MEMSAZEDEYSENDE otur oturduğun yerde... Avukatın bile kaçtığı davalarla , davayı açanların dahi ÜMİDİ olmayan davaları ısıtma...
Yorum
-
atakansiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarası özelden mesaj yazmış doktor ve sen benim yazılarımı okumayın beni sevmeyebilirsiniz diyordu sonra zararlı çıkarmışız bir kaç arkadaşa okuturdum yanlışmı anlamışım diye adam bizi tehdit ediyormuş meyer tehditlere karnımız tok sende bizim yorumlarımızı dikate alma hem sen üstad deyilsinki daha sermaye azaltım artırım olmayacağını bile anlamadın adamın derdinin iştirakler olduğunu bile çözemedin ya sezgilerin bir kere zayıf bak buradaki üstadların her bir dediği oluyor ve sana bir sır daha vereyim bu hisenin çoğu bu totosu yere yakında okeyyazdığım mesaj burda lan hepiniz kafayı sıyırmışsınız ben ilk günden ayhan abiye söz verdim formun huzurunu bozacak yazılar yazmayacağım diye özelden ikaz etim ne yorum yapıyorsanız yapın dedim beni sevmeyebilirsiniz cevap vermek zorundada değilsiniz diye ama işiniz ibnelik sizin yazdığım yazıyı iyi oku herkes okusun tehdit vari bir yazımı var. rica etmişim ama sen ne yapıyorsun adilik yapıyorsun. herkes iki yüzlülüğünüzü görsün. okusun bakalım gizli saklıbirşey kalmasın . hisse anlizde ağlıyordun özlelerle bana abi ben kanser hastasıyım bana satşama diye lan sizin kitabınız yok ben bela okumayacağım size allah zaten belanızı vermiş bu belayla uğraşın- 01-03-2014
bak siname kardeşim elimden geldiği kadar sizlere bulaşmamaya çalışıyorum yav işinize bakın sen doctor ve bana cephe açmış yandaşlarınızın tümü. biz davamızı aylar öncesinden açmıştık . bunu sende biliyorsun herkesde biliyor. açılan dava nın konusu yönetim kurulu kararların iptaline yönelik ve isviçre bankalarında durduğu söylenen ve ulutaş teksilin alınmasında kulanılan paranın iadesi ile ilgili dava 1ayak olan yönetim kurulu kararlarının ipatline yönelik davalar genel kurul toplantıların iptal eilmesinde dolyı düştü en son ogk toplantıs yapıldığı zaman bu konu tekrardan dava edilmedi düşmesinden dolyıda bu madde hükümsüz kaldı. bu ayın 13de yapılacak dava da 55milyonun iadesi ile ilgili davaydı ve dava hala devam ediyor. lafı fazla uzatmak istemiyorum. yorumlarınıza beni hedef gösterecek yazılar yazmamanız hayrınıza olacaktır benim yorumlarıma cevap vermek zorunda değilsiniz. foruma girip huzurunuzu kaçırmamak adına özelden yazdım umarım gerekli özeni gösterirsiniz.
Arasındaki Sohbeti Göster Düzenle İhbar Et .Görülen Ziyaretçi Mesajı 1 to 1 of 1
Yorum
-
Ne oldu şu PATRONLA resim çekilenlerin altına İSİMLERİ yazan , zatı MUHTEREM buraya damlamış... BİR DOST LU günlerin SEFASINI süren...
TUTTURAMAYINCa böyle oldu... GERÇEKTİ HAYAL mi oldu be CANCAĞIZIM...
Sende MEMSAZEDESİN !!!!! .... ORTALAMAN DÜŞTÜ mü ??
Faiğ sana 0.46 verdiğini sen ona 0.32 den verdiğinde NE MUTLU OLMUŞDUN....
ÖNCE İNSAN ol, sonra ADAM olursun... SENİ adam yerine koyanlar için...
Yorum
-
ne oldu,egolarını okşamamız mı gerekiyordu...?!!?ne bu lanlar lunlar,ibnelik falan ağızları...?!!?haddini bil,yoksa sana söyleyecek söz eksikliği asla yaşamayız...!!!bu söylemlerini geri çekmezsen,bizimde sana karşı bundan sonra asla ağzımızın ayarı olmayacaktır...!!!atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratakan
yazdığım mesaj burda lan hepiniz kafayı sıyırmışsınız ben ilk günden ayhan abiye söz verdim formun huzurunu bozacak yazılar yazmayacağım diye özelden ikaz etim ne yorum yapıyorsanız yapın dedim beni sevmeyebilirsiniz cevap vermek zorundada değilsiniz diye ama işiniz ibnelik sizin yazdığım yazıyı iyi oku herkes okusun tehdit vari bir yazımı var. rica etmişim ama sen ne yapıyorsun adilik yapıyorsun. herkes iki yüzlülüğünüzü görsün. okusun bakalım gizli saklıbirşey kalmasın . hisse anlizde ağlıyordun özlelerle bana abi ben kanser hastasıyım bana satşama diye lan sizin kitabınız yok ben bela okumayacağım size allah zaten belanızı vermiş bu belayla uğraşınAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
hoca sana saygım var saygımı bozma laf söyleyen nasibini alacak 100 sefer bu forma gelip yapmayın etmeyin diye yazdık. formumda yazmıyorumum sizde dahil ağzına geleni söylüyor laf gönderiyor. önce aynaya bakın laf ayazana laf gönderene ağzımın ayarı yoktur bu biline k,imseden de çekinmiyorum hodri meydan . efendiye efendiyiz adama adamız ama adama laf yazan haksız yere karalayan hakın ı alacak.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oldu,egolarını okşamamız mı gerekiyordu...?!!?ne bu lanlar lunlar,ibnelik falan ağızları...?!!?haddini bil,yoksa sana söyleyecek söz eksikliği asla yaşamayız...!!!bu söylemlerini geri çekmezsen,bizimde sana karşı bundan sonra asla ağzımızın ayarı olmayacaktır...!!!
Yorum

Yorum