MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

DEVLET alacaklı durumda kalırsa önce beni düşünür, merak etmeyin...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENİM hakkım DEVLET güvencesinde siz hala onu ALGILAYAMADINIZ....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

TEK form sitelerinde siz kendinizi akıllı görüp, buralarda yazarken, faiğle pazarlığa oturmuşsunuz desem çok ağır olmaz mı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaten tüm topiklerdeki sizlere olan tutum bu....

Siz kendinizi öncelikle düşündünüz...

3 kuruş için senin gibi soyunmam, ağlayan şuan kim sen onu iyi bilirsin: FAİĞ e selam, yine yediklerini KY ya ödetmiş.... Bu seferki gariban işi olmuş

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Koruma Yaşatma Derneği, başkan ve yardımcılığı çalışmaları çok iyi gidiyordur...

Bu yüzdende dün faiğ e ulaşılamadı

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

ADAMI dövecek olan, külah gösteren.......................... çok yazılır..

HANGİ ara KANKA oldunuz......

Ben yazmayım..

KOMEDİSİNİZ....

HATA Yaptınız...

FAİĞ , bu işi bitirince sizle ne dalga geçecektir

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ADAMLA TELWFONDA PAZARLIK YAPAN SIZ. ISTEDIGINIZI VERMEDI DIYE TELEFONDA BANA AGLAYAN SIZ. cikip delikanlica ben anlastim belgeye gerek yok spk dan onay al yeter diyen bense donegim. Oyle olsun klavye kahramani...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

akideş ben şincik fiko ya çok üzüldüm her onunla konuşan nasıl ağladığını anlatiyor lar kendini içkiye vurmuşsun emrahdan şarkılar söylüyormuşsun len oğlum elden ver parayı ama senin amacın başka denizde kum sende para git bu masaları başkasına yutur. ben senin yerinde olsam bir tiyatro ekibiyle anlaşırdım bunlar hemen kendini beli ediyor biraz sosyapat insanlar bul atığı yalana kendi bile inansın

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

ama faik seni tebrik ediyorum insanları kandırıyosun birdaha gidip aynı adamı kandırabiliyosun bu yetenek herkezde yok ve faik senin üzerine tanımıyorum yetenek sizsiniz proğramına katıl istersen kesin birinci olursun

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

selim77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iyi akşamlar
                benim hisseleri daha geri göndermediler.
                gelmeyen var mı?
                birkaç arkadaşın daha gelmediğini biliyorum...!!!gelir,sorun etme...!!!hisseleri mecbur gönderecek,ya da parasını dostum...)
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                  safları sıklaştıralım,araya patron yalakaları girmesin...!!!
                  kafa bulandırmaya çalışanlar, midemizi bulandırdıklarını unutmasınlar...!!!
                  şaklabanları dikkate almayın,çocukluklarına inmek lazımmm...))
                  exitus123 şunlara yaz birer recete,yollarına baksınlar...))
                  direnenler mutlaka kazanacaktır,herkese iyi günler...))
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Intelligent
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 110

Teşekkürler... Bu metni ben de SPK'ya faksladım.

Parasını alamayan, protokol imzalamayan, imzalayıpta HİSSELERİNE kavuşamayanlara, hani nerde hisseleriniz.. ( FAİĞ YARIN SİZİN ÜZERİNİZDEN ÇOK GEÇİNECEK)

SON RÜTUŞLARLA..

T .C. BAŞBAKANLIK
                    SERMAYE PİYASASI KURULU
                    ANKARA
                    18.12.2013
                    Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye ( Sermaye azaltım ve artırım) hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bülteninde belirttiğiniz kurallardan hiçbirini uymayan şirketle ayrılma hakkı bedelinin ödenmesi hakkında protokol ve muvaffakatnameyi içeren bir mutakabat metni imzalamadım. Bu bültende belirtiğiniz gibi;
                    ‘’ d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı ‘’ açıklamasına riayet etmenizi istiyorum.
                    Sermaye Piyasası Kurulu 23 ve 24. Maddesi, SPK’ nun 12.02.2013 tarihli 5. Bülteninde
                    C) Payları Borsada işlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları başlığı 4. Maddesi, şirkete özel açıklama yapılan 15.05.2013 tarihli 16. bülteni ve 03.09.2013 tarihli 29. Bülteninde aldığınız kararlara da riayet etmenizi istiyorum.

Yapılan protokollerde anlaşmayan küçük yatırımcıların korunduğu gibi bir imaj belirtilmekte olup tarafıma herhangi bir ödeme yapmayı da şuan için şirket planlamamaktadır.

Şirket yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm yatırımcıların ayrılma bedelini ödemeyi taahhüt ettiği halde sadece 32 kişiye nakden ödeme yapması nedeniylede 11. Maddeye hayır oyu kullandığım halde tarafıma ödeme yapılmaması ve şirketinde benim kanuni haklarımı yok sayarak sermaye azaltım artırım yapma başvurusunda bulunmayı planlaması, sermaye artırım izahnamesinin değiştirilmesi hukuken imkansızdır. Bu hukuksuzluğu SPK göze almayı planlıyorsa adli mercilerde yürütmeyi durdurma davası açmayı, hakkınızda suç duyurusunda bulunmayı ve bu olayları bana yaşatmanız kanunen 20 iş gününde bitecek olan bu süreci bugüne kadar uzatmanız nedeniylede manevi tazminatı tarafınızdan talep edeceğimi belirtiyorum.

Yorum

• rmz68
                      Yeni Üye
                      • 17 Eylül 2013
                      • 47

Bizim hisseler bugünde gelmemiş bakalım. Haydi hayırlısı....

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

bu chakkal neyin peşinde yine gerizekalı mı bunlar adamlar sana telefon yazmış irtibat bilgilerini yollamış bu ne amatörlük aq kap la isim çağrısı yapıldığı nerde görülmüş..

ayrıca bu ismi olan arkadaşlar kim ve hangi gündem maddesine şerh düştüler 11. gündem maddesine şerh düşenlerin ismiyse hiiiç şaşırmam!!

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

ASAGIDA LISTEDE ISIMLERI YER ALAN KISILERIN AYRILMA HAKKI KULLANIMI NETICESINDE OLUSAN ALACAKLARININ TAMAMI KENDILERINE HISSE SENEDI IADESI YOLUYLA YAPILACAK OLUP, BU KISILERIN BU AKSAM SAAT 17.30`A DEK SIRKETIMIZ ILE IRTIBAT KURARAK MUVAFFAKATNAMELERINI ULASTIRMALARI GEREKMEKTEDIR. AKSI TAKDIRDE, SIRKETIMIZ TARAFINDAN AYNI AMACLA YENI BIR LISTE OLUSTURULACAK VE ILAN EDILECEKTIR.

bu ne lan neyin kafasını yaşıyon bi daha liste yayınlayacakmış ... 29/11/2013 tarihli bülteni bir daha oku bugün ayın 18 i ve 12/12/2013 ün üstünden bir hafta geçti siz muz cumhuriyetinde yaşadığınızı sanmaya devam edin!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

361 - 18.12.2013 11:01:54 - KAP : MENSA SINAI TICARI VE MALI YATIRIMLAR A.S. / MEMSA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 18.12.2013 11:01:51
                            Detay

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!

KAP : MENSA SINAI TICARI VE MALI YATIRIMLAR A.S. / MEMSA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 18.12.2013 11:01:51

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
                            ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : MEHMET NEZIH OZMEN MAH. NADIDE CAD. NO:27 ORS IS MERKEZI KAT:1 D:4/B GUNGOREN/ ISTANBUL
                            TELEFON VE FAKS NO. : 212 - 4826763
                            ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 - 4826763
                            YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                            OZET BILGI : AYRILMA HAKKI BEDELLERININ ODENMESI HK.

---------------------------------------------------------------------------------------------
                            ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

ASAGIDA LISTEDE ISIMLERI YER ALAN KISILERIN AYRILMA HAKKI KULLANIMI NETICESINDE OLUSAN ALACAKLARININ TAMAMI KENDILERINE HISSE SENEDI IADESI YOLUYLA YAPILACAK OLUP, BU KISILERIN BU AKSAM SAAT 17.30`A DEK SIRKETIMIZ ILE IRTIBAT KURARAK MUVAFFAKATNAMELERINI ULASTIRMALARI GEREKMEKTEDIR. AKSI TAKDIRDE, SIRKETIMIZ TARAFINDAN AYNI AMACLA YENI BIR LISTE OLUSTURULACAK VE ILAN EDILECEKTIR.

BERRIN COSKUN
                            BIROL HASDEMIR
                            MESUT KESKIN
                            RAMAZAN IRMAK
                            SERDAL KESKIN
                            SERKAN UYMAZ
                            SINAN TASKIRAN
                            SEMSETTIN MUCAHIT ASKIN
                            TOLGA METIN

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

şaşkınlık içindeyim ve 12 madeye hayır dedim adam zorla bana hise senedi verecek daha neler ben niye onu arayım kardeşim kendi arasın beni bu ne saçmalık sen listeyi hazırla kanunu sıvadın her tarafa

Yorum

• neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

TASLAK METİN yarın ERENDİZ gibi SPK ya FAKS çekmeye davet ediyorum...

Herkes kendine göre düzenlesin... 12 maddeye görenler, iştirakler için 23. MADDE son paragraf için SPK yı göreve çağırsın..

11. maddeye HAYIR diyenlerin FAKS çok önemli.. Belgeyi İADELİ TAAHÜTLÜ yollayınız...

T .C. BAŞBAKANLIK
                                SERMAYE PİYASASI KURULU
                                ANKARA
                                18.12.2013

Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ........ sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye ( Sermaye azaltım ve artırım) hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bülteninde belirttiğiniz kurallardan hiçbirini uymayan şirketle ayrılma hakkı bedelinin ödenmesi hakkında protokol imzalamadım. Bu bültende belirtiğiniz gibi;
                                ‘’ d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı ‘’ açıklamasına riayet etmenizi istiyorum.
                                Sermaye Piyasası Kurulu 23 ve 24. Maddesi, SPK’ nun 12.02.2013 tarihli 5. Bülteninde
                                C) Payları Borsada işlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları başlığı 4. Maddesi, şirkete özel açıklama yapılan 15.05.2013 tarihli 16. bülteni ve 03.09.2013 tarihli 29. Bülteninde aldığınız kararlara da riayet etmenizi istiyorum.

Yapılan protokollerde anlaşmayan küçük yatırımcıların korunduğu gibi bir imaj belirtilmekte olup tarafıma herhangi bir ödeme yapmayı da şuan için şirket planlamamaktadır.

Şirket yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm yatırımcıların ayrılma bedelini ödemeyi taahhüt ettiği halde sadece 32 kişiye nakden ödeme yapması nedeniylede 11. Maddeye HAYIR oyu kullandığım halde tarafıma ödeme yapılmaması ve şirketinde benim kanuni haklarımı yok sayarak sermaye azaltım artırım yapma başvurusunda bulunmayı planlaması hukuken imkansızdır. Bunu hukuksuzluğu göze almayı planlanıyorsa yürütmeyi durdurma davasını açmayı ve tarafınızca bu olaylara göz yumulması nedeniylede manevi tazminat davamı tarafınıza açmayı planlıyorum.

Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

exitus bu dilekçeyi aşağıda mail adreslerinin hepsine gönderdim.Bakalım nasıl bir cevap gelecek.

(spk@spk.gov.tr) (spk@spk.gov.tr); (esavas@spk.gov.tr) (esavas@spk.gov.tr); (bulent.gokrem@spk.gov.tr) (bulent.gokrem@spk.gov.tr); (nurullah.genc@spk.gov.tr) (nurullah.genc@spk.gov.tr); (birol.kule@spk.gov.tr) (birol.kule@spk.gov.tr); (himmet.karadag@spk.gov.tr) (himmet.karadag@spk.gov.tr); (vahdettin.ertas@spk.gov.tr) (vahdettin.ertas@spk.gov.tr); (murat.koc@spk.gov.tr) (murat.koc@spk.gov.tr); (ethem.sancak@spk.gov.tr) (ethem.sancak@spk.gov.tr); (levent.ozkul@spk.gov.tr) (levent.ozkul@spk.gov.tr); (bircan.akpinar@spk.gov.tr) (bircan.akpinar@spk.gov.tr); (eyup.yilmaz@spk.gov.tr) (eyup.yilmaz@spk.gov.tr); (tuncay.yildiran@spk.gov.tr) (tuncay.yildiran@spk.gov.tr); (tevfik.kinik@spk.gov.tr) (tevfik.kinik@spk.gov.tr); (selcuk.tugrul@spk.gov.tr) (selcuk.tugrul@spk.gov.tr); (alaattin.ecer@spk.gov.tr) (alaattin.ecer@spk.gov.tr); (mehmet.ekiz@spk.gov.tr) (mehmet.ekiz@spk.gov.tr); (kerem.ozsahin@spk.gov.tr) (kerem.ozsahin@spk.gov.tr); (mustafa.gumus@spk.gov.tr) (mustafa.gumus@spk.gov.tr); (ibrahim.peker@spk.gov.tr) (ibrahim.peker@spk.gov.tr); (omer.ergenc@spk.gov.tr) (omer.ergenc@spk.gov.tr); (sitki.safak@spk.gov.tr) (sitki.safak@spk.gov.tr); (sevil.tablacioglu@spk.gov.tr) (sevil.tablacioglu@spk.gov.tr); (kursat.yilmaz@spk.gov.tr) (kursat.yilmaz@spk.gov.tr); (murat.gumus@spk.gov.tr) (murat.gumus@spk.gov.tr); (aysegul.eksit@spk.gov.tr) (aysegul.eksit@spk.gov.tr); (abdurrahman.carkacioglu@spk.gov.tr) (abdurrahman.carkacioglu@spk.gov.tr); (esra.vural@spk.gov.tr) (esra.vural@spk.gov.tr); kemal.karahan@spk.gov.tr (kemal.karahan@spk.gov.tr); (hasan.seyman@spk.gov.tr) (hasan.seyman@spk.gov.tr

Yorum

Working...
                                X

Debug Information