Şirket bu kapsamda Şirketin 10/10/2013, 23/10/2013, 06/11/2013, 07/11/2013, 20/11/2013, 22/11/2013, 06/12/2013, 10/12/2013, 12/12/2013, 13/12/2013 ve 18/12/2013 tarihli özel durum açıklamaları ile yapılan çalışmaları duyurmuştur. dilekçe cevabını tamamını yazmıyorum.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İlgi: 25/11/2013 tarihli
İlgi’de kayıtlı e-postanızda, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket) genel kurulunda katılıp ayrılma hakkının kullanılmasına rağmen, ayrılma hakkı bedellerinin Şirket tarafından ödenmediği konusunda şikayetleriniz yer almaktadır
Borsa İstanbulda faiğ in peşinde,,,
Bugünkü listedekiler üzerinden faiğ işin yavaşlatıldığı izlenimini doğurmuştur... Bu arkadaşlar borsa istanbul anlaşmadıklarını bildirsinler...
ben yazıyorum MEMSA herhangibir ödeme yapmadı. Şimdiden GÖZALTINA alın
Bu şirket 2. ULUSAL pazara yakışmıyor..
Yeni MEMSAZEDE 10.000 ler yaratmayın.. Biz yandık başkası yanmasın ...
,, SPK yazdığım dilekçeyi de yollayacam..
Yorum
-
BORSA İSTANBUL yazdığım şikayet...
Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket) genel kurulunda katılıp ayrılma hakkının kullanılmasına rağmen ödenmediğini belirttiğim 25.11.2013 tarihli şikayetime bugün verdiğiniz cevaba ragmen şirketle hala ilişiğim kesilmemiştir. Şirket yasal yükümlülüğünü ifşa etmediği halde 2. ULUSAL pazara yakışmayan KAP haberleri yayınlamıştır. Sanırım şirketin KAP haberlerinde gün gün SPK nın istediği görevleride yapmadığını anlamışsınızdır. 16.12.2013 şirket benim hisse senetlerimi tekrar virman etmiştir. 32 de ödeme yaptığı halde bana neden ödeme yapmamıştır? 32 kişinin hakkı varda benim bu şirketten ayrılma hakkım neden gasp edilmektedir.
Şirketle herkes anlaşmışta bugünkü KAP haberinde listedekiler anlaşmamış iması güden şirkete bir yaptırımınız olacak mı? Benimle herhangi bir ayrılma hakkı ödemesi veya protokol metni anlaşması yapılmamıştır.
Sizden 2. ULUSAL pazara yakışmayan bu şirkete en ağır cezanın verilmesini, yeni 10.000 MEMSAZEDE yaratmamanızı istemekteyim.
SPK yazdığım aşağıdaki dilekçemide dikkate almanızı istiyorum.
Yorum
-
Bugün ismi geçenler BORSA İSTANBUL a ve SPK ya anlaşmadıklarını bildirsin ki faiğ oynadığı oynu eline yüzüne bulaştırsın...
mmerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirket bu kapsamda Şirketin 10/10/2013, 23/10/2013, 06/11/2013, 07/11/2013, 20/11/2013, 22/11/2013, 06/12/2013, 10/12/2013, 12/12/2013, 13/12/2013 ve 18/12/2013 tarihli özel durum açıklamaları ile yapılan çalışmaları duyurmuştur. dilekçe cevabını tamamını yazmıyorum.
Yorum
-
andıç abi ne ettin ya daha anlaşma masasından kalkmadan adam sana lahmacunların parasını kitlemiş ya
)
)) neyse abi hakkında hayırlısı olsun ne diyelim ama şunu söyleyeyim bu iş masadaki herşeyine oynanan bir kumara döndü senin elinde straigt flush varken fyk teki 2 dopere tav oldun haberin olsun
))
))
müsait olursan ara bi görüşelim abi .. selametle kal vesselam...
Yorum
-
İnşallah cuma hisselerine kavuşurda bu illetten kurtulur....
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterandıç abi ne ettin ya daha anlaşma masasından kalkmadan adam sana lahmacunların parasını kitlemiş ya
)
)) neyse abi hakkında hayırlısı olsun ne diyelim ama şunu söyleyeyim bu iş masadaki herşeyine oynanan bir kumara döndü senin elinde straigt flush varken fyk teki 2 dopere tav oldun haberin olsun
))
))
Yorum
-
neyse bugünlük bu kadar yeter gidek biraz mevzuat bakak... malum memlekette kalbazan çok defterlerini incelerken aradan kaçak göçek yapmasınlar!!!!
Yorum
-
biz ogk de şerh düştük de kim taktı... protokolde ki şerhimi takacak pehhh... adam spk nın bültenini bekliyor vesselam... ama bence bu hafta da elle tutulur birşey yayınlamayacaklar büyük gün 27/12/2013 vesselamexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşallah cuma hisselerine kavuşurda bu illetten kurtulur....
)
Yorum
-
ayranlarda varheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterandıç abi ne ettin ya daha anlaşma masasından kalkmadan adam sana lahmacunların parasını kitlemiş ya
)
))
))
Yorum
-
ZATEN SPK nın işi gücü yok bu hafta bu hafta diyerek ortalığı karıştırdılar..
dediğiniz tarih en mantıklısı gibi..
BORSA İSTANBUL a da hani nerde bu finansmal tablolardaki memsanın durumu deriz

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz ogk de şerh düştük de kim taktı... protokolde ki şerhimi takacak pehhh... adam spk nın bültenini bekliyor vesselam... ama bence bu hafta da elle tutulur birşey yayınlamayacaklar büyük gün 27/12/2013 vesselam
)
Yorum
-
belki adı Ali'dir...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaiğ ; Ali ismine kayıtlı telefonu kullanıyosun, millete gerçek telefonunu neden vermiyosun...
Millet senle sahte telefonlamı görüşüyor...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum