MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

merhaba arkadaşlar...))
    anlaşanlar çok değil,bende anlaşmadım ki...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

fıyık kıvırıyor,her zamanki gibi...))haydi fıyık,kıvırr...))kıvır,ooofff yandannnn...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bazı b..k adamlar çamur atmadan itiraf edelim...))süreci biz kilitliyoruz arkadaşlar,herkes duysun...))

Yorum

• efe-kral
          Yeni Üye
          • 13 Ekim 2013
          • 26

memsa(mensa) nın internetteki sitesi kaldırılmış.Yalan dolanla dolu, gerçekleri yansıtmayan fotoğraflarla dolu bir siteydi.Hiçbir iş yapmayan bir şirketinde sayfasının olmasına gerek yok.Çünkü yatırımcıyı aldatmaktan başka birşey değildir. FAİK,DONUNU FELAN BAVULA KOYMUŞ.

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

ülkemizde son günlerde cemaat-akp çatışması yaşanıyor,bu çatışma kısa sürede bitmez...!!!bence olaylar biraz daha derinleşecek gibi,umarım derinleşir...!!!fıyık da kuyruğu sıkıştırırsa şaşırmam bu arada...))

Yorum

• connect888
              Yeni Üye
              • 11 Eylül 2013
              • 16

Karot hocam senin ismini yazmaya çekinmişler herhalde peşinci olduğunu bildikleri içinmiyazmadilar

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

connect888 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Karot hocam senin ismini yazmaya çekinmişler herhalde peşinci olduğunu bildikleri içinmiyazmadilar
                sevgili dostum,2 gün önce Emelciğim beni aradı...))anlaşıp anlaşmayacağımı sordu,hayır hisselerimi gönderin dedim,gönderdiler...))hisselerimle özlem gideriyoruz şimdi...))ben her türlü anlaşırım,ama benim şartlarımda...))kemik yemem,et isterim ben...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

samimi ve kararlı olan arkadaşlar,bu süreç uzun sürecek gibi...))fıyık her kıvırışında para yapıştırmamızı istiyor,ama aslında kendisi bize para dökecek gibi görünüyor...))çok dava açmamız gerekiyor,çoookkk...))kıvır fıyık,ooofff yandan...))

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ülkemizde son günlerde cemaat-akp çatışması yaşanıyor,bu çatışma kısa sürede bitmez...!!!bence olaylar biraz daha derinleşecek gibi,umarım derinleşir...!!!fıyık da kuyruğu sıkıştırırsa şaşırmam bu arada...))
                    fıyık bu çatışmada hangi tarafı tutuyor bence şamar oğlanına dönecek

Yorum

• connect888
                      Yeni Üye
                      • 11 Eylül 2013
                      • 16

adam sanki sadaka bağışlıyo ogk da kabadayılık yapmasını biliyodu atıp tutmasını biliyodu hani nerde delikanlılık öde paraları paramyok hisse verim kaçtan 0.25 vay vay vay bana kıyak yapıyon he tahta kaçtan işlem görüyor 0.23 oohhhhhhaaaaaaa bana ödeme yapacak ben ona protokolü yollayıcam öööhhhööööö ööööhhhööö eeeee sana geri kalan hisseleri yollayıcaz!!!!!! ne zaman 2-3 gün sonra eeeeeee hisseler gelirse ödeşicez sonra tahtadan satarsın tamamda hisseler gelince tahta 0.22 ne olucak protokol yaptıkya 0.25 ten hisse alıcaz 0.22 den tahtadan bizim kağıtları toplayıcak benden nahhh protokol zaten silmişim gözümde kağıdı elele kolkola gözaltına ben canlıyı severim kağıtı mağıtı bilmem 11. madde şerh koymuşum işinize gelirse

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

küçük yatırımcıya acımayana ben hiç acımam fıyık...!!!tut elimizden gidelim gözaltı parkınaaa...))

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Onlar anlaşmış abicim, yapacak bişey yok, SPK nın yollarını aşındırsınlar bugün...

Anlaşmayan arkadaşlar SPK ya dilekçeyle durumlarını bildirsinler..

Ayrıca Hisseye anlaşıp, hissesini alamayanlarda SPK ya başvursunlar...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Günaydın arkadaşlar...))
                          safları sıklaştıralım,araya patron yalakaları girmesin...!!!
                          kafa bulandırmaya çalışanlar, midemizi bulandırdıklarını unutmasınlar...!!!
                          şaklabanları dikkate almayın,çocukluklarına inmek lazımmm...))
                          exitus123 şunlara yaz birer recete,yollarına baksınlar...))
                          direnenler mutlaka kazanacaktır,herkese iyi günler...))

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

şimdi emel hanımı aradım ve sizinle hiç bir anlaşma yapmiyacağımı söyledim ısrar felan da etmedi telefonumu alıp kapatı

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

FAİĞ BU LİSTEDEKİ kişiler üzerinden SPK ya bunlara ulaşamadım, süreç bu yüzden yavaş ilerliyor POLİTAKASI güdecektir....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

arkadaşlarımız bugün EMELLERİNE ulaşıp SPK ya gittiler mi.. haberi olan??

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bakalım faiğ ve son günlerdeki yandaşlığına soyunanlar (soyunma yerini karıştıranlar) emellerine nasıl ulaşacaklar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information