MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

valla fıyık bana gelirsen,önce evi beraber temizleriz...))sonra bir kahvaltı yaparız,ama vereceğin kağıt miktarı önemli...))ben free yaşıyorum,senin yüzünden evde kaldım belkiii...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

selim77,Yalova'lıysan,geçen hafta sonu Yalova'daydım,koru evlerinde...!!!geç kaldın,geçen hafta siteye üye olsan,ne güzel görüşürdük bee...))

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        valla fıyık bana gelirsen,önce evi beraber temizleriz...))sonra bir kahvaltı yaparız,ama vereceğin kağıt miktarı önemli...))ben free yaşıyorum,senin yüzünden evde kaldım belkiii...))
        abi fayık senle işi zor sen çok şeyler istiyorsun

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Nedense faiğ benle anlaşamadı.... teklifi çok makul diyordu... Makul olan faiğ bu işi cebinden sıcak para çıkarmadan halletmesiydi...

ne diyelim, kalan sağlar bizimdir..

Protokol metninizi yayınlayında bizde ne kaybettik görelim

PROTOKOL:::: 4 maddeden bir önceki paragrafta, 3 b nin en son paragrafında FAİĞ ne demiş....

ERKEN HAVLU ATMASAYDINIZ şuan herkes parasını alacaktı...

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Arkadaşlar ben anlaştım. Banane faikten veya babasından. Emel hanımın özel bir ricasını burda yazdım. Şeref ve haysiyetime laf etmeyen kalmadı. O arkadaşları kınıyorum. Kimseye anlaşda demedim anlaşmada demedim. Ben paramın peşindeyim. Bana birdaha laf atan veya laf giydirmeye çalışan kendisi ŞEREFSİZDİR...

Yorum

• selim77
            Yeni Üye
            • 10 Ekim 2013
            • 8

selim77,Yalova'lıysan,geçen hafta sonu Yalova'daydım,koru evlerinde...!!!geç kaldın,geçen hafta siteye üye olsan,ne güzel görüşürdük bee...))
            iyi akşamlar hocam,
            Yalovalı değilim nik öyle denk geldi)

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

selim77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              iyi akşamlar hocam,
              Yalovalı değilim nik öyle denk geldi)
              iyi akşamlar,canın sağolsun...!!!baltayı taşa vurduk,öyle algıladım...))

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

SPK ya yarın faks kampanyası yapardı ERENDİZ , şimdi anlaşmayan arkadaşlarında bu durumu SPK ya bildirmesi lazım...

Biz şirketle hiçbir anlaşma imza atmadık.. OGK, SPK mevzuatına göre yapmanız gerekeni yapmanızı rica ediyoruz diye..

Son cümlede MANEVİ tazminat, MADDİ tazminat davasını kurumunuza açmayı planlıyorum diyerek..

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

yani sizin anlayacağınız bunların elemanları da g.tu başı dağıtmış ne dediğini bilmiyorlar!!!

fıyk işin ucu HALKBANKASIYLA SİZE DE ÇIKACAK kıvır fyk kıvır

Yorum

• selim77
                    Yeni Üye
                    • 10 Ekim 2013
                    • 8

iyi akşamlar,canın sağolsun...!!!baltayı taşa vurduk,öyle algıladım...))
                    estağfurullah hocam

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

haydi fıyık,nazlanmaa...))

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Nedense faiğ benle anlaşamadı.... teklifi çok makul diyordu... Makul olan faiğ bu işi cebinden sıcak para çıkarmadan halletmesiydi...

ne diyelim, kalan sağlar bizimdir..

Protokol metninizi yayınlayında bizde ne kaybettik görelim

PROTOKOL:::: 4 maddeden bir önceki paragrafta, 3 b nin en son paragrafında FAİĞ ne demiş....

ERKEN HAVLU ATMASAYDINIZ şuan herkes parasını alacaktı...
                        hocam adamların amacı şu bizi bölüp birileri de buradan ben anlaştım ben de anlaştım yok ya ben de anlaştım gibi ifadelerle herkesi kendi derdine düşürüp anlaşmaya zorlamak.. AMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BURADA HALA AKLI BAŞINDA NEYİN NE OLDUĞU KİMİN NEYE HİZMET ETTİĞİNİ ANLAYABİLENLER VAR!!!

kimse daha düne kadar yakıp yıkan orda burda soyunup dökünen toplantıda yalandan patronun üstüne yürüyüpte bugün ben anlaştım diyenlerin söylediklerine itibar etmesin... insanlar hür iradeleriyle istediğini yapabilir kendi malını istediğine satabilir ya da sözümona çakabilir ama ciğeri beş para etmeyen tek işi yatırımcının sırtından geçinmek olan leş yiyicilerin avukatlığını burada yapamaz... en azından burada yapamaz çünkü bu form PATRON VE YALAKALARININ BURAYA GELİPTE PROPAGANDA YAPACAĞI YER DEĞİL BİLAKİS HAKKINI ARAMAK İSTEYEN HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ OLANLARIN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMEYE ÇALIŞTIĞI YERDİR!!!

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

biz buranın kalitesini koruma anlamında elimizden geleni yapacağız...!!!mensada bir direniş ve hukuki mücadele çıkacaksa buradan çıkacak...!!!site yönetimi de yönlendirici ya da çoban anlayışında değil,bu bir şans,bunu doğru kullanmak gerekir...!!!buraya farklı niyetlerle gelenleri çabuk deşifre ettik,ederiz...!!!burası bir aile ortamı,herkes ona göre tavrını belirlesin...!!!art-niyetli insanlar uzak dursun,elinde kağıt olmayanlar daa...!!!

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

anlaşanlara ve anlaşabilenlere hayırlı olsun,gözümüz yok...!!!daha iyi koşullarda anlaşan ya da anlaşabilecek olanlara da helal olsun...!!!

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Ersin hocam, hisse senedine göre anlaşıyorsan gün içinde %20 azalmayı göze alarak imza atarsan sana kimse bişey demez, faiğ buna bile yanaşmıyor... HEP BANA HEP BANA...

Anlaşanlar bugün 0.23 görünce ne demişlerdir.. Faiğ çoğunun hissesini yollamadı... Sende biliyosun bunu..

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı
                              Ben şerefimle cikip anlastim dedim soranlara. Senin gibi 0.20 den hisse ver anlasalim kimseye soylemem demedim cok serefli arkadasim...

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

fıyık,anlaşalım...))ama benim koşullarımda,ben 0,25'i kabul etmeemmm...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information