Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hayırlı ugurlu olsun, FAİĞ den para koparmışsan HELALI hoştur....
Erendiz Nickli Üyeden Alıntı
Doktor gercek hayatta iki kelimeyi bir araya getirip konusamiyorsun. Klavyede kral saniyorsun kendini. Niye bozuluyorsunki anlastigim icin. Bu beni ilgilendirir. Para benim. Seninle hareket etmek zorunda degilim...
Ne oldu senin bakanların çocukları birbir dökülüyor.. Kim bunların ipini çekti...
Erendiz Nickli Üyeden Alıntı
Doktor gercek hayatta iki kelimeyi bir araya getirip konusamiyorsun. Klavyede kral saniyorsun kendini. Niye bozuluyorsunki anlastigim icin. Bu beni ilgilendirir. Para benim. Seninle hareket etmek zorunda degilim...
T .C. BAŞBAKANLIK
SERMAYE PİYASASI KURULU
ANKARA
18.12.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ........ sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye ( Sermaye azaltım ve artırım) hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bülteninde belirttiğiniz kurallardan hiçbirini uymayan şirketle ayrılma hakkı bedelinin ödenmesi hakkında protokol imzalamadım. Bu bültende belirtiğiniz gibi;
‘’ d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı ‘’ açıklamasına riayet etmenizi istiyorum.
Sermaye Piyasası Kurulu 23 ve 24. Maddesi, SPK’ nun 12.02.2013 tarihli 5. Bülteninde
C) Payları Borsada işlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları başlığı 4. Maddesi, şirkete özel açıklama yapılan 15.05.2013 tarihli 16. bülteni ve 03.09.2013 tarihli 29. Bülteninde aldığınız kararlara da riayet etmenizi istiyorum.
Yapılan protokollerde anlaşmayan küçük yatırımcıların korunduğu gibi bir imaj belirtilmekte olup tarafıma herhangi bir ödeme yapmayı da şuan için şirket planlamamaktadır.
Şirket yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm yatırımcıların ayrılma bedelini ödemeyi taahhüt ettiği halde sadece 32 kişiye nakden ödeme yapması nedeniylede 11. Maddeye HAYIR oyu kullandığım halde tarafıma ödeme yapılmaması ve şirketinde benim kanuni haklarımı yok sayarak sermaye azaltım artırım yapma başvurusunda bulunmayı planlaması hukuken imkansızdır. Bunu hukuksuzluğu göze almayı planlanıyorsa yürütmeyi durdurma davasını açmayı ve tarafınızca bu olaylara göz yumulması nedeniylede manevi tazminat davamı tarafınıza açmayı planlıyorum.
T .C. BAŞBAKANLIK
SERMAYE PİYASASI KURULU
ANKARA
18.12.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye ( Sermaye azaltım ve artırım) hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bülteninde belirttiğiniz kurallardan hiçbirini uymayan şirketle ayrılma hakkı bedelinin ödenmesi hakkında protokol imzalamadım. Bu bültende belirtiğiniz gibi;
‘’ d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı ‘’ açıklamasına riayet etmenizi istiyorum.
Sermaye Piyasası Kurulu 23 ve 24. Maddesi, SPK’ nun 12.02.2013 tarihli 5. Bülteninde
C) Payları Borsada işlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları başlığı 4. Maddesi, şirkete özel açıklama yapılan 15.05.2013 tarihli 16. bülteni ve 03.09.2013 tarihli 29. Bülteninde aldığınız kararlara da riayet etmenizi istiyorum.
Yapılan protokollerde anlaşmayan küçük yatırımcıların korunduğu gibi bir imaj belirtilmekte olup tarafıma herhangi bir ödeme yapmayı da şuan için şirket planlamamaktadır.
Şirket yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm yatırımcıların ayrılma bedelini ödemeyi taahhüt ettiği halde sadece 32 kişiye nakden ödeme yapması nedeniylede 11. Maddeye HAYIR oyu kullandığım halde tarafıma ödeme yapılmaması ve şirketinde benim kanuni haklarımı yok sayarak sermaye azaltım artırım yapma başvurusunda bulunmayı planlaması, sermaye artırım izahnamesinin değiştirilmesi hukuken imkansızdır. Bunu hukuksuzluğu göze almayı planlanıyorsa yürütmeyi durdurma davasını açmayı ve tarafınızca bu olaylara göz yumulması nedeniylede manevi tazminat davamı tarafınıza açmayı planlıyorum.
Unutmayın arkadaşlar bu adamlar ogk da bizimle anlaştıkları zaman gözlerinin içi parlıyordu... bugün niye böyle oldu .. adamlar kaplumbağanın sırtındaki akrep gibi dereyi yarıladıklarını düşünüp hemen kıçlarından iğnelerini gösteri verdiler yine!!! ama bunlarda boğulacaklar bunlarda!!! ECELİ GELİPTE CAMİ AVLUSUNA SİİYEN İT KİMİN OLACASINIZ ) )))
Yorum