MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anıl
    Katılımcı
    • 20 Kasım 2013
    • 96

Arkadaslar duyumlarımıza göre faik bey 9 kişi hakkında süreci tıkadıkları engel teskil ettikleri gerekçesiyle suç duyrusunda bulununmus ve bu süreçte 9 kişi ogk hakları iptal davası açmıs sonucuna göre sermaye artırımı azaltımı na devam edecekmiş kap bugıun yarın haberi düser bunun amacı süreyi uzatıp hisseleri toparlamak ve ortamı soğutmak spk müracatında dava actım sonucunu beklemek zorundayım demiş

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bmk bizim 8.825.391 -753.883 -7,87 0 0 0 -753.883

Yorum

• anıl
        Katılımcı
        • 20 Kasım 2013
        • 96

ayrıca web sitelerininm 259 tl domain ucreti yatırılmadığı için aracı firma siteyi askıya almıs

Yorum

• connect888
          Yeni Üye
          • 11 Eylül 2013
          • 16

ya hocam bu devirde ulaşamadım diye bişe olmaz yan yattı çamura battı keem küm para yok hisse işte veriyom almıyolar kitleyicem biraz daha olmuyo kabul etmiyolar biraz daha itelememe para peşin yollarımız ayrılır başka türlü kolkola gideriz güneşlenmeye

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

SENİN yine ASPARAGUS haberlerinden biri...

GEÇ kalmış, 13.12.2013 de SPK ya peşin dışında anlaşmayacağımı belirttim... Faiğte peşin parada peşin lotuda kabul etmedi

Arkadaşım sen kimsin bi özelden yaz...

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Arkadaslar duyumlarımıza göre faik bey 9 kişi hakkında süreci tıkadıkları engel teskil ettikleri gerekçesiyle suç duyrusunda bulununmus ve bu süreçte 9 kişi ogk hakları iptal davası açmıs sonucuna göre sermaye artırımı azaltımı na devam edecekmiş kap bugıun yarın haberi düser bunun amacı süreyi uzatıp hisseleri toparlamak ve ortamı soğutmak spk müracatında dava actım sonucunu beklemek zorundayım demiş

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Kardeşim bu adama bey diyorsan senin burda işin ne...

Yorum

• connect888
                Yeni Üye
                • 11 Eylül 2013
                • 16

bu ne perhiz ne lahana turşusu bu 9 kişimi tıkamış süreci vay anasını lo bu işin sonunda bide borçlumu çıkıcam yoksa

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Burda çoğu kişi birbirini tanıyor, bu anıl:vietnam rumuzlu şahsın ne amaçla burda olduğu yorumlarıyla belli oluyor..

Biriniz şunla tanışında, derdini dinleyelim..

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yok canım ne güzel birde hakim önünde anlatır şirketj nasıl boşaltığını hem illk adım olur

Yorum

• YALNIZ EFE
                      Çalışkan
                      • 20 Ağustos 2011
                      • 467

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

Kim ne yapıyor bilmiyorum ben bugün yine SPK da ki ne kadar fax varsa yaklaşık 3 sayfalık dilekçemi yine yolladım... yolladım çünkü bu sürecin sonunda büyük biletler kesilmesini istiyorum!!!

buarada bey demişsin ya senin beyini ...... anladın sen onu!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

ayrıca yarın ayrılan ayrılmayan (ayrılıpta bu yvşklrın ikinci kez oyununa gelenler ya da başından beri bu oyunun piyonu olanlar hariç) SPK nın bülteninde bunlarla ilgili çıkacak kararın bir an evvel gündeme alınmasını ÖZELLİKLE BEDELİNİ ÖDEMEDİĞİ VE BİR AŞ DE EN ÜST KARAR MERCİ OLAN GENEL KURULUNUN ŞARTLARINI HİÇE SAYIP YERİNE GETİRMEDİĞİ İÇİN İŞTİRAKLERİN İPTALİNİ BEDELLİNİN KOMPLE İPTAL EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ VE KENDİ VERDİKLERİ TALİMATLARA UYMALARINI AKSİ TAKDİRDE KENDİLERİNİN DE ARTIK SUÇ İŞLEDİĞİNİ BELİRTEN birşeyler yazıp fax layalım...

karınca misali varır mıyız bilmiyorum ama o yolda ölürüz en azından birileri gibi b.k yolunda gitmemiş oluruz!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

ayrıca açılacak davalara kimler bizim yanımızda taraf olmak istiyor o arkadaşları da bilmek istiyorum en azından özelden yazın buradan yazmayalım zira sonrasında bizleri kandırmak için tek tek düşürmeye çalışacaktır eminim.. o yüzden yazın abi bir zahmet ben varım diye benim özelime atıverin.. ayrıca dün söylediğim üzere elinde hazır döküman bulunan arkadaşlar bana özelden ulaşırlarsa mail adresimi vereceğim bana gönderirlerse iyi olur... sağolsun karot arkadaşımız dün elindeki arşivi yolladı... exitus hocam varsa sizdekiler de benim için çok önemli zira sizin fikirleriniz ve çalışmalarınız birilerinin zoruna gitse de bu sizin ne kadar doğru yolda olduğunu gösterir o yüzden lütfen irtibata geçelim...

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

fyk bir de duydum ki milleti hem mahkemeye vermekle tehdit ediyormuşsun sonra kendin tutup dava açarsanız siz zaman kaybedersiniz çok uzun sürer diye kandırmaya çalışıyormuşsun... sürsün olum sürsün en azından seni bi tıksınlarda tutukluluk halinde davanın uzun sürmesi ne kadar hoşuna gidecekmiş hep beraber görürüz!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

arkadaşlar biraz akıllı olalım bakın bu adamlar salak mı göstere göstere kafalarına sıksınlar gidip milyon dolarlık arabanın bir tekerini değiştirecek paramız yok deyip patlak lastikle kendilerini şarampole yuvarlasınlar bunun sizin aklınız alıyor mu ... hadi diyelim bunlar bunu göze alıyor bunların çorbacıları bunların bunu yapmasına izin verir mi bence vermez... eminim spk nın 31/12/2013 tarihini işaret eden bülteninin gerekliliğini kendilerince şöyle getirecekler...

tamam diyecekler biz vazgeçtik bedelliden şirketin finansal durumunu iyileştirmek için de falan fon şirketiyle anlaştık şirkete şu kadar para gelecek bununla şunları şunları yapaCAĞIZ bunları alaCAĞIZ sonra voltun borularını Venediğe dayayaCAĞIZ gibi sözümona boş vaadlerini yine sıralayacaklardır... ha sonra ne mi olur bekleyip göreceğiz... AMA öyle milletin malını 2 ay bağlayıp ta sonra geri göndermenin biletini kesmeyiz zannediyorsan yanılıyorsun... fyt .... gibi vereceksin .... gibi!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information