Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
memsa(mensa) nın internetteki sitesi kaldırılmış.Yalan dolanla dolu, gerçekleri yansıtmayan fotoğraflarla dolu bir siteydi.Hiçbir iş yapmayan bir şirketinde sayfasının olmasına gerek yok.Çünkü yatırımcıyı aldatmaktan başka birşey değildir. FAİK,DONUNU FELAN BAVULA KOYMUŞ.
ülkemizde son günlerde cemaat-akp çatışması yaşanıyor,bu çatışma kısa sürede bitmez...!!!bence olaylar biraz daha derinleşecek gibi,umarım derinleşir...!!!fıyık da kuyruğu sıkıştırırsa şaşırmam bu arada...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
samimi ve kararlı olan arkadaşlar,bu süreç uzun sürecek gibi...))fıyık her kıvırışında para yapıştırmamızı istiyor,ama aslında kendisi bize para dökecek gibi görünüyor...))çok dava açmamız gerekiyor,çoookkk...))kıvır fıyık,ooofff yandan...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
ülkemizde son günlerde cemaat-akp çatışması yaşanıyor,bu çatışma kısa sürede bitmez...!!!bence olaylar biraz daha derinleşecek gibi,umarım derinleşir...!!!fıyık da kuyruğu sıkıştırırsa şaşırmam bu arada...))
fıyık bu çatışmada hangi tarafı tutuyor bence şamar oğlanına dönecek
adam sanki sadaka bağışlıyo ogk da kabadayılık yapmasını biliyodu atıp tutmasını biliyodu hani nerde delikanlılık öde paraları paramyok hisse verim kaçtan 0.25 vay vay vay bana kıyak yapıyon he tahta kaçtan işlem görüyor 0.23 oohhhhhhaaaaaaa bana ödeme yapacak ben ona protokolü yollayıcam öööhhhööööö ööööhhhööö eeeee sana geri kalan hisseleri yollayıcaz!!!!!! ne zaman 2-3 gün sonra eeeeeee hisseler gelirse ödeşicez sonra tahtadan satarsın tamamda hisseler gelince tahta 0.22 ne olucak protokol yaptıkya 0.25 ten hisse alıcaz 0.22 den tahtadan bizim kağıtları toplayıcak benden nahhh protokol zaten silmişim gözümde kağıdı elele kolkola gözaltına ben canlıyı severim kağıtı mağıtı bilmem 11. madde şerh koymuşum işinize gelirse
Yorum