MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
    her türlü uzatma bitti-bitecek,90+'dayız artık...!!!
    işin rengi bu hafta yayınlanacak haftalık spk bülteninde belli olur diye düşünüyorum...!!!
    bülten de bugün gelmezse,yarın gelir...!!!
    bültenden de çok umutlu olmamak lazım,kurumlar çürümüş durumda...!!!
    tuz kokmuş ülkemizde,olanlar ortada...!!!
    herkese iyi günler...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Ola gardaşlar durum ortada durum meydanda fazla teferruata lüzum yok babacım. Parazi bir şekilde almaya bakın bu elemanlardan. İşine gelen getsin anlaşsın bir şekilde parayı almanın peşine düşsün. Yoksa gardaş bunlar adami cok uğraşırırlar ordan orya ordan orya sürerler. Türkiye'de hukuk tam olarak tecelli etseydi durum bu şekilde cereyan etmezdi. Dediğim gibi gardaşlar işine gelen bir şekilde anlaşma yoluna gitsin. Gelmeyende gerekli kurum ve kuruluşlara müracatını yapsın. Zarar etmeyecek bir şekilde bu işten sıyrılmaya bakın. Bu elemanlardan Hiçbirşey olacağı yok. Ha şunide söylim ayrılan elemanların hakkı ziyan olmaz. Bir şekilde parazi alırsız. Durum ortada durum meydanda Vesselam.

Yorum

• hakancan07
        Yeni Üye
        • 09 Ekim 2013
        • 10

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ola gardaşlar durum ortada durum meydanda fazla teferruata lüzum yok babacım. Parazi bir şekilde almaya bakın bu elemanlardan. İşine gelen getsin anlaşsın bir şekilde parayı almanın peşine düşsün. Yoksa gardaş bunlar adami cok uğraşırırlar ordan orya ordan orya sürerler. Türkiye'de hukuk tam olarak tecelli etseydi durum bu şekilde cereyan etmezdi. Dediğim gibi gardaşlar işine gelen bir şekilde anlaşma yoluna gitsin. Gelmeyende gerekli kurum ve kuruluşlara müracatını yapsın. Zarar etmeyecek bir şekilde bu işten sıyrılmaya bakın. Bu elemanlardan Hiçbirşey olacağı yok. Ha şunide söylim ayrılan elemanların hakkı ziyan olmaz. Bir şekilde parazi alırsız. Durum ortada durum meydanda Vesselam.
        andıç gardaş ne oldi ya iteleyim derken faike itelettirmek için sende mi boyun eğenlerden oldin ?

Yorum

• lidaki
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 88

ihanet

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Andiç kardeş kaça anlaştın ayrıntıları lütfen arkadaşlarla paylaşsana.Yalan konuşanın çoluk çocuğundan çıksın bu arada...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

faik spk ya şikayete bulundum şimdi ne yapacaksın bmd yi ara onlar sana bizim yatırım hesap nolarımızı verir

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan Kodeste Ballicilerle beraber tutuluyormuş...... Bak Faikciğim seni onların yanına değil.... ky yaptıklarından dolayı kodeste Tecavüzcülerin yanına koyacaklarmış....

Şu Halk Bankası firmaya el koysada bitse bu saçmalıklar yumağı....

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Arkadaşlar ne oldu bir sonuç yok... ayın 18 ide geçti.... Ayrıma olayı bile tam bir kaosa döndü.... Sen nasıl bir yaratıksın.... .................. ......................... ..................... ................. ................... .................

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Şu ayrılma muhabbeti bitsede kağıtta ne olacaksa olsa...

Yorum

• anarat
                    Katılımcı
                    • 13 Eylül 2013
                    • 86

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Arkadaşlar ne oldu bir sonuç yok... ayın 18 ide geçti.... Ayrıma olayı bile tam bir kaosa döndü.... Sen nasıl bir yaratıksın.... Babanı biliyoruzda....Anneni Merak ettim... cidden ya normal bir kadın böyle bir insan doğuramaz...
                    Arkadaşlar derdiniz Faik denen vatandaşla lutfen bizim icin kutsal olan ANNE Lee
                    İcin boyle laflar yazmayin edep yahu
                    Babada cevap yazma meseleyi de saptirmayin

Yorum

• Sıfır
                      Aktif
                      • 11 Eylül 2013
                      • 275

Bu ayrılanlar içerisinde.... Satın Alınamayan adam kaç tane var acaba.... Bir tane bile çıksa yeter.... ayrılmayanlarıda düşünse ve kabul etmese.... kaderimize razı olsak....Halk bankası gelse el koysa... SPK da Kayyum atasada MFU tan kurtulsak.....

Ben eğer ayrılma hakkını kullansaydım.... yemin ederimki bunlarla anlaşmam ve bu tesisi bunların elinden kurtulmasına vesile olurdum....

Yokmu bir kişi.... Niye söylüyorum biliyormusunuz...adam halen daha anlaşma yolunda.... demekki bir ışık görmüş... hem SPK dan hemde KY dan .....

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Arkadaşlar derdiniz Faik denen vatandaşla lutfen bizim icin kutsal olan ANNE Lee
                        İcin boyle laflar yazmayin edep yahu
                        Babada cevap yazma meseleyi de saptirmayin
                        Ben küfür etmedimki... sadece merak ettim annesini... çünkü yıllardır borsadayım böyle bir adam tanımadım... 2 seneden beri paramız pul oldu....

Eğer o gav.t Mehmet Ulutaş Karısını düşünüyor olsaydı.....oğluna sahip çıkardı..... Ne kutsalı be sende burada edebiyat yapma.... biz kime küfür ettik.... İşi bu hale getiren Faik denen zat eğer annesini düşünseydi...bunları yapmazdı....

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Ben küfür etmedimki... sadece merak ettim annesini... çünkü yıllardır borsadayım böyle bir adam tanımadım... 2 seneden beri paramız pul oldu....

Eğer o gav.t Mehmet Ulutaş Karısını düşünüyor olsaydı.....oğluna sahip çıkardı..... Ne kutsalı be sende burada edebiyat yapma.... biz kime küfür ettik.... İşi bu hale getiren Faik denen zat eğer annesini düşünseydi...bunları yapmazdı....
                          sevgili dost,evet küfür yok,ama gereksiz/ilgisiz kişilere laf etmemek lazım...!!!lütfen,o mesajlarının o bölümlerini sil...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Arkadaşlar,yine kap'tan listelerle adam arıyormuş ayağı yapmış fıyık...))kıvır fıyık,kıvıırrr...))oofff,ne güzel kıvırıyorsun,yandannn...))

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

Arkadaşlar ne oldu bir sonuç yok... ayın 18 ide geçti.... Ayrıma olayı bile tam bir kaosa döndü.... Sen nasıl bir yaratıksın.... .................. ......................... ..................... ................. ................... .................
                              Sn karot.... silinmiştir... ancak çok bunalttılar... bu hisse yüzünden bir gün birirleri kötü şeyler yapacak gibi.... bir sürü borça girdik...çoğu arkadaşımızın evinde huzur kalmadı.... anne...baba...çoluk...çoçuk.... hiç tat yok yani....peki bunları yapmaya hakkı varmı.... bir hisseye bu kadar baskı yapılırmı....

Lan ********.... Ben aldığım fiayattan bir kuruş aşağıya satmıyacağım...ve sana paramı yedirtmiyeceğim... ne kadar aşağıya salarsan sal....ne kadar baskı yaparsan yap.... satarsam...ve bundan sonra san bir kuruş verirsem ne olayım....

üç senden beri hergün aşağıya.... buna canmı dayanır...

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

Bu ayrılanlar içerisinde.... Satın Alınamayan adam kaç tane var acaba.... Bir tane bile çıksa yeter.... ayrılmayanlarıda düşünse ve kabul etmese.... kaderimize razı olsak....Halk bankası gelse el koysa... SPK da Kayyum atasada MFU tan kurtulsak.....

Ben eğer ayrılma hakkını kullansaydım.... yemin ederimki bunlarla anlaşmam ve bu tesisi bunların elinden kurtulmasına vesile olurdum....

Yokmu bir kişi.... Niye söylüyorum biliyormusunuz...adam halen daha anlaşma yolunda.... demekki bir ışık görmüş... hem SPK dan hemde KY dan .....
                                Göreceğiz bakalım......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information