rahat olun arkadaslar birileri hergun 1-2 m lot toparlıyor fu nun sonu yakındirr hele ödemeleri bişr bitirse uzatmasa zaman kazanmasa iyi olacakta can çıkmayınca huy cıkmaz ama mensa bırdahaki gk bu yönetimlede giremez bakın buraya şimcik yazıyorum
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
zaten onunla görüşme yaptığını biliyoruz,,, telefonunu ara

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererendeniz hocamm nerdesin nerde bizim miting proğramı organize işlere devamm...
Yorum
-
doktor insallah bir gk toplantısında karsılasırız tanısır koklasırız özlem giderir bu günleri yad ederiz sen inatçı ben keçi anlasır giteriz recetemi yazarsın bu arada siz omusun bumusun yorumların tutmiyur benimde hoşuma gidiyur kim sanarsan san ben halk kahramanı hiç değilim seni seviyorum ama saymıyorum memsazede ...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten onunla görüşme yaptığını biliyoruz,,, telefonunu ara

Yorum
-
Süleyman Aslanın ajandasındaki listede senin de ismin varmış sayın Ulutaş ! Ayrıca banka müfettişleri kredi hesaplarını incelemeye almışlar, bavullarınız hazırdır inşallah..! "yolun sonu görünüyor" güzel şarkıdır.
Yorum
-
sen donla gezerken ben bu hissedeydim....
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoktor insallah bir gk toplantısında karsılasırız tanısır koklasırız özlem giderir bu günleri yad ederiz sen inatçı ben keçi anlasır giteriz recetemi yazarsın bu arada siz omusun bumusun yorumların tutmiyur benimde hoşuma gidiyur kim sanarsan san ben halk kahramanı hiç değilim seni seviyorum ama saymıyorum memsazede ...
Yorum
-
onu bunu bilmemde içi boş tamtakır bir şirketten sadece geride kalan kırıntılarını toparlayıp arkasına bakmadan gitmek gerekir gönüllü vermeselerde millet tahtadan kapaklıyor masallah yoksa toparlanmasa taban taman gidecekexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaiğ ve babasının 4 milyon hissesine ne oldu, memsa ya hibe edemediler mi?...
Yorum
-
ule dr bak sen anlasmak için yalvaran dr bak adem olmuşte laf ater git uley işine ceciiiexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin gibi şarlatanları çok gördük buralarda.....
Ne olduğun bellisiz, insan onuruyla bir duruşu olur...
Sen bizim aramızdaki safta yer bulamazsın..
Yorum
-
ben don giymem uleyyy bilemedin salvar giyerim bit oğlanexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin gibi şarlatanları çok gördük buralarda.....
Ne olduğun bellisiz, insan onuruyla bir duruşu olur...
Sen bizim aramızdaki safta yer bulamazsın..
Yorum
Yorum