MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

demekki resmi olmasa da gayri resmi fyt e süre verildi... eğer öyleyse neden verilebileceğini ya da şuan için bültende yer almamalarını 27/12/2013 tarihinde anlayacağımızı düşünüyorum.. YANİ FYT SENİN BURDAN ANLAMAN GEREKENİ BEN SANA DİREK ANLATAYIM MALUM ÇOK BASMIYOR BUARA KAFANIZ İDRAK YOLLARI İLTİHABI MI VAR BİLİNMEZ AMA İYİ DİNLE!!

SPK sana diyor ki o ayrılma bedelleri yerine vermeye çalıştığın hisselerini al .... münasip biyerde barındır... bu param yok martavallarını bırakman için ahan da son 5 gün ister yola gel KOY PARALARI ORTAYA İSTERSEN BİZ KOYALIM SAA (yanlış anlaşılmasın hemen Bülteni kastediyordur SPK emin olun yoksa SPK nın ne haddine )) )

ben geçen hukuk müşavirliğinde arkadaşlarımla görüştüm bir isim aldım kendisinden istanbul da ticari davalarda iyiymiş ... olmadı onun aracılığıyla diğer arkadaşlarına ulaşırım Allahın izniyle...

elimizde avukatları en azından hazır tutalım bu hafta bir şekilde kendi hazırlığımızı yapalım... BEDELLİ OLAYI ZATEN GÜME GİTTİ SAYILIR MESELE İŞTİRAKLERİN İPTALİ İÇİN ÖNCELİKLİ DAVA AÇMAK.. SONRASİNDA BU İŞTİRAKLERİN PİYASA DEĞERİNİN ÜZERİNDE DEĞERLEME YAPILDIĞNIN TESPİTİNİ YAPTIRIP ARADAKİ FARKI FAİZİYLE KASAYA KONULMASINI SAĞLAMAK... GENERALİ VE MEMS1 (Kİ BEN DE ÇOK YOKTU AMA OLAN ARKADAŞLARIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK İÇİN ) İŞİNİN ÜSTÜNE GİTMEK... ŞİRKETE HER NE OLURSA OLSUN KAYYUM ATANMASI İÇİN SPK YA ISRARCI TALEPTE BULUNMAK.. VE BU İŞLER DOLAYISIYLA YAPTIKLARI USULSÜZ VE YANILTMAYA YÖNELİK AÇIKLAMALARIN VE ŞİRKETİ BİLE BİLE ZARARA SOKMANIN BEDELİ OLARAK HAKLARINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN HAPİS CEZASI TALEP ETMEK!!!

BUNLARIN YANISIRA ŞUAN GÜNDEMDE OLAN HALKBANKASI OLAYIYLA İLGİLİ BDDK YI BU ŞİRKET İÇİN GÖREVE ÇAĞIRMAK Kİ (BEN DÜN GECE 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu Kapsamında iki dilekçe yazdım)

EVET SÜRECİ BAŞLATIYORUM HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      demekki resmi olmasa da gayri resmi fyt e süre verildi... eğer öyleyse neden verilebileceğini ya da şuan için bültende yer almamalarını 27/12/2013 tarihinde anlayacağımızı düşünüyorum.. YANİ FYT SENİN BURDAN ANLAMAN GEREKENİ BEN SANA DİREK ANLATAYIM MALUM ÇOK BASMIYOR BUARA KAFANIZ İDRAK YOLLARI İLTİHABI MI VAR BİLİNMEZ AMA İYİ DİNLE!!

SPK sana diyor ki o ayrılma bedelleri yerine vermeye çalıştığın hisselerini al .... münasip biyerde barındır... bu param yok martavallarını bırakman için ahan da son 5 gün ister yola gel KOY PARALARI ORTAYA İSTERSEN BİZ KOYALIM SAA (yanlış anlaşılmasın hemen Bülteni kastediyordur SPK emin olun yoksa SPK nın ne haddine )) )

ben geçen hukuk müşavirliğinde arkadaşlarımla görüştüm bir isim aldım kendisinden istanbul da ticari davalarda iyiymiş ... olmadı onun aracılığıyla diğer arkadaşlarına ulaşırım Allahın izniyle...

elimizde avukatları en azından hazır tutalım bu hafta bir şekilde kendi hazırlığımızı yapalım... BEDELLİ OLAYI ZATEN GÜME GİTTİ SAYILIR MESELE İŞTİRAKLERİN İPTALİ İÇİN ÖNCELİKLİ DAVA AÇMAK.. SONRASİNDA BU İŞTİRAKLERİN PİYASA DEĞERİNİN ÜZERİNDE DEĞERLEME YAPILDIĞNIN TESPİTİNİ YAPTIRIP ARADAKİ FARKI FAİZİYLE KASAYA KONULMASINI SAĞLAMAK... GENERALİ VE MEMS1 (Kİ BEN DE ÇOK YOKTU AMA OLAN ARKADAŞLARIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEK İÇİN ) İŞİNİN ÜSTÜNE GİTMEK... ŞİRKETE HER NE OLURSA OLSUN KAYYUM ATANMASI İÇİN SPK YA ISRARCI TALEPTE BULUNMAK.. VE BU İŞLER DOLAYISIYLA YAPTIKLARI USULSÜZ VE YANILTMAYA YÖNELİK AÇIKLAMALARIN VE ŞİRKETİ BİLE BİLE ZARARA SOKMANIN BEDELİ OLARAK HAKLARINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN HAPİS CEZASI TALEP ETMEK!!!

BUNLARIN YANISIRA ŞUAN GÜNDEMDE OLAN HALKBANKASI OLAYIYLA İLGİLİ BDDK YI BU ŞİRKET İÇİN GÖREVE ÇAĞIRMAK Kİ (BEN DÜN GECE 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu Kapsamında iki dilekçe yazdım)

EVET SÜRECİ BAŞLATIYORUM HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
      sevgili dostum,dava içeriğini buralarda ifşa etmeyelim...!!!görüşmelerimizi telefonla yapalım,yarın beni ararsan sevinirim...!!!ya da telefonunu özelime yaz,katılım sağlayacak arkadaşlarda aktivist arkadaşların özellerine telefonlarını yazsın...!!!
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

tabi elimizde sağlam bir koz var onu da SPK bülteni hele bi gelsin devreye sokacağız İnşallah..

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

özelinize yazdım hocam irtibat tlf..

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            özelinize yazdım hocam irtibat tlf..
            aldım,yarın sizi mutlaka arayacağım...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Ayrılma hakkını kullanıp anlaşmayan arkadaşlar,özelime veya aktivist arkadaşların özeline telefonlarınızı yazın...!!!hafta içinde gerekeni yapalım,burada hiç bir ayrıntıyı ifşa etmeyelim...!!!

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

susam olmuyor susmasam olmaz dilerimi hakim bey bağlasan durmaz

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

http://notoku.com/genel-kurul-kararl...-iptal-davasi/ herkez okusun ve bu adamın ne yapmak istediğini anlasın inşallah avucunu yalayacan

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

kaç gün kaldı fayik

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Arkadaşlar,açık çağrımızdır...!!!
                      1-ayrılma hakkını kullanan(anlaşmayanlar),kullanmayanlar,çıkarımız ortak...!!!
                      2-masal anlatan dedeleri terkedin,bu güne kadar uyuttular,bundan sonra uyutmalarına izin vermeyelim...!!!
                      3-aklımızı,fikrimizi ve gücümüzü kullanmaya değilde,işi sadece allaha havale etmemizi isteyenler direkt ya da en-direkt patron işbirlikçisidir,beynimizi kullanalım...!!!
                      4-çıkarımız ortaksa:atacağımız adım ve taş da ortak olmalıdır...!!!
                      5-patronun atraksiyonlarını beklemek yerine,hukuktan çözüm beklemek en doğrusudur...!!!
                      6-elimizde yeterince belge bilgi mevcuttur...!!!
                      7-eksik olan birlik ve beraberliktir...!!!
                      8-şirket sermayesinin %10 çoğunluğunu oluşturursak,çok şeyi değiştirebiliriz...!!!
                      9-yapılacak hukuki mücadele bu gün ve yarın için kazanımlar getirecektir...!!!
                      10-birleşme öncesi elinde mems1 olanlar,yasal olarak hak talebi hakkına sahiptirler,mücadeleye omuz veriniz...!!!
                      11-yola çıkmadan,hedefe varılmaz...!!!
                      12-ciddi ve samimi olanları yola çıkmaya davet ediyoruz...!!!
                      13-pazartesiye kadar karar verin,iş asla sulandırılmayacak...!!!erteleme ve savsaklama yok...!!!

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Arkadaşlar,açık çağrımızdır...!!!
                        1-ayrılma hakkını kullanan(anlaşmayanlar),kullanmayanlar,çıkarımız ortak...!!!
                        2-masal anlatan dedeleri terkedin,bu güne kadar uyuttular,bundan sonra uyutmalarına izin vermeyelim...!!!
                        3-aklımızı,fikrimizi ve gücümüzü kullanmaya değilde,işi sadece allaha havale etmemizi isteyenler direkt ya da en-direkt patron işbirlikçisidir,beynimizi kullanalım...!!!
                        4-çıkarımız ortaksa:atacağımız adım ve taş da ortak olmalıdır...!!!
                        5-patronun atraksiyonlarını beklemek yerine,hukuktan çözüm beklemek en doğrusudur...!!!
                        6-elimizde yeterince belge bilgi mevcuttur...!!!
                        7-eksik olan birlik ve beraberliktir...!!!
                        8-şirket sermayesinin %10 çoğunluğunu oluşturursak,çok şeyi değiştirebiliriz...!!!
                        9-yapılacak hukuki mücadele bu gün ve yarın için kazanımlar getirecektir...!!!
                        10-birleşme öncesi elinde mems1 olanlar,yasal olarak hak talebi hakkına sahiptirler,mücadeleye omuz veriniz...!!!
                        11-yola çıkmadan,hedefe varılmaz...!!!
                        12-ciddi ve samimi olanları yola çıkmaya davet ediyoruz...!!!
                        13-pazartesiye kadar karar verin,iş asla sulandırılmayacak...!!!erteleme ve savsaklama yok...!!!
                        hah şöyle abi adam 3 aya oynuyor ha bugün ha yarın oooop bir bakmışsınız bütün kanuni haklarınız ölmüş 3 ay dolmuş sonra birileri çıkıp derki çok zeki adam o zeki falan deyi o bir h....z bu kadar kararınızı çabuk verin

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

liste işi burda olmasın lütfen öncekiler gibi olur her türlü girişime varım bir önerim var baransu gazeteci mailini bulup durumu yazalım basına çıkarsa şu dönemde iyi dikkat çeker diye düşünüyorum

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            liste işi burda olmasın lütfen öncekiler gibi olur her türlü girişime varım bir önerim var baransu gazeteci mailini bulup durumu yazalım basına çıkarsa şu dönemde iyi dikkat çeker diye düşünüyorum
                            liste işi yok,herkes iletişimde olduğu arkadaşla,iletişimde olanlarda kendi aralarında iletişim kuracak...!!!ya da aktivistim diyen arkadaşlarımızın özellerine yazacak,hücre işi yani...))gereksiz kişilerin,patron yalakalarının öğrenmesine izin vermeyeceğiz...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

çakallar sinsidir,zaten her tarafta geziyorlar...!!!bizimde uyanık olmamız gerekiyor,dostlar...!!!

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

çakallar kokuyu iyi alır,dolanmaya başladılar bakkk...!!!yeni efendilerine daha çok yaranmak için bize daha çok zarar vermeleri gerekir,uyanık olun dostlar...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information