MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

dr u aradım bakmıyor tanıyan gören varsa haber etsin... malum kim vurduya gitmiş olabilir )) tabi insanın aklına ikinci bir ihtimal daha geliyor ama umarım öyle değildir!!

arkadaşlar bu süreçte şehirdışında olupta toplantımıza iştirak edemeyecek arkadaşlar davaya mudahil olmak istiyorlarsa özelden karot beye ya da bana ulaşabilirler... bunun için sürenin kısıtlı olduğunu birkez daha hatırlatalım vekalet noktasında haber verdiğimiz an göndermeleri lazım...

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

çok korktuk bu gün fıyık,sana bir sürpriz yapmanın zamanı geldi...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bu kağıdın %80-90'ı sende fıyık,senin amacın ky'daki kırıntıları toplamak...!!!ama yemezler,tut elimden,götüreyim seni gözaltı parkına yavrum...))nasılsa bize toplu iğne,sana çuvaldız...))haydi fıyık,gidelim...))

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

arkadaşlar biz genel kurulda şerh düştük iştirakler ve sermaye artırımına ne oldu ayrılma hakımızı kulandık gönderdik hiseleri adam ne yaptı saladı saladı sonra spk bunlara gün verdi ya paraları ver yada hiseleri gönder diye tarih verdi adam spk yı bile dinlemedi kendi kafasına göre sanki anlaşma yapıyormuşuz gibi haber pompaladı ispatlıdır. ve hiselerimizi geri gönderdi ne oldu haklarınız saklı dedi ama velakin bana hiseleri geri gönderdiğinde genel kurul kararları güm tabi mahkemeye verilirse bu olur yoksa ayın 8 i son gün ondan sonra mahkemeye versenizde bir şey olmaz.

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

arkadaşlar bizim genel kurul spk tarafından tescil edildimi bilgisi olan cevaplarmı lütfen

Yorum

• neco65
              Katılımcı
              • 01 Nisan 2013
              • 94

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              arkadaşlar bizim genel kurul spk tarafından tescil edildimi bilgisi olan cevaplarmı lütfen
              Boşver gitsin onaylasa nolur ,onaylamasa nolur.Nasıl olsa faik bildiğini okuyor,kimsede sesini çıkarmıyor.Dayan faik az kaldı yolun sonuna ,göreceğiz bakalım ermi yaman beymi yaman.Yada senle beraber kanki olup gözaltına gideceğiz

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                artık sözün bittiği yerdeyiz,ne olacaksa önümüzdeki bir hafta içinde belli olacak...!!!
                şirket radikal bir önlem almazsa,gözaltı kesin gibi...!!!
                fıyık elinden geleni yaptı/yapıyor,bizde üzerimize düşeni yapacağız...!!!
                herkese iyi günler...))

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Günaydın dostlar....

40 gün ne dersen o olurmuş ya.... bazıları 0.22 diye diye sonunda gösterdiler bize ikili dibi...

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

İkili dipten sonra genelde sert yükseli olur ama bunda tık yok.... spek tam bir ölücü... şu anda kademeye çalışıyor.... Faik mi speğe izin vermiyor....spekmi faiğe anlamış değilim....

Yorum

• ademali
                      Yeni Üye
                      • 11 Eylül 2013
                      • 21

gözaltı

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Günaydın arkadaşlar...))
                      artık sözün bittiği yerdeyiz,ne olacaksa önümüzdeki bir hafta içinde belli olacak...!!!
                      şirket radikal bir önlem almazsa,gözaltı kesin gibi...!!!
                      fıyık elinden geleni yaptı/yapıyor,bizde üzerimize düşeni yapacağız...!!!
                      herkese iyi günler...))
                      abi dün emel le görüştüm bu şekilde gözaltına gideceğimizi söyledi ve mehmet bey ve faik bey gözaltına gideriz ama çabuk çıkacağız gibi şeyler söylemiş yani gözaltı na gitmemiz kesin gibi .....y.t.d

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Günaydın dostlar....

40 gün ne dersen o olurmuş ya.... bazıları 0.22 diye diye sonunda gösterdiler bize ikili dibi...
                        zaten biliyoruz genel kurulun iptal edileceğini söyleseydin bari

Yorum

• Sıfır
                          Aktif
                          • 11 Eylül 2013
                          • 275

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          zaten biliyoruz genel kurulun iptal edileceğini söyleseydin bari
                          Sn siname...anlamadım ne demek istediğini... bana sitemmi yoksa...

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            abi dün emel le görüştüm bu şekilde gözaltına gideceğimizi söyledi ve mehmet bey ve faik bey gözaltına gideriz ama çabuk çıkacağız gibi şeyler söylemiş yani gözaltı na gitmemiz kesin gibi .....y.t.d
                            Girdinmi zor çıkarsın... MFU hayal görüyor.... öyle kolaydı...sok çıkar sanki...

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

yoksa bunlar hisseyi gözaltındamı yükseltecekler.... bunlardan herşey beklenir....gözaltında düşmesini beklerken hop yukarı... olurmu olur....

Yorum

• ademali
                                Yeni Üye
                                • 11 Eylül 2013
                                • 21

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Girdinmi zor çıkarsın... MFU hayal görüyor.... öyle kolaydı...sok çıkar sanki...
                                kardeş bu adamlar gözaltına kesin girecekler bunu biliyorum ama seninde dediğin gibi ne zaman çıkarlar onu bence onlarda bilmiyor ama ben hisseme sahip çıkıcam ya batacak ya benim reeskont faizi ile birlikte 0,46 dan ayrılma hakkımı ödeyecek yada hissenin fiyatını yükseltecek yada hep beraber goldaş gibi bizim paralarımız gidecek onların ise özgürlüğü.... elhamdulillah biz nasip ederse rabbim parayı yine kazanır bir dahada böyle haysiyetsizlere bulaşmayız.....AMAAAAA onlar alışık değiller cezaevi koşullarına onlar düşünsünn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information