MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patroncuktan haber var sanırım
    kuşlar mı söyledi,kuşlar mı göründü birader...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

YARINKİ İLK SEANS TABAN:0.20 TAVAN:0.26 mış....

FAİĞ 0.25 anlaşın diyor

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

KUŞLAR faiğ e iletir yarın ki değerleri

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Faiğ ; Ali ismine kayıtlı telefonu kullanıyosun, millete gerçek telefonunu neden vermiyosun...

Millet senle sahte telefonlamı görüşüyor...
          özel telefonlar,özel insanlara verilir...))fıyığın yanında sen özel misin ki...?!!?

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Bugünde 0.24 kapanmış..... Tüh kardayım , iyiki anlaşmamışım sat desem 0.23 den satılırdı

Faiğ yaşasın diye ben bu saatten sonra ÖLMEM, ÖLECEKSEMDE beraberiz faiğ...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

kendini özel zannedenlerdede bundan fazlası yok....

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              özel telefonlar,özel insanlara verilir...))fıyığın yanında sen özel misin ki...?!!?

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

BAZILARI hala kafasına yerleştiremedi, faiğ ENİNDE SONUNDA bizle ayrılacak....

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

fıyığın yanında özel olmak,nasıl bir şey acaba,birileri için...))deneyimi olan bir arkadaş anlatsa da ben anlamam,ben daha özelim çünkü...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Yemekleri hep sen ısmarlarsın...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    fıyığın yanında özel olmak,nasıl bir şey acaba,birileri için...))deneyimi olan bir arkadaş anlatsa da ben anlamam,ben daha özelim çünkü...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

ben yıllar önce bir madencilik firmasında 4 yıl satış müdürlüğü yaptım,şu an patronlarla değil ama işçilerle hala görüşüyorum...!!!bu deneyimimi herkese örnek olarak aktarmak isterim...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Yemekleri hep sen ısmarlarsın...
                        fıyık bu günde yemeği kurtardı desene...))adam beleş yaşıyor bee...))

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

ADAM 5 kuruşa muhtaçmış ya, herşeye el konulmuş ya...

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

ADAM 5 kuruşa muhtaçmış ya, herşeye el konulmuş ya...
                            külah giymiyorum,ama başka şeyime anlatabilir bunları...))

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

24/11/2013 tarihli başvurunuz hk.‏

Eylemler
                              Kotasyon-2​3 14:35
                              Kime: 'bayram hubup'
                              Kotasyon-23 kişisinin resmi
                              İlgi: 24/11/2013 tarihli e-postanız.

İlgi’de kayıtlı e-postanızda, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket) genel kurulunda katılıp ayrılma hakkının kullanılmasına rağmen, ayrılma hakkı bedellerinin Şirket tarafından ödenmediği konusunda şikayetleriniz yer almaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulunun 29/11/2013 tarihli haftalık bülteninde Şirket ile ilgili olarak,

a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,

b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin 11/12/2013 tarihi mesai saati bitimine kadar Kurula gönderilmesi

c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu payların 12/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi gerektiği,

d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı

bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı kararı verilmiş ve kamuya duyurulmuştur.

Ayrıca, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu 09/09/2013 tarihli toplantısında

Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
                              Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,

durumlarının herhangi birisi gerçekleştiğinde Borsamızın 206 Sayılı Gözaltı Pazarı Kuruluş ve Çalışma Esasları Genelgesi'nin uyarınca, Şirket paylarının İkinci Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak Borsamız Gözaltı Pazarı'na alınacağına karar verilmiş ve kamuya duyurulmuştur.

Şirket bu kapsamda Şirketin 10/10/2013, 23/10/2013, 06/11/2013, 07/11/2013, 20/11/2013, 22/11/2013, 06/12/2013, 10/12/2013, 12/12/2013, 13/12/2013 ve 18/12/2013 tarihli özel durum açıklamaları ile yapılan çalışmaları duyurmuştur.

Saygılarımızla

Yorum

• hakimbayram
                                Katılımcı
                                • 11 Eylül 2013
                                • 135

25112013 tarihli başvurunuz hk.â€

Eylemler
                                Öznur Özil Yüksel (Oznur.Ozil@borsaistanbul.com)Kişilere ekle 14:30
                                Kime: 'hakimbayram1975@hotmail.com'
                                Öznur Özil Yüksel kişisinin resmi
                                İlgi:25/11/2013 tarihli e-postanız.

İlgi’de kayıtlı e-postanızda, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket) genel kurulunda katılıp ayrılma hakkının kullanılmasına rağmen, ayrılma hakkı bedellerinin Şirket tarafından ödenmediği konusunda şikayetleriniz yer almaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulunun 29/11/2013 tarihli haftalık bülteninde Şirket ile ilgili olarak,

a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,

b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin 11/12/2013 tarihi mesai saati bitimine kadar Kurula gönderilmesi

c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu payların 12/12/2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi gerektiği,

d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı

bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı kararı verilmiş ve kamuya duyurulmuştur.

Ayrıca, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu 09/09/2013 tarihli toplantısında

Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
                                Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,

durumlarının herhangi birisi gerçekleştiğinde Borsamızın 206 Sayılı Gözaltı Pazarı Kuruluş ve Çalışma Esasları Genelgesi'nin uyarınca, Şirket paylarının İkinci Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak Borsamız Gözaltı Pazarı'na alınacağına karar verilmiş ve kamuya duyurulmuştur.

Şirket bu kapsamda Şirketin 10/10/2013, 23/10/2013, 06/11/2013, 07/11/2013, 20/11/2013, 22/11/2013, 06/12/2013, 10/12/2013, 12/12/2013, 13/12/2013 ve 18/12/2013 tarihli özel durum açıklamaları ile yapılan çalışmaları duyurmuştur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information