suç işliyorsun faik o avukatını çöpe at bak sana teklif şu şirketen cukaladığın paralardan elden ver hise senedlerinide tuvalet keğıdına o kadar para vermem .sana iştirakleri ve sermaye artırımını kitlemesem
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
89 kişiden listedeki 9 kişi kalmışsa neredeyse iki katı hisseniz oluyor arkadaşlar verin gitsin bu lanet olası adama süreci tamamlasın aylardır burnumuzdan geldin. birde şu piyasada iflas gözaltı vs. belası ile uğraşmayalım.Ben im inandığım Adil olan Allah aynı zamanda züntigam(intikam alıcı)dır. bize çektirdiği herşeyi dünyada ve ahirette görecektir. Allahın izniyle dünyadaki ödeyeceği bedele bizi de vesile kılacaktır. Am şu 9 arkadaşımız fu adına değilsede bizler adına halletsin şu irtibat işini benim 700 bin hissem var ogk yda katılmadım belki en çok zarar gören benim üstelik ortalamam 70 lerin üzerinde Bu SPK ne tür bir şeyki 12 dedi ondan sonra mensa ile ilgili bir cümle açıklama bile göndermedi şöyle yaptık süre verdik vs.
Yorum
-
Kardeş sitesinde geçmişe yönelik uçacağız kaçacağız haberleri vardı. Aklı sıra onları temizliyordur. Ancak google, yandex vs.üstatlar var iyi arşiv yapıyorlar. Arayan bulur güzel tebessümlü faik haberlerini. Açılacak dava dosyasında onlarında yeri olacak muhakkak....
Yorum
-
herkesle anlaşmadılar.Sadece 32 kişiye para ödediler.ve 9 kişi ile anlaşabilirler.Diğerlerine anlaşamadıkları için hisselerini geri gönderdiler.Böyle dolaşık bir adama yeniden para kaptırmaktansa, bu şirket gözaltına alınsın.Bedelli yapılsın demek,gel beni soy demektir.İştirakler satılsın.Faik ve akrabalarının hesapklarına el konulsun.Faik cezaevine girsin.Çünkü hakettiği budur.
Yorum
-
Benimde ismim var bu iş bitmiştir tahta 23-24 kuruşla işlem yapiyor sana 25 kuruştan hisse diyor nasil bi anlaşma ben anlayamadim seni biraz daha soyuyorum demek bu
Yorum
-
revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster89 kişiden listedeki 9 kişi kalmışsa neredeyse iki katı hisseniz oluyor arkadaşlar verin gitsin bu lanet olası adama süreci tamamlasın aylardır burnumuzdan geldin. birde şu piyasada iflas gözaltı vs. belası ile uğraşmayalım.Ben im inandığım Adil olan Allah aynı zamanda züntigam(intikam alıcı)dır. bize çektirdiği herşeyi dünyada ve ahirette görecektir. Allahın izniyle dünyadaki ödeyeceği bedele bizi de vesile kılacaktır. Am şu 9 arkadaşımız fu adına değilsede bizler adına halletsin şu irtibat işini benim 700 bin hissem var ogk yda katılmadım belki en çok zarar gören benim üstelik ortalamam 70 lerin üzerinde Bu SPK ne tür bir şeyki 12 dedi ondan sonra mensa ile ilgili bir cümle açıklama bile göndermedi şöyle yaptık süre verdik vs.
Çok belli ediyorsun kendini, biraz daha zekice oyna... 9 kişi, 10, 20 kişi çok kişi var daha
Yani 3 yıldır dolar bazında %300 zararla Allaha havale et çık git diyorsun
Senden bir kaç tane daha var ortalıkta.. ama artık hayvan terli yemiyor.. Bu kağıdı 1.00 ın üzerine atmak zorundasınız.
Köşeye sıkıştın çok az kaldı... !!!! Yeter topladığınız , Sabah açılışta 500 bin 1 milyon tahtaya koyanlar, demir alma zamanı geldi artık
))
Yorum
-
olay anlaşılmıştır arkadaşlar güya herkes anlaştı bir 9 kişi kalmış gibi intiba uyandırıp milleti kendi derdine düşürüp razı etmeye çalışma işi bu!! ama yemezler fyt yemezler bugün ayı 18 i kafana göre takıl bakalım son gülen iyi güler... hani diyor ya fatih terim O buraya gelecek ayağıma gelecek diye... haah işte bunu yaz bikenara aynısını senin için kullanacağım az kaldı!!!!

Yorum
-
Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde yapılan aramada kütüphanedeki ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulundu.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25388816.asp
Yorum
Yorum