Arkadaşlar ben anlaştım. Banane faikten veya babasından. Emel hanımın özel bir ricasını burda yazdım. Şeref ve haysiyetime laf etmeyen kalmadı. O arkadaşları kınıyorum. Kimseye anlaşda demedim anlaşmada demedim. Ben paramın peşindeyim. Bana birdaha laf atan veya laf giydirmeye çalışan kendisi ŞEREFSİZDİR...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende dahil,herkes önce haddini bilecek...!!!kim olursa olsun,patron ağzıyla konuşan,yardım ve yataklık yapan kişi kendi onur ve şerefine bakmalıdır...!!!çünkü bunu onurlu insanlar yapmaz,umarım bundan sonra herkes dikkatli olur...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
anlaşan arkadaşlar var zaten geriye pek fazla kişi kalmadı ama bu süreç ne kadar sürecek kaç kişi kalmış şirket bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyormuş en azından erendiz bey bu konuda bir kaç şey yazın biz ogk vs katılmadık kurbanlık koyun gibi bekliyoruz ne olacak şimdi diye 26 ya isyan ediyorduk 24 oldu mardin bey diger tarafta gözaltına giderse 20 nin altına bile iner diyor ne olacak şimdi bizimle birşeyler paylaşsanız emel hanım mutlaka birşeyler demiştir.
Yorum
-
Hocam faik yarın veya persembe ank spk ya gelecek. Anlaştiklarinin ve ödediklerinin belgelerini teslim edecek. Spk dan sürecin devamini ve bedelliyi devami talep edecek. Olursa haftaya isleme baslayacak. Olmazsa adamlarin zaten tum hesaplari Halkbanktan oturu blokede. Halkbank hacize girer. Sirkette iflasa gider bence. Hayirlisi olsun hocam..
Yorum
-
genel kurulda kör olmayıpta etrafı izyeleyen arkadaşlar bazıları için haysiyetin şerefin ne anlama geldiğini umarım anlamışsınızdır.. Birileri yok batar yok iflas eder yok şöyle yok böyle deyip dursunlar.. BETER OLSUNLAR İNŞALLAH.. yatırımcıyı türlü türlü dalavelerle soyanların ALLAH BİN BİR TÜRLÜ BELASINI VERSİN!!! BİZLERE DE AKIBETLERİNİ TEZ ZAMANDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN!! BİZİM GİDECEK OLANIMIZ BELLİ AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞEREFİMİZİ HAYSİYETİMİZİ KIVIRA KIVIRA SATIŞA ÇIKARMADIK!!
herkes nasılsa kendini bilir.. yazdıklarımı kurgulama olarak algılayan algılar yok üstüne alınacaklar varsa lafım ortada buyursunlar alsınlar!!!
Yorum
-
daha önceden yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş şirketin durumuyla ilgili bir döküman halinde birşeyler hazırlamıştı.. bana özelden ulaştırabilirse ben de bir hazırlık peşindeyim ... sebebini buradan ya da özelden söylemeyeceğim!! Kurban olduğum Allah yardım etti mi hiiiç ummadığınız yerden çıkarıyor karşınıza birilerini siz yeterki dürüst olun sözünüzün eri olun!! yalnız acil olursa çok iyi olur gerçi ben zaten hazırlayacağım birşeyler ama işi kökten halletmek adına!!!
Yorum
-
genel kurulda arka tarafta cam kenarında bir arkadaş vardı ismini hatırlamıyorum ama elinde listeyle dolanan kişiye haklı olarak kızmıştı!!'' sanane milletin neye hangi maddeye şerh düşeceğinden ben hepsine düşecem kimse kimseye akıl vermeye kalkmasın gibi ifadelerle'' o arkadaş burada kim bilmiyorum ama sonra kendi kendime ah ulan dedim helal olsun adama biz ne yaptık yok atmosferdi yok paramızı kurtarma derdiydi yine tongayı düştük.. adamların yaptığı bini geçmiş tövbe tutmayan o...lar bile bunları görse diz çöküp aman dileyecekken biz ne yaptık .... o yüzden yok abi CANLARI CEHENNEME hisseye hisseymiş yok bilmem neymiş bu saatten sonra CANLARI CEHENNEME... sadece tek seçeneğim var göndersin peşin peşin parayı sonra ne halleri varsa görsünler yoksa KİMİN HANGİ KONUDA NE KADAR HIRSLI OLDUĞUNU HEP BERABER GÖRECEĞİZ!!! (o da kendi nefsime kalsa suratlarına bakanı sssler ama ben sadece kendimden sorumlu değilim bu parada benim çoluğumun çocuğumun hakkı da var !!!)
Yorum
-
bu konuda ben ve arkadaşlarda çok belge olduğunu biliyorum,mail adresini gönderirsen paylaşırız...!!!heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha önceden yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş şirketin durumuyla ilgili bir döküman halinde birşeyler hazırlamıştı.. bana özelden ulaştırabilirse ben de bir hazırlık peşindeyim ... sebebini buradan ya da özelden söylemeyeceğim!! Kurban olduğum Allah yardım etti mi hiiiç ummadığınız yerden çıkarıyor karşınıza birilerini siz yeterki dürüst olun sözünüzün eri olun!! yalnız acil olursa çok iyi olur gerçi ben zaten hazırlayacağım birşeyler ama işi kökten halletmek adına!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
yazdım hocam bekliyorum mailinizi sizden isteyen arkadaş olursa mail adresimi bana yönlendirebilirsiniz
Yorum
-
fait çooooook çalışkan çocuk yırtınıyor şu genç yaşta ülke ekonomisine katmadeğer üretip işsizliğe İLAÇ olacal İSTİHDAM yaratacak alimallah.MAŞALLAH mekik diplomasisi yürütüyor SPK ile bu arada ayrılma hakkını kullanan arkadaşlarla birebir saha çalışması yapıyor EEEEEEE çocuk şimdiye kadar ne yapıyordun yumurta kıçıyın ağzına gelincemi aklın başına geldi
Yorum
-
ben bir çalışma gönderdim,grafikli...eğer başka şeyler de gönderebilirim...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazdım hocam bekliyorum mailinizi sizden isteyen arkadaş olursa mail adresimi bana yönlendirebilirsiniz
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
arkadaşlar,fıyık zor durumdaymış,kiralık arabalara binip,küçük yatırımcılardan lahmacun ve ayran yermişşşş..
)).bir yardım kampayası mı düzenlesek nee...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
zaten bizim derlemelerimizde emin ol bunlardan fazlasıyla olacak maksat yeterince zaman kaybettik daha fazla kaybetmemek..gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bilgi ve belgeler bence KAP ta fazlası ile var 2010 ve sonrası bunları İPE götürmeye yeter hazır operasyon başlamışken bizim fayık ta aradan çıkar SÜRÜME dahil edilir
he emel de emel diyenlere söyleyeyim beni dün aradığında ... bey size birşey sorucam protol imzalamak istiyor musunuz? diye iyi de dedim ben genel kurulda en büyük protokolu imzaladım benim gözüm içine baka baka bunları yaptıktan sonra bizim gelipte sizinle hangi güven ortamında bunu yapmamızı bekliyorsunuz dedim .. alacaklarınızı hisse olarak verelim tahtada satarsınız dedi.. iyi de dedim bana bugün verdin 25 ten ya ben satana kadar tabana basarsan bunun garantisini verebiliyor musun? yok dedi .. ama dedi biliyorsunuz siz bize malı verdiğinizde kağıt 30 du bakın 25 oldu yani biz nasıl garanti edelim.. ben de özrünüz kabahatinizden büyük bir de bana bunu kendiniz haklıymışsınız gibi anlatıyorsun dedim ulan orada zararda olan benim ben ogünden bugüne malım sizde ve %20 daha zarardayım giren bana girdi sen ne anlatıyon dedim tamam tamam dedi iyi akşamlar deyip kapattı!!!
hani birilerine duyrulur!!
Yorum
Yorum