burada kendilerini kurtarmak için diğer bir sürü küçük yatırmcının mağdur olmasına umursamadan neden olan birkaç kişi var. faite hiç kızmasınlar. aynı şeyi kendi çaplarında onlar da yapıyorlar.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın,arkadaşlar...
))
bakıyorumda patron yalakaları ve hainler alemde cirit atmaya başlamışlar...!!!
ihanetin vicdanı ve sınırı yoktur...!!!
hain ve işbirlikçiler insanlık tarihi boyunca hep varolmuşlardır.ancak:insanlık tarihi boyunca insanlar,hainleri lanetlemişler,bu gün de lanetlemekte,bundan sonra da lanetleyeceklerdir...!!!
hainlerin hiç kimseye faydası olmadığı/olmayacağı gibi:vefası,onuru ve vicdanı da yoktur...!!!
onun için siz hainlerin öneri ve isteklerine çoookkk dikkatli yaklaşın,mümkünse tersini yapın...!!!
çünkü hainler ihanet ettikleri arkadaşlarının değil,yeni efendilerinin çıkarı için herşeyi yaparlar/yapacaklardır...!!!
gözünüzü açık tutmanız umuduyla,herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
site yönetiminden bu kişinin yazılarının kaldırılmasını istiyorum...!!!Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uploaded with ImageShack.us
EMEL HANIM MAIL ATTI BANA. TELLERI OLMADIGI ICIN ARIYAMIYORMUS. BILENLER BIR EMEL HANIMA HABER VEREBILIRMI?
kendisi suç işliyor...!!!
bu suçun işlenmesine/burayı kullanmasına izin vermeyiniz...!!!
benim alıntı yaptığım bu yazıyı da kaldırın lütfen...!!!
Yorum
-
avukat işini ihmal etmeyin arkadaşlar,bakın malzeme çoğalıyor...!!!ben şahsım adına sadece fıyıkla değil,bu işbirlikçilerle de hukuki yoldan hesaplaşma taraftarıyım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
fıyık,insanların sadece parasını almamış,aklını/sağlığını da almış görünüyor...!!!
bunun en belirgin olanı "stocholm sendromu"sanırım...yani kurbanın celladına hayranlık beslemesi psikozu ve paronayaklık...!!!
normal yaşam içinden bir yere gelmeyen/gelemeyenlerin patronla konuşabilmekten duydukları hazı tahmin edebiliyorum...
))
ne diyelim,hayırlı işler...!!!ama filmin sonunu merak ediyorum...
))
Yorum
-
HALKBANK GENEL MÜDÜRÜ DE GÖZALTINDA
Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın bugün İstanbulda düzenlenen operasyonda gözaltına alındığı yönünde iddialar üzerine Halkbank hisseleri güne hızlı bir düşüşle başladı. Halkbank hisseleri yüzde 3,8 düşüşle 15,20 TL fiyattan açıldı. Zaman Gazetesinde yer alan bir haberde, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ile bakanlardan Zafer Çağlayan ve Muammer Güler'in oğullarının da gözaltında olduğu bilgisinin geldiği ifade edildi.
Yorum
-
Erendiz bey benim onlarda bilgim var. Parayı yatıracakları hesap numaramızı hepimiz vermiştik. Hem de iadeli taahhütlü. Parayı yatıracakları hesap belli. Ben paramı nakit istiyorum.Şu ana kadar ne para ne hisse geldi. Benim numaram sende olabilir. Lütfen onlara bilgim dışında verme. Hisseleri göndermek isteyen geldiği hesabı da rahatlıkla bulabilir. Bana ulaşmalarına gerek yok. Yatırmasınlar bakalım. Ne kadar geç yatırırlarsa o kadar iyi. Bu perşembe SPK bir açıklama yapmazsa artık hukuki süreç benim için başlayacak.
Yorum
-
günaydın beyler hala birşeyi anlamış değilim;
hisseleri iade etti bu tamam .ama 13.12.2013 tarihli kap acıklası ekındekı yazıyı aynen yapıştırıyorum.
-----------------------
şirketin 08/10/2013 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak ayrılma hakkı kullanmayı talep etmiş ve hukuki gereklerini yerine getirmişlerdir. Bu işlem neticesinde, şirketin isimleri tabloda belirtilen kişilere (hisse senetlerini genel kurul toplantı tutanağında belirtilen adetlerde şirkete teslim etmeleri durumunda) 5.169.656,92 TL yükümlülüğü bulunmakta olup, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınacak izinle birlikte başlayacak sermaye artırımından sağlanan fonlardan öncelikle ilgili tutar, hak sahiplerine, 18/11/2013 tarihinden ödeme tarihine kadar işleyecek reeskont faizi dahil edilmek üzere ödenecektir ve şirket, bu hususu hak sahiplerinin her birine taahhüt eder. Bu taahhüt kapsamında, bedellerin yatırılacağı özel amaçlı sermaye artırımı hesabından karşılanmak üzere, ilgili bedellerin ödenmesi amacıyla, 57 hak sahibininher biri adına havale/eft talimatları ilgili bankaya sermaye artırımının başlamasından 3 gün önce gönderilecek ve bu hususta özel durum açıklaması yapılacaktır.
Aşağıda kimlik bilgileri yer alan hak sahibi, bu taahhüttün KAP'ta ilan edilmesi, Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulması ve izahnamede birebir yer alması koşuluyla şirketin yapacağı sermaye artırımı işlemlerinin başlamasına muvaffakat ettiğini beyan eder.
Bu mutabakat metni, hak sahibi nezdinde herhangi bir hak kaybı anlamına gelmemekte olup, sermaye artırımının başlamaması durumunda genel hukuk hükümleri çerçevesinde hak sahibinin bütün hakları saklıdır.
*Yukarıda kişi bazında gösterilen alacak tutarlarının her birine 18/11/2013 tarihinden başlamak üzere ödeme tarihi itibari ile reeskont faizi hesaplanacak ve ödemeler hesaplanacak faizle birlikte yapılacaktır.
-
bazı şeyler kalıtsaldır doğarken kazanamadıysan sonrasında zaten kazanamazsın!!!
burdan kabadayılık yapıp neymiş efendim biz niyet okuyucusumuymuşuz diye ithamlarda bulunan kişinin hatta spk önünde soyunup dökülecek olan bu şahsın yaptığına da bakın kendini memsa ya adamış da haberimiz yok... bunun adını ben koymayacağım buyursun diğer formdaki arkadaşlar değerlendirsin!!!
Yorum
-
Yahu arkadaş bahsettiğin kişiyi en başından beri izliyorum, yazmak istedim, bir laf vardır. O arkadaş alınmasın sadece bir benzetmedir. Havlayan köpek ısırmaz. Yapacak olan adam gider yapar yapmadan önce öyle sağda solda ben asarım keserim demez, gider yapar sonrada yaptım der. O yüzden bana pekte sürpriz olmadı bu davranışlarının sonucu. Umarım bu hissede herkes mutlu sona ulaşır.heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdan kabadayılık yapıp neymiş efendim biz niyet okuyucusumuymuşuz diye ithamlarda bulunan kişinin hatta spk önünde soyunup dökülecek olan bu şahsın yaptığına da bakın kendini memsa ya adamış da haberimiz yok... bunun adını ben koymayacağım buyursun diğer formdaki arkadaşlar değerlendirsin!!!Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
[QUOTE=Erendiz;541200]B
Uploaded with ImageShack.us/QUOTE]
erendeniz sanamı kaldı benim telefonumu faiğe yetiştirmek hem faik zaten biliyor telefonumu ve bırak kendileri yapsınlar
Yorum
-
Arkadaşlar SPK ile yaptığım görüşmede bir kişinin dahi ödemesi yapılmazsa yada onunla anlaşma protokolü imzalanmadığı anlaşılırsa sermaye artırımı izni verilmeyecek deniyor. Ben param nakit ödenmeden anlaşmayacağım. 2010 yılından buyana Faikle birlikteyiz. Batarsak birlikte batarız. Biz kötü bir anı olarak anarız durumu ancak Faik ve babası için hiç de öyle olmaz. Babası Başbakan ve Cumhurbaşkanının yüzüne nasıl bakar...Bu yaptıkları iletilmeyecek mi sanıyor.
Yorum

Yorum