Hisse si geri virmanlananlara kendi hisseleri kadar mı yoksa 47-26=24 ü karşılayacak kadar fazladan hissemimi virmanlıyor ?
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fıyık bizimkilerden ayrılamıyor galiba birader...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bizede gönderse ya yoksam faik bize kızdımiki yok hiç darılmaca gücenmece yok ne yapcez fakcim sen kendini bizim yerimize koy bakam ne yapardın bizim yaptığımızdan başkasını yapmazdın buna emin ol
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
orası mechul,anlaşmalar gizli olur kardeş...revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse si geri virmanlananlara kendi hisseleri kadar mı yoksa 47-26=24 ü karşılayacak kadar fazladan hissemimi virmanlıyor ?
))ticari sır kavramını bilirsin...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
artık sessiz ve derinden ilerleme vakti geldi hocam... yoksa gemiyi falan terk ettiğimiz yok!! bu arada beni özelden arayıpta göreşemeyen vatandaş artık uğraşma istersen özelden falan aramayı gizli numaralara kapattım telimi yiyorsa aç numaranı ordan görüşelim.. haa bak sonra demedi deme bugün bostancıya gidersin yarın izmite gelsen görüşemezsin haberin ola!!!
Yorum
-
önemli deyil abi vardır bi bildikleri ama benimde varkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiname bir biz kaldık er meydanında herhalde,herkes sustu gibi birader...
))
Yorum
-
ola andiç iteledik iteledik dye dye iteliverdiler istersen andiç artık böyle gonusma seni dinliyor bunlarsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana niye gelmedi
Yorum
-
Arkadaslar bugun cabuk anlasan ve anlasmaya yakın arkadaslarınkini virmanladılar yarın çetin ceviz geride kalanlarınkini acaba bir koz daha kullanabilirmiyiz mantığı veya biz bu adamlarınkini virmanlasak sürec kesinlikle çıkmaza girer biter mantığı derken düşünüp dururlar DRENİSE DEVAMMMM arkadaslar kaybetsekte bu süreci bedavadan tammamlatmak yokk hisseler virmanlandığı an bizde sürec biter ...duy sesimizi mensa
Yorum
-
arkadaşlar cümleten s.a kendimce bir görüş sunayım inşaallah ilgilenen olur bu vatandaş milleti kurula çekti hisselerini aldı ve yok bu kadarını ödüyorum digerlerini mafya usulü şahıs şahıs arayıp anlaşalım diyor neyini anlaşacaksın cibiliyetsiz bu cambazın kafasındaki düşünce işi son güne bıraktırarak gerisinin yani ödeme yaptıkları kendi malıdır yapmadıklarınada son güne bıraktırarak alttan mallanmalarına fırsat vermiyerek son günde spk,nın verdigi son tarihte onlara istedigini verip sonrasında hemen jet hızıyla tüm kararları geçirmek çünkü başka alternatif gözükmüyor mallanmamaları için hisseyide yükseltmiyor çıkarmayarak son günde oyununu oynamak isteyebilir evet burada olağan üstü genel kurula katılan ve ayrılma haklarını kullanan tüm arkadaşları anlıyor ve hiçde yadırgamadım sizlerden tek istedigim ulan bu çakal tüm hainliklerini bize gösterdi zamanında ödeme yapmadı ve 0,47,den ayrılırkende çoğunuz büyük zararlarla ayrılıyorsunuz gelin bu süreci anlaşmayarak bertaraf edin zaten ananızdan emdiginiz süt her tarafınızdan çıkıverdi gelin içinizden birisi bu fedakarlığı tüm ezilmişlerin derdine derman olunuz çok bir şey istemiyoruz sadece şirketin size ve bize yaptıklarından %95,nin bize yapılanın yanında sizlerin yapacağı %5 degerdir bunu bu forumda olan yatırımcılara çok görmeyiniz allah'a emanet olunuz
Yorum
-
carsanba bu adam bize kızdı ya kap açıklama gönderir
Finansman sorunları nedeniyle gerçeklestiremediğimiz bedelli işi yatar 32 kişiye yatırdığımız arkadaslar paraları faiziyle iade etsin etmedikleri takdirde icra baslatılacak . biz spk yeniden 0,22 den basvuru yapacagız ayrılma hakkı 0,19 isteyen ayrılsın limit yok derse sasmayın arkadaslar
Yorum
-
Benimki de hesaba geçmedi henüz. Cuma gün emel hanım 17:05 gibi aramıştı hesap no verebilir misin virman yapacağız diye. Bu saatten sonra versem de virman yapamazsını dedim. P.tesi öğleden sonra aradım hesap no verdim fakat sonradan tekrar aradı hesabınıza virman olmuyor diye.
Aracı kurum ile görüşmemi istedi. Yapı Kredi Yatırım hesap numaramı verdim ve doğru olduğundan eminim. Yarın kurumla görüşeceğim.
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiname bir biz kaldık er meydanında herhalde,herkes sustu gibi birader...
))
Yorum
-
teklif sundumu peki ve hertürlü bilgi onda var zaten sadece bizimle oynuyor ve birilerine arkadaşlarınız tıkıyor süreci diyormuş faikcim ben bir sefer kazık yerim sanırdım senden 100 üzerinde yedik bu sefer dur diyorum o kadar kardeş sen deyilmiydin 2 şer milyon sınırı koyup 6 milyon üç madeye koyan sonrada milleti 0,46 ya 3 milyon 0, 47 ye 3 milyon koyan ne eti 6 milyon ve demedinmi 20 milyona kadar alım yapabilirim diyen ben sana anlaşma şartımı söylüyorum avukatın ayrıldığı fiyatan yani 1 tl den faik son bu olurIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenimki de hesaba geçmedi henüz. Cuma gün emel hanım 17:05 gibi aramıştı hesap no verebilir misin virman yapacağız diye. Bu saatten sonra versem de virman yapamazsını dedim. P.tesi öğleden sonra aradım hesap no verdim fakat sonradan tekrar aradı hesabınıza virman olmuyor diye.
Aracı kurum ile görüşmemi istedi. Yapı Kredi Yatırım hesap numaramı verdim ve doğru olduğundan eminim. Yarın kurumla görüşeceğim.
Yorum
-
göndermiyor ne yapalım ama sadece bu yol deyil faiğin ekmeğini elinden almak daha bir yol daha var bırakın o da bende kalsın 10 gün içinde göndersen bir şey olmayacaktı ama bizimle oynadın ve faik telefonunu açık tutuyormuş aramamız için duyuru yapılır arkadaşlar gerçi telefonunu hiç bilmiyoruz ama bilen arkadaşlar paylaşsın lütfenhorasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar cümleten s.a kendimce bir görüş sunayım inşaallah ilgilenen olur bu vatandaş milleti kurula çekti hisselerini aldı ve yok bu kadarını ödüyorum digerlerini mafya usulü şahıs şahıs arayıp anlaşalım diyor neyini anlaşacaksın cibiliyetsiz bu cambazın kafasındaki düşünce işi son güne bıraktırarak gerisinin yani ödeme yaptıkları kendi malıdır yapmadıklarınada son güne bıraktırarak alttan mallanmalarına fırsat vermiyerek son günde spk,nın verdigi son tarihte onlara istedigini verip sonrasında hemen jet hızıyla tüm kararları geçirmek çünkü başka alternatif gözükmüyor mallanmamaları için hisseyide yükseltmiyor çıkarmayarak son günde oyununu oynamak isteyebilir evet burada olağan üstü genel kurula katılan ve ayrılma haklarını kullanan tüm arkadaşları anlıyor ve hiçde yadırgamadım sizlerden tek istedigim ulan bu çakal tüm hainliklerini bize gösterdi zamanında ödeme yapmadı ve 0,47,den ayrılırkende çoğunuz büyük zararlarla ayrılıyorsunuz gelin bu süreci anlaşmayarak bertaraf edin zaten ananızdan emdiginiz süt her tarafınızdan çıkıverdi gelin içinizden birisi bu fedakarlığı tüm ezilmişlerin derdine derman olunuz çok bir şey istemiyoruz sadece şirketin size ve bize yaptıklarından %95,nin bize yapılanın yanında sizlerin yapacağı %5 degerdir bunu bu forumda olan yatırımcılara çok görmeyiniz allah'a emanet olunuz
Yorum
Yorum