telat01 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sonra biri çıkar bizim için suç duyurusunda bulunursa FAİĞ mi bizi savunacak... İmzalamışsın bu açığı görmedin mi demez mi???
BEN yokum...
FAİĞ yarına kadar süren var.. SEN bunu bu hale getirdin !!!!!!!!!!!!!!!!
SPK ya 11 dilekçe yazdım.. ( OYP- 2010 daki sermaye azltımında, CAn değerlendirme bağımsız şirketi vurgunlarını hiç unutmadım )
12. ciyide hafta sonu hazırlarım..
SPK senin için klasörüne bir dilekçe daha ekler..
Yorum
-
[QUOTE=exitus123;540073]D. 2010 ve 2012 yıllarında Şirket tarafından gerçekleştirilen sermaye artırımlarında, Kurulumuza sunulan belgelerin, sermayenin tam ve nakden ödendiğini gösterir nitelikte olmaması ve Kurulumuza istenen şekliyle belge verilmemek suretiyle görevli Kurul meslek personelinin yanıltılması nedeniyle, sermaye artırım başvuru ve eksik yazılarına cevaben gönderilen Şirket yazılarında imzası bulunan Şirket yöneticileri Hasan YALINKAYA ve Mehmet Sedat YALINKAYA hakkında, 2499 sayılı SPKn’nun 47/1/B-1 maddesi ile 6362 sayılı SPKn’nun 111/1 maddeleri çerçevesinde, her bir sermaye artırımı için ayrı ayrı işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn’nun 115’inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
[COLOR="deepskyblue"][B]BİZİM eski OYP 2010 daki SERMAYE azaltım artırımındaki vurgunları çook yazdık geçen sene...
exitus sende az değilsin hani, eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyon
Bırak uyandırmada ileride mahkeme yolunda bu bilgilerini kulanırsın bak nee güzel işe yarayacak göreceksin.
Yorum
-
O KADAR DEDİM SEN BU AKIL HOCALARINI DEĞİŞTİR DİYE FAİĞE...
İNŞALLAH BU BELGEYİ YOLLAMIŞTIR SPK YA

ARKADAŞ vurguna ORTAK arıyor, yönetim kurulu + 57 küçük yatırımcı....
BU ADAM MEMSADA 1997 den beri der, her adımımızı takip etmiş der, ÖDE parayı ki KURTUL BU ADAMDAN, senin için basit yol bu...
KENDİNİ ZEKİ ZANNEDİYOR KARDEŞİMİZ.....
[QUOTE=neco65;540078]exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterD. 2010 ve 2012 yıllarında Şirket tarafından gerçekleştirilen sermaye artırımlarında, Kurulumuza sunulan belgelerin, sermayenin tam ve nakden ödendiğini gösterir nitelikte olmaması ve Kurulumuza istenen şekliyle belge verilmemek suretiyle görevli Kurul meslek personelinin yanıltılması nedeniyle, sermaye artırım başvuru ve eksik yazılarına cevaben gönderilen Şirket yazılarında imzası bulunan Şirket yöneticileri Hasan YALINKAYA ve Mehmet Sedat YALINKAYA hakkında, 2499 sayılı SPKn’nun 47/1/B-1 maddesi ile 6362 sayılı SPKn’nun 111/1 maddeleri çerçevesinde, her bir sermaye artırımı için ayrı ayrı işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn’nun 115’inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
[COLOR="deepskyblue"][B]BİZİM eski OYP 2010 daki SERMAYE azaltım artırımındaki vurgunları çook yazdık geçen sene...
exitus sende az değilsin hani, eşeğin aklına karpuz kabuğunu getiriyon
Bırak uyandırmada ileride mahkeme yolunda bu bilgilerini kulanırsın bak nee güzel işe yarayacak göreceksin.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
sanırım şirketten haber bomdardımanı bu gün de devam edecek...!!!
artık ok yaydan çıktı,iş varacağı yere varacak/varsın...!!!
bazı arkadaşlarımız bilerek ya da bilmeyerek fıyığın değirmenine su taşımaya çalışıyor,vazgeçin derim:ama yinede siz bilirsiniz...!!!
biz anlaşmıyoruz/anlaşmayacağız...bu herkes için ayrılan/ayrılmayan için daha doğru...!!!
fıyığın kuyruğu elimizde,aman sıkı tutalım kaçamasın...!!!
benim paramı ödemesinden çok,bu güne kadar küçük yatırımcıya yaptığı rezilliklerin ve yolsuzlukların hesabını versin/verecek...!!!
bizim çıkış ve direnç noktamız burası,herkesce bilinsin...!!!
bugün Yalova'ya hafta sonu için gideceğim,forumda iki gün yokum yanlış anlaşılmasın...
))foruma girme fırsatım olmayabilir...!!!
relaks,herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Sermaye Piyasası Kurulu, ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesine ilişkin hak sahipleri ile devam eden görüşmelere ilişkin sure uzatımı talebimizi uygun görmemiş olup, bu nedenle, ödemeleri yarın yapılacak 32 yatırımcı ile şirketimizle protokol yaparak hisse senetlerinin iadesi yerine tamamının 31/03/2013 tarihinde ödenmesini kabul eden 1 yatırımcı dışında kalan tüm yatırımcıların hisse senetlerinin iade işlemlerine başlanmıştır.
spk kabul etmemiş.En iyisini yapmış.En akıllıca olanı yapmış.Yapması gerekeni yapmış.Faik efendi,artık kafana göre takılma devri bitti.Hele bir ceaevine gir, sana lastiksiz don getirelim.Lastiksiz don göndermemizin amacı, cezaevinde dolandırıcılara yapılan muameleyi duymuşsundur.
Yorum
-
abiciğim parayı ödemeden malın sahibi olamaz biz eğer spk nın kontrolü olmasaydı şuan avucumucu yalıyorduk ne para ne hisse olurdu elimizde hayatta alamazdık ... spk yada ticeret bakanlığı iştirakleri geçirsede zaten spk ne demiş değerleme yapacaksın demiş yani aradaki farkı faiziyle geri ödeyeceksin bırak iştirakler şirkette kalsın geri yolladın mı sanki faik parayı mı ödeyecek hayır ödemeyecek o yüzden hem iştiraakleri alacaksın elinden hemde faiş fiyatı düşürüp değerine getiricez böyle şirketin içinde kalacak mallar birde bedelli iptal olursa senin şirketteki oranında değişmeyecek o yüzden mantık olan bu yol iştirakleri iptal etmek daha kötü zaten spk da bu yolu değil bağımsız değerleme yolu ile bilirkişiden gelecek rakama göre zaten aradaki faiziyle vermek şartını imza altına almıştı zaten hatırlarsanız ayrıca aynı olayı mems1 ile ilgili konu hakkında da mehmet ulutaşın sorumlu olduğuna dair imzayıda aldı herhangi bir hukuksal sorunda bedelini kimin ödeyeceği belli zatenmustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertespitten bize ne ki hocam. Mal faik in malı artık......bizim parayı yerine koymayacak mı?
Yorum
-
valla en güzelini yaparsın iyi eğlenceler hocamkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
))
sanırım şirketten haber bomdardımanı bu gün de devam edecek...!!!
artık ok yaydan çıktı,iş varacağı yere varacak/varsın...!!!
bazı arkadaşlarımız bilerek ya da bilmeyerek fıyığın değirmenine su taşımaya çalışıyor,vazgeçin derim:ama yinede siz bilirsiniz...!!!
biz anlaşmıyoruz/anlaşmayacağız...bu herkes için ayrılan/ayrılmayan için daha doğru...!!!
fıyığın kuyruğu elimizde,aman sıkı tutalım kaçamasın...!!!
benim paramı ödemesinden çok,bu güne kadar küçük yatırımcıya yaptığı rezilliklerin ve yolsuzlukların hesabını versin/verecek...!!!
bizim çıkış ve direnç noktamız burası,herkesce bilinsin...!!!
bugün Yalova'ya hafta sonu için gideceğim,forumda iki gün yokum yanlış anlaşılmasın...
))foruma girme fırsatım olmayabilir...!!!
relaks,herkese iyi günler...
))
Yorum
-
57 kişi ile yapılan görüşmeler sonucunda oluşturulan mutabakat metni.....vay vay vay benimle nezaman görüştünde mutabakata vardık.......SPK'yı yanıltmaya devam....Daha önce sermaye artırımlarında da izahnamede paraları borçları ödemek ve yatırım için kullanacam demişsindir. Halk Banka borcu ödedin mi ki bize ödeyecen. Para cebine girince Başbakan ve Cumhurbaşkanına verdiğin sözleri dahi unutuyorsun.....Halk Bankası senden tahsilat yapmakta zorlanırken biz neden yeni bir maceraya atılalım.....Bence iştirakler ve sermaye artırımı iptal edilip paralar kasaya konmadan bu iş bitmez. Hisseleri virmanlasa da aradaki fark dava yolu ile alınır. Maneviyatımız ise ayrıca....
Yorum
-
yolla yafrum yolla aynı haberleri tekrar tekrar yolla... SEN BİR KERE ayrılma hakkıyla ilgili 11/12/2013 te yollamadığının hesabını da kat bir kenara dün gönderdiğin yüz elli haber olsa bunu yazdır bir kenara gene yollaaa

ayrıca ben hesabımda ne hisse ne de para göremiyorum görebilen var mı acep????
SPK ya aynen yazıyorum cancağızım... ADAM UTANMADAN HALA KURAL KOYUCU GİBİ KARAR VERİYOR..
OGK DE Kİ İLGİLİ MADDELERİN İPTALİ MÜMKÜN DEĞİLMİŞMİŞ ... S...Mİ MÜMKÜN DEĞİL !!! neyse cancağızım bugün cuma çok kaşınmadan hade yandan yandan

Yorum
-
ben gidem de kredi çekem birasçıık bu kadar mal beni kesmez oldu.. malum hava puslandırıldı vardır bir bildikleri BORSA DA HERŞEY KÖTÜ GİDERKEN KAZANMAK böyle oluyor başka türlüsü olmuyor bizim buralarda!!!
ytd.
Yorum
-
Böyle yazmanız bazı vatandaşları etkiler gider o da kredi çeker alır bu kağıttanda ne olacağı belli değilheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben gidem de kredi çekem birasçıık bu kadar mal beni kesmez oldu.. malum hava puslandırıldı vardır bir bildikleri BORSA DA HERŞEY KÖTÜ GİDERKEN KAZANMAK böyle oluyor başka türlüsü olmuyor bizim buralarda!!!
ytd.
Ancak riski sevenler ya da parasını yerde bulanlar böyle yapar.
Yorum
-
-
Şirket adı : memsa holding.(faikin demesi ile)
iştirakleri : 2 betondan oluşan çalışmayan ama atatürk barajından fazla maliyete sebep olan volt enerji ve dağbaşında 3-5 dönüm memsa gayrimenkul.
Yapılan İş : Yatırımcı dolandırmak, yatırımcıyı kap'a(kamu aldatma platformu) yalan haber göndererek kandırmak ve soymak, 2-3 yılda bir bedelli yaparak yan gelip yatıp topladığı paraları yemek.Borçları ödememek paralar bitince yeniden bedelli yapmak.
Çalışan Sayısı: Bir bekçi bir çaycı.
Borçluluk Durumu : Uçan kuşa borçlu.
Gelecekteki beklentiler : Bedelli yapmak, yatırımcının parasını yine almak,yemek.
Şirketin İnandırıcılığı :Şirketin söylediklerine, kap ta yayınladıklarına bir tek SPK inanır.Yatırımcıların hiçbiri inanmaz.Yalanla yatırımcı kandırmaktan başka bir iş yapmayan, kaç yıldır çalışmayan bir şirket.
Yorum
Yorum