Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
11913 kişinin hakı var üzerimizde kardeş 1 in üzerinden maliyeti olanlar var bu hisede benimki 0,72 kardeş kurtarmıyor onca insanın hakkı var üzerimizde
valla,beni de kurtarmıyor,kurtarsa dükkan fıyığın...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
11913 kişinin hakı var üzerimizde kardeş 1 in üzerinden maliyeti olanlar var bu hisede benimki 0,72 kardeş kurtarmıyor onca insanın hakkı var üzerimizde
Sinan abi benim maliyetim de 0.85 ayrilsam zararim 45.000 tl ama bogazima geldi artik biktim abii ama bir grublasma olurda cogunluk satmayalim derse diger kardeslere faydamiz olursa satmaam ve sizlere katilirim...
fayık sana beleşten akıl sağda solda yatırımcı kovalayacağına anlaşma anlamında çık basına şirketi bu hale nasıl getirdiğini projelerini anlat belli birileri yeni krediye vesile olur
ortamda bir sessizlik var,millet hisseleriyle özlem mi gideriyor yoksaa...))
abi bizede gönderse ya yoksam faik bize kızdımiki yok hiç darılmaca gücenmece yok ne yapcez fakcim sen kendini bizim yerimize koy bakam ne yapardın bizim yaptığımızdan başkasını yapmazdın buna emin ol
Yorum