anıl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hissemi virmanlamışlar... Paranın yarısından fazlasını kurtardık...
Faiğ MAKUL tekliflerim olur demişti maillinde..
Faiğ e güzel bir teklif sundum, saat 24.00 de kadar benden kurtul dedim ama faiğ te beni çok sevmişki
bi türlü ayrılamıyoruz..... NASIL BOŞANDIYSAK.......
Bende SPK yollarında başarılar dedim...... ARTIK FAİZİYLE ALIRIZ......
MUVAKKANAME imzalayan arkadaş var mı
Hissesini alan arkadaşlar, artık şirketle alacaklı pazarlığı yapacaksınız..... ENİNDE SONUNDA O PARAYI MEMSA dan alacağız, NASIL Kİ o 32 kişi aldıysa...
Borçlu alacaklı konumumuz devam ediyor..
Yorum
-
İLGİLİLERE,
FAİĞ son AKLI da vereyim,
Yerinde olsam elimdeki varsa TL ( KONU KOMŞUDAN ; EŞ DOSTTAN BORÇ ALIP ) + HİSSE senetlerini öncelikle 11. MADDEDEN ayrılanlarla BORÇLU+ALACAKLI işini halledip ( TAHMİNEN 18 kişi kalmış) , SPK ya öyle giderim, diğer 12. MADDEDEN ayrılanlarıda SERMAYE azaltım arttırımından sonra TÜM ÖDEMELERİNİ faiziyle+ Manevi tazminat vb. ödeme yapma TAHHÜTTÜNÜ SPK ya veririm..
KAÇ kişi ev , araba alırken EŞİNDEN DOSTUNDAN BORÇ ALMADI ki...
MUVAFAKKANAMEYE DE gerek kalmaz.....
Yorum
-
yahu bir benmi kaldım nedir hisesi virmanlanmayan benimkileri çok sevdi galiba ne dersiniz ama şunu söyleyeyim virmanla ulen gıcık edersin adamı aramıyacam seni sen beni ara benden af dile bakarız. ama ben seni aramam hayatımda tanıdığım tek gayserili sen deyilsin bunu bil ama inan ben bu hiseye gayserili olduğunu bilseydim tövbe girmezdim Ahmet torunu tanırmısın istanbuldadır işadamı kendisi selamımı söyle kendisine artık anlamışsındır dünya ne kadar küçük deyilmi ona beni sor söyler sana bilemeci sinanın selamı var dersinexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHissemi virmanlamışlar... Paranın yarısından fazlasını kurtardık...
Faiğ MAKUL tekliflerim olur demişti maillinde..
Faiğ e güzel bir teklif sundum, saat 24.00 de kadar benden kurtul dedim ama faiğ te beni çok sevmişki
bi türlü ayrılamıyoruz..... NASIL BOŞANDIYSAK.......
Bende SPK yollarında başarılar dedim...... ARTIK FAİZİYLE ALIRIZ......
MUVAKKANAME imzalayan arkadaş var mı
Hissesini alan arkadaşlar, artık şirketle alacaklı pazarlığı yapacaksınız..... ENİNDE SONUNDA O PARAYI MEMSA dan alacağız, NASIL Kİ o 32 kişi aldıysa...
Borçlu alacaklı konumumuz devam ediyor..
Yorum
-
Benim 3 bankada ayrı ayrı hisse senedini TEK bankada toplattım, BU İŞE YARADI BU SÜREÇ

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu bir benmi kaldım nedir hisesi virmanlanmayan benimkileri çok sevdi galiba ne dersiniz ama şunu söyleyeyim virmanla ulen gıcık edersin adamı aramıyacam seni sen beni ara benden af dile bakarız. ama ben seni aramam hayatımda tanıdığım tek gayserili sen deyilsin bunu bil ama inan ben bu hiseye gayserili olduğunu bilseydim tövbe girmezdim Ahmet torunu tanırmısın istanbuldadır işadamı kendisi selamımı söyle kendisine artık anlamışsındır dünya ne kadar küçük deyilmi ona beni sor söyler sana bilemeci sinanın selamı var dersin
Yorum
-
gel şu işi doktor sermaye azaltımı ve artırım iptali iştiraklerin iptali madi ve manevi tazminat davası yapalım ve birde nitelikli dolandırıcılık olurmu ne dersinexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİLGİLİLERE,
FAİĞ son AKLI da vereyim,
Yerinde olsam elimdeki varsa TL ( KONU KOMŞUDAN ; EŞ DOSTTAN BORÇ ALIP ) + HİSSE senetlerini öncelikle 11. MADDEDEN ayrılanlarla BORÇLU+ALACAKLI işini halledip ( TAHMİNEN 18 kişi kalmış) , SPK ya öyle giderim, diğer 12. MADDEDEN ayrılanlarıda SERMAYE azaltım arttırımından sonra TÜM ÖDEMELERİNİ faiziyle+ Manevi tazminat vb. ödeme yapma TAHHÜTTÜNÜ SPK ya veririm..
KAÇ kişi ev , araba alırken EŞİNDEN DOSTUNDAN BORÇ ALMADI ki...
MUVAFAKKANAMEYE DE gerek kalmaz.....
Yorum
-
SPK nın cevabını bir görelim...
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergel şu işi doktor sermaye azaltımı ve artırım iptali iştiraklerin iptali madi ve manevi tazminat davası yapalım ve birde nitelikli dolandırıcılık olurmu ne dersin
Yorum
-
C) Payları Borsada Ä*Ä¢lem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları
1) Payları Borsa'da iÄ¢lem gören ortaklıklar tarafından yapılacak nakit sermaye artırımlarında, sermaye artırımından elde edilecek fonun ortaklığın mevcut sermayesini aÄ¢ması ve Kurul’un Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ’inde tanımlanan iliÄ¢kili taraflara olan ve ortaklığa nakit dıÄ¢ındaki varlık devirlerinden kaynaklanan borçların ödenmesinde kullanılacak olması durumunda sermaye artırımı, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPKn) 23’üncü maddesi çerçevesinde önemli nitelikteki iÄ¢lemler arasında sayılır. Bu durumda söz konusu sermaye artırımı sebebiyle Kurul’a yapılacak baÄ¢vuru öncesinde, SPKn’nun 24’üncü maddesi gereğince ortaklara ayrılma hakkı verilmesi gerekir. Ayrılma hakkı verilmesine iliÄ¢kin iÄ¢lemler tamamlanmadan yapılacak sermaye artırım baÄ¢vuruları Kurulca değerlendirmeye alınmaz.
BAKALIM bakim ülkemizde KANUNLAR SONDAN BAŞA DOĞRU uygulanacak mı??
Yorum
-
abi bana da göndermediler zaten unutmuştumkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiname bir biz kaldık er meydanında herhalde,herkes sustu gibi birader...
))
Yorum
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar,az önce emekçi Emel hanım aradı,hissem kadar hisse önerdi,kabul etmedim...!!!o zaman hisselerinizi geri virmanlayacağız dedi,çocuk oyuncağına döndü bu iş,gönderin dedim...!!!hesap bilgilerimi aldı ve kapattı...
))
Bende Emelle konuştum benden yatırım hsp. numaramı istedi.Bende tüm bilgilerim sizde zaten var uğraşın bulun diyerek telefonu yüzüne kapattım valla.
Yorum
-
İzmite gelirse bi acı kahve içirmeden göndermem zatenheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sessiz ve derinden ilerleme vakti geldi hocam... yoksa gemiyi falan terk ettiğimiz yok!! bu arada beni özelden arayıpta göreşemeyen vatandaş artık uğraşma istersen özelden falan aramayı gizli numaralara kapattım telimi yiyorsa aç numaranı ordan görüşelim.. haa bak sonra demedi deme bugün bostancıya gidersin yarın izmite gelsen görüşemezsin haberin ola!!!
Yorum
-

Uploaded with ImageShack.us
EMEL HANIM MAIL ATTI BANA. TELLERI OLMADIGI ICIN ARIYAMIYORMUS. BILENLER BIR EMEL HANIMA HABER VEREBILIRMI?
Yorum
Yorum