MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anarat
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2013
    • 86

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    carsanba bu adam bize kızdı ya kap açıklama gönderir

Finansman sorunları nedeniyle gerçeklestiremediğimiz bedelli işi yatar 32 kişiye yatırdığımız arkadaslar paraları faiziyle iade etsin etmedikleri takdirde icra baslatılacak . biz spk yeniden 0,22 den basvuru yapacagız ayrılma hakkı 0,19 isteyen ayrılsın limit yok derse sasmayın arkadaslar
    Anil parayi alan ben dahil adamin hissesini almadik o bizden o parayi zor alir çocuk gibi aglayacakmi misketlerimi verin diye sen beni guldurdun sende gulersin insaallah

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Hissemi virmanlamışlar... Paranın yarısından fazlasını kurtardık...

Faiğ MAKUL tekliflerim olur demişti maillinde..

Faiğ e güzel bir teklif sundum, saat 24.00 de kadar benden kurtul dedim ama faiğ te beni çok sevmişki bi türlü ayrılamıyoruz..... NASIL BOŞANDIYSAK.......

Bende SPK yollarında başarılar dedim...... ARTIK FAİZİYLE ALIRIZ......

MUVAKKANAME imzalayan arkadaş var mı

Hissesini alan arkadaşlar, artık şirketle alacaklı pazarlığı yapacaksınız..... ENİNDE SONUNDA O PARAYI MEMSA dan alacağız, NASIL Kİ o 32 kişi aldıysa...

Borçlu alacaklı konumumuz devam ediyor..

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

ANIL artık sende kim olduğunu deşifre ette DOST musun DÜŞMANMISIN bilelim....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

İLGİLİLERE,

FAİĞ son AKLI da vereyim,

Yerinde olsam elimdeki varsa TL ( KONU KOMŞUDAN ; EŞ DOSTTAN BORÇ ALIP ) + HİSSE senetlerini öncelikle 11. MADDEDEN ayrılanlarla BORÇLU+ALACAKLI işini halledip ( TAHMİNEN 18 kişi kalmış) , SPK ya öyle giderim, diğer 12. MADDEDEN ayrılanlarıda SERMAYE azaltım arttırımından sonra TÜM ÖDEMELERİNİ faiziyle+ Manevi tazminat vb. ödeme yapma TAHHÜTTÜNÜ SPK ya veririm..

KAÇ kişi ev , araba alırken EŞİNDEN DOSTUNDAN BORÇ ALMADI ki...

MUVAFAKKANAMEYE DE gerek kalmaz.....

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Hissemi virmanlamışlar... Paranın yarısından fazlasını kurtardık...

Faiğ MAKUL tekliflerim olur demişti maillinde..

Faiğ e güzel bir teklif sundum, saat 24.00 de kadar benden kurtul dedim ama faiğ te beni çok sevmişki bi türlü ayrılamıyoruz..... NASIL BOŞANDIYSAK.......

Bende SPK yollarında başarılar dedim...... ARTIK FAİZİYLE ALIRIZ......

MUVAKKANAME imzalayan arkadaş var mı

Hissesini alan arkadaşlar, artık şirketle alacaklı pazarlığı yapacaksınız..... ENİNDE SONUNDA O PARAYI MEMSA dan alacağız, NASIL Kİ o 32 kişi aldıysa...

Borçlu alacaklı konumumuz devam ediyor..
            yahu bir benmi kaldım nedir hisesi virmanlanmayan benimkileri çok sevdi galiba ne dersiniz ama şunu söyleyeyim virmanla ulen gıcık edersin adamı aramıyacam seni sen beni ara benden af dile bakarız. ama ben seni aramam hayatımda tanıdığım tek gayserili sen deyilsin bunu bil ama inan ben bu hiseye gayserili olduğunu bilseydim tövbe girmezdim Ahmet torunu tanırmısın istanbuldadır işadamı kendisi selamımı söyle kendisine artık anlamışsındır dünya ne kadar küçük deyilmi ona beni sor söyler sana bilemeci sinanın selamı var dersin

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Benim 3 bankada ayrı ayrı hisse senedini TEK bankada toplattım, BU İŞE YARADI BU SÜREÇ

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yahu bir benmi kaldım nedir hisesi virmanlanmayan benimkileri çok sevdi galiba ne dersiniz ama şunu söyleyeyim virmanla ulen gıcık edersin adamı aramıyacam seni sen beni ara benden af dile bakarız. ama ben seni aramam hayatımda tanıdığım tek gayserili sen deyilsin bunu bil ama inan ben bu hiseye gayserili olduğunu bilseydim tövbe girmezdim Ahmet torunu tanırmısın istanbuldadır işadamı kendisi selamımı söyle kendisine artık anlamışsındır dünya ne kadar küçük deyilmi ona beni sor söyler sana bilemeci sinanın selamı var dersin

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                İLGİLİLERE,

FAİĞ son AKLI da vereyim,

Yerinde olsam elimdeki varsa TL ( KONU KOMŞUDAN ; EŞ DOSTTAN BORÇ ALIP ) + HİSSE senetlerini öncelikle 11. MADDEDEN ayrılanlarla BORÇLU+ALACAKLI işini halledip ( TAHMİNEN 18 kişi kalmış) , SPK ya öyle giderim, diğer 12. MADDEDEN ayrılanlarıda SERMAYE azaltım arttırımından sonra TÜM ÖDEMELERİNİ faiziyle+ Manevi tazminat vb. ödeme yapma TAHHÜTTÜNÜ SPK ya veririm..

KAÇ kişi ev , araba alırken EŞİNDEN DOSTUNDAN BORÇ ALMADI ki...

MUVAFAKKANAMEYE DE gerek kalmaz.....
                gel şu işi doktor sermaye azaltımı ve artırım iptali iştiraklerin iptali madi ve manevi tazminat davası yapalım ve birde nitelikli dolandırıcılık olurmu ne dersin

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

SPK nın cevabını bir görelim...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  gel şu işi doktor sermaye azaltımı ve artırım iptali iştiraklerin iptali madi ve manevi tazminat davası yapalım ve birde nitelikli dolandırıcılık olurmu ne dersin

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

C) Payları Borsada Ä*Ä¢lem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları
                    1) Payları Borsa'da iÄ¢lem gören ortaklıklar tarafından yapılacak nakit sermaye artırımlarında, sermaye artırımından elde edilecek fonun ortaklığın mevcut sermayesini aÄ¢ması ve Kurul’un Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ’inde tanımlanan iliÄ¢kili taraflara olan ve ortaklığa nakit dıÄ¢ındaki varlık devirlerinden kaynaklanan borçların ödenmesinde kullanılacak olması durumunda sermaye artırımı, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPKn) 23’üncü maddesi çerçevesinde önemli nitelikteki iÄ¢lemler arasında sayılır. Bu durumda söz konusu sermaye artırımı sebebiyle Kurul’a yapılacak baÄ¢vuru öncesinde, SPKn’nun 24’üncü maddesi gereğince ortaklara ayrılma hakkı verilmesi gerekir. Ayrılma hakkı verilmesine iliÄ¢kin iÄ¢lemler tamamlanmadan yapılacak sermaye artırım baÄ¢vuruları Kurulca değerlendirmeye alınmaz.

BAKALIM bakim ülkemizde KANUNLAR SONDAN BAŞA DOĞRU uygulanacak mı??

Yorum

• batık
                      Yeni Üye
                      • 11 Eylül 2013
                      • 1

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      siname bir biz kaldık er meydanında herhalde,herkes sustu gibi birader...))
                      abi bana da göndermediler zaten unutmuştum

Yorum

• neco65
                        Katılımcı
                        • 01 Nisan 2013
                        • 94

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        arkadaşlar,az önce emekçi Emel hanım aradı,hissem kadar hisse önerdi,kabul etmedim...!!!o zaman hisselerinizi geri virmanlayacağız dedi,çocuk oyuncağına döndü bu iş,gönderin dedim...!!!hesap bilgilerimi aldı ve kapattı...))

Bende Emelle konuştum benden yatırım hsp. numaramı istedi.Bende tüm bilgilerim sizde zaten var uğraşın bulun diyerek telefonu yüzüne kapattım valla.

Yorum

• neco65
                          Katılımcı
                          • 01 Nisan 2013
                          • 94

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          artık sessiz ve derinden ilerleme vakti geldi hocam... yoksa gemiyi falan terk ettiğimiz yok!! bu arada beni özelden arayıpta göreşemeyen vatandaş artık uğraşma istersen özelden falan aramayı gizli numaralara kapattım telimi yiyorsa aç numaranı ordan görüşelim.. haa bak sonra demedi deme bugün bostancıya gidersin yarın izmite gelsen görüşemezsin haberin ola!!!
                          İzmite gelirse bi acı kahve içirmeden göndermem zaten

Yorum

• Erendiz
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 126

Uploaded with ImageShack.us
                            EMEL HANIM MAIL ATTI BANA. TELLERI OLMADIGI ICIN ARIYAMIYORMUS. BILENLER BIR EMEL HANIMA HABER VEREBILIRMI?

Yorum

• salih
                              Yeni Üye
                              • 26 Kasım 2013
                              • 24

Ersin hocam en son gorusmizden sonra ne degisti ozelden yaziver sanazahmet

Yorum

• xalo
                                Yeni Üye
                                • 04 Aralık 2013
                                • 32

Site yonetimini uyarmak istiyorum. Yatırımcıların gercek isimlerinin birileri tarafından burada ifşasini doğru bulmuyorum. Firma yetkilileri bankadan istenen bilgilere ulaşabilir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information