Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Erendiz hocam süreç senin belirttiğin minvalde gidiyor. Ancak ben param nakit olarak hemen ödenmeden sermaye artırımı sonrası ödenmesine razı değilim. Bunlara güvenmiyorum. Ayrıca yukarıdaki açıklamanızı da doğru bulmadığımı belirteyim. Yapamıyorlarsa yapamasınlar kendileri düşünsün. Sen bu şekilde aracı olmamalıydın diye düşünüyorum.
sanırım bu gün itibari ile bir çok arkadaşın hisseleri hesabına döndü,ama benim dönmedi hala...))hisselerim yolunu yitirmiş olabilir,yeni işe başlayan arkadaşlar yol gösterse bari...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
sanırım bu gün itibari ile bir çok arkadaşın hisseleri hesabına döndü,ama benim dönmedi hala...))
Abi merhaba ben mugladan adem.benim hisselerim gelmis sirketi aradım persembeye kadar sure verdiler ya alacagim kalan parayi hiisse olarak verecekler mis mis mis vermezsem ne olacak zdedim siz bilirsiniz dedi emel ...bunlar kadar piskinini gormedim..
Abi merhaba ben mugladan adem.benim hisselerim gelmis sirketi aradım persembeye kadar sure verdiler ya alacagim kalan parayi hiisse olarak verecekler mis mis mis vermezsem ne olacak zdedim siz bilirsiniz dedi emel ...bunlar kadar piskinini gormedim..
seni anımsıyorum ve tanıyorum dostum...))piyasada pişkin çok be Adem...))
Abi ne olacak bilmiyorrum bbu adamlardan kurtulamadik bir türlü ben bu adam ya paramin tamami kadar 0.24 den hisse gonderecek hesabimda gorucem ondan sonra imzalicam yada parami hesabimda gorucem ozaman imzalicam baska türlü sonuna kadar hakkimi ariyacam mahvetti ler psikolojimi istediklaride bu sanırım
Abi ne olacak bilmiyorrum bbu adamlardan kurtulamadik bir türlü ben bu adam ya paramin tamami kadar 0.24 den hisse gonderecek hesabimda gorucem ondan sonra imzalicam yada parami hesabimda gorucem ozaman imzalicam baska türlü sonuna kadar hakkimi ariyacam mahvetti ler psikolojimi istediklaride bu sanırım
herkes kendi hesabını yapsın,ona göre evet ya da hayır desin...!!!ben hiç kimseye şöyle ya da böyle yap deme hakkını kendimde görmüyorum/göremem...!!!
ama ben anlaşmıyorum,benim hesabım başka...))
herkes kendi hesabını yapsın,ona göre evet ya da hayır desin...!!!ben hiç kimseye şöyle ya da böyle yap deme hakkını kendimde görmüyorum/göremem...!!!
ama ben anlaşmıyorum,benim hesabım başka...))
Yani sen hicbirsekilde anlasmazsan surec iptal olur ...senin düşüncene saygi duyarım umarim hayırlı si olur..insallah butun yatirimcilar fazla magdur olmaz da kurtulur bu hisseden.....zaten benim dedigim sekilde yapmazsa bende anlasmiyacam...
Yani sen hicbirsekilde anlasmazsan surec iptal olur ...senin düşüncene saygi duyarım umarim hayırlı si olur..insallah butun yatirimcilar fazla magdur olmaz da kurtulur bu hisseden.....zaten benim dedigim sekilde yapmazsa bende anlasmiyacam...
11913 kişinin hakı var üzerimizde kardeş 1 in üzerinden maliyeti olanlar var bu hisede benimki 0,72 kardeş kurtarmıyor onca insanın hakkı var üzerimizde
Yorum