MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • efe-kral
    Yeni Üye
    • 13 Ekim 2013
    • 26

HÜRRİYET GAZETESİNDEN FAİKİN DEMECİ:Mensa holding oluyor. 14 Mart 2013
    Volt’un 2013 yılının ikinci yarısında tamamen devreye girmesinin planlandığını SÖYLÜYOR.Faik efendi hani nerde, gazetelere para vererek yayınlattığın haberlerle sen yatırımcıyı kandırdığını zannet.Hani nerde tamamı devreye girecekti.3 tane betonun neresinden elektrik üreteceksin.Anlamadım.

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

hani nerde hisseler kıvrak dansöz ben hesabımda birşey göremiyorum... adamın daha dün dediği ortada bununla mı anlaşma yapacaksınız!! halkbankasını soyan adam bize neler yapmaz!!!

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

hissesi geri virmanlanan var mı şuana kadar ... ulan fıyt hayıtın blof şarrapsızım )) sen hisseleri gönder bir bodun benzinin benden ) ))

Yorum

• jiyan
          Yeni Üye
          • 11 Ekim 2013
          • 6

benim hisseler geri virmanlanmış

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

Ne oldu arkadaşlar...öğlenden sonra giremez olduk siteye....faik senin operasyonmu bu...

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

benimkini niye gönderemedin fııııytt aynı aracı kurumu kullanıyoruzz hiiiç öyle sağa sola kıvırma .. evet arkadaşlar SPK yı falan beklersek işimiz var PAZARTESİ GÜNÜ KİMLER GELİYOR ŞİMDİ OGK nin iptalini istemek ve bu neidüğü belirirsizler hakkında suç duyurusunda bulunmak için....

AYRICA SPK NIN AÇIKLAMASI TATMİNKAR OLMAZSA ZARARIMIZI KURUMDAN TALEP ETMEK ADINA KURUM HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

BEN G.KURULA 08/10/2013 Tarihinde katıldım ve o gün hisselerimi geri yollacağımı taahhüt ettim. ogünden sonra tasarrufu dolaylı da olsa bunlara bırakmış oldum bugünü de sayarsak 2 ayı geçti ve o gün tahtadan satsam şuankine göre %20 daha az zararım olacak ve ayrıca serbest piyasa ekonomisi içerisindeki işlevsellikten uzak kalıp kaçırdığım alternatif maliyeti kim karşılayacak... işte bunların hepsini talep etmek adına ÖNCE ŞİRKETE SONRA SPK YA DAVA AÇACAĞIM!!! YOK ÖYLE HER OYUNU BEN KURUYORUM İŞLERİ... SIRA BEN DE!!!!

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

02.12.2013 tarihli SPK haberi
                ......
                d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma
                hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden
                sonra değerlendirmeye alınacağı hususlarının Şirkete bildirilmesine
                ve
                Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından
                Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade
                edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk
                hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava
                açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

bunlar ise ne yaptı bir kısmına ödeme yaptı, bir kısmıyla anlaştı, bir kısmınında hisselerini geri gönderdi....

bu durumda SPK nın kararı gereği Şirketin sermaye arttırmı başvurusu değerlendiremez...ve bu konu kapanmıştır....geçmiş olsun....SPK kararını değiştirmezse... eğer değiştirirsede SPK yetkilileri hakkında soruşturma açılmalıdır....

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

Baya sikinti oldu
                  serverin olduğu pc de ariza varmiş
                  anca düzeldi
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• heckser-ohlin
                    Aktif
                    • 12 Eylül 2013
                    • 332

gerekirse avukat tutmayı da düşünmüyorum kendi davamı kendim savunacaĞIm bu kansız köpekler bizim avukatı da nasıl satın alırızın peşine düşerler zira ben SATILIK DEĞİLİM!! İCRAYSA İCRA TİCARETSE TİCARET KENDİM ÇALAR KENDİM OYNARIM. çok şükür backgroundumuz sağlam bir maliye uzmanlığı iki maliye müfettişlik sınavını kavun karpuz yiyerek kazanmadık!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

adam alabildiğini aldı alamadıklarıyla yola devam tabi benim gibi hissesini göndermedikleri var bunu da bilerek yapıyor varsın yapsın çatır çatır alırım fait ha olmadı çatırdata çadırdata alırım.. öyle yanında iki bebeyle g.kurulda g.tu duvara yaslamayla kurtulamazsın bilmiş olasın!!!

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Vaybe adama bak...parayı yatırsaydı nerdeyse bedelliyi bile yapacaktı.... OGK için çağrıda bulunan arkadaşların derdi neydi hem bedelliyi iptal ettirmek hemde fahiş fiyata şirkete itilenen iştirakleri kabul etmemekti....şimdi herkes bunları unutmuş ve parayı yatırırsa herşey okey...deniliyor....burda binlerce sayfa yazıldı sıf bu konu için.... ama gelinen noktada adam öyle yada böyle iştirakleri yüksek fiayattan itilemeyi millete kabul ettirmiş...herkesin derdi ayrılanlara paranın ödenmesi....SPK yetkililerin dikkatini bu yöne çekiyor....adam psikolojiye oynuyor....normalde Bedelli olayı bu hisse için mümkün değil ama Beyindeki algı değiştirip....eğer ayrılanların parası yatarsa bedelli yapabilir gibi bir mantığı milletin kafasında oluşturmaya kalkıyorlar....Arada birde patron adamı yalaka ....sahtekarlar var onlarda diğer forumlardan alkıştutuyor...

Arkadaşlar SPK bu bedelliyi kabul etmemeli ve etmiyecektir....Batarsa batsın...tapladıkları paraları nerelerine soktularsa çıkartsınlar ve fabrikayı çalıştırmaya başlasınlar....Mesele ayrılanların parasının yatırılıp yatırılması değil....mesele iştiraklerin retti ve bedelli isteğinin SPK tarafından reddi meselesidir.....Beynimizle oynuyorlar....Bu bağlamda arkadaşların konuyu farklı boyuta taşımamaları ve SPK ya bu yönde dilekçelerin gönderilmesi gerekmektedir....Bu konuda gelişmelere göre (SPK açıklaması ) gerekli şikayetlere pazartesi gününden itibaren başlamak gerekiyor....

Ayrılanlar ayrılmayanlar kardeştir.Bedelli yapan kalleştir....Bedelli olayı bugün itibariyle bitmesi gerekmektedir.

Yorum

• jiyan
                          Yeni Üye
                          • 11 Ekim 2013
                          • 6

andıç ile hakimbayram hocalarımızın hisseleri geri virmanlandı mı?

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Baya sikinti oldu
                            serverin olduğu pc de ariza varmiş
                            anca düzeldi
                            Sayın ayhan53, güvenli bir liman olarak burayı bulmuşken kaybetmek veya kaybettiğimizi düşünmek çok üzdü...

Yorum

• YALNIZ EFE
                              Çalışkan
                              • 20 Ağustos 2011
                              • 467

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Vaybe adama bak...parayı yatırsaydı nerdeyse bedelliyi bile yapacaktı.... OGK için çağrıda bulunan arkadaşların derdi neydi hem bedelliyi iptal ettirmek hemde fahiş fiyata şirkete itilenen iştirakleri kabul etmemekti....şimdi herkes bunları unutmuş ve parayı yatırırsa herşey okey...deniliyor....burda binlerce sayfa yazıldı sıf bu konu için.... ama gelinen noktada adam öyle yada böyle iştirakleri yüksek fiayattan itilemeyi millete kabul ettirmiş...herkesin derdi ayrılanlara paranın ödenmesi....SPK yetkililerin dikkatini bu yöne çekiyor....adam psikolojiye oynuyor....normalde Bedelli olayı bu hisse için mümkün değil ama Beyindeki algı değiştirip....eğer ayrılanların parası yatarsa bedelli yapabilir gibi bir mantığı milletin kafasında oluşturmaya kalkıyorlar....Arada birde patron adamı yalaka ....sahtekarlar var onlarda diğer forumlardan alkıştutuyor...

Arkadaşlar SPK bu bedelliyi kabul etmemeli ve etmiyecektir....Batarsa batsın...tapladıkları paraları nerelerine soktularsa çıkartsınlar ve fabrikayı çalıştırmaya başlasınlar....Mesele ayrılanların parasının yatırılıp yatırılması değil....mesele iştiraklerin retti ve bedelli isteğinin SPK tarafından reddi meselesidir.....Beynimizle oynuyorlar....Bu bağlamda arkadaşların konuyu farklı boyuta taşımamaları ve SPK ya bu yönde dilekçelerin gönderilmesi gerekmektedir....Bu konuda gelişmelere göre (SPK açıklaması ) gerekli şikayetlere pazartesi gününden itibaren başlamak gerekiyor....

Ayrılanlar ayrılmayanlar kardeştir.Bedelli yapan kalleştir....Bedelli olayı bugün itibariyle bitmesi gerekmektedir.

hocam ağzına sağlık emin ol bak ben bile bu tufaya düşmek üzereydim.. aslında geçen akşam fırçaladığım şahşiseyete söylemiştim hade sen ben geldik ayrıldık bu da bedelliye çaktı ya geride kalanlara ne olacak diye ... başından beri böyle düşünüyordum hatta g.kurula gidişimdeki bir amaç buydu ama işte orada bilerek kargaşa oluşturup bu duruma getirdi... TEKRAR HATIRLATTIĞIN İÇİN ÇOK SAĞOL HOCAM..

Bu yazını diğer taraflara da yaz bence... bu çok önemli ... çünkü bu kağıtta parası ödenmeyen ya da hissesi geri virmanlamayan hepi topu 50 kişiyiz geride daha bir çok insan var bu işleri hiiiç tenezzül bile etmemiş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information