MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

BAK FAİĞ : BURDA ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER MUTLAKA GERÇEKLEŞİRSE YAPILIR YAZMIYOR... İYİ OKUSUN AVUKATLARIN..

Ayrılma hakkı
    MADDE 24 – (1)
    23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      BAK FAİĞ : BURDA ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER MUTLAKA GERÇEKLEŞİRSE YAPILIR YAZMIYOR... İYİ OKUSUN AVUKATLARIN..

Ayrılma hakkı
      MADDE 24 – (1)
      23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür.

SEN YÜKÜMLÜSÜN .... BUDA SPK YI bağlar...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

BİZ KAYBIMIZI birinden çıkartırız.... ENİNDE SONUNDA....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

FAİĞ , SPK nın cevabını bizlere yolla......

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

mail yoluyla senden istiyorum, yasal şirketin mail adresiyle..

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              BİZ diyoruz öde parayı, yeni MUVAFAKKANEME yi hazırla, bizde imzalayalım...

SENDEN kurtulalım artık.. OGK de HAYIR dedik hala ayrılamıyoruz, Sen neymişsin MEMSA...

Şuda var SPK danışmak lazım, BİZ bu şirketten yasal olarak ayrıldık, FAİĞ bugün itibariylede bize hisse virmanlamadı... DAVA açsak dahi biz 0.46 ayrılmış sayılırız... Bunu avukatlara danışmak lazım...Çünkü şirket insiyatifini bize para ödeyerek kullanmadı... ( Sermaye azaltımı arttırımı veya iştirak edinimleri bizi bağlamıyor: : : BİZ bunlara zaten HAYIR dediğimiz için ayrıldık.. Bu işlemlerde gerçekleşmiyorsa Faiğ bize bu parayı ödemek zorunda... bi avukat görüşü lazım)
              bunu bende düşündüm,ama yazmadım...))madem yazdın,söyleyeyim:yarın sabah bizim kağıtlarımızı virmanlasa bile yasal olarak bize fıyık,aradaki farkı ödemek zorunda kalır...!!!bu konuda dava mutlaka açalım,bir avukat arkadaşa danışın isterseniz...))ben kazanacağımızdan eminim,fıyık...))fıyık kıvırdıkça bize para dökecek gibi,haydi kıvııırrrr fıyık,dökülsün paralarrrr...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

cafeeerrr,bez getirr...!!!fıyık.......,tez getiiirrrrrrr...............))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

kağıtlarımızı yarın gönderecesin ha fıyık,kaporan yanar...))almaktan vazgeçtin öylemi,o zaman cayma parası vereceksin fıyık...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

C) Payları Borsada ĠĢlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları
                    1) Payları Borsa'da iĢlem gören ortaklıklar tarafından yapılacak nakit sermaye artırımlarında, sermaye artırımından elde edilecek fonun ortaklığın mevcut sermayesini aĢması ve Kurul’un Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ’inde tanımlanan iliĢkili taraflara olan ve ortaklığa nakit dıĢındaki varlık devirlerinden kaynaklanan borçların ödenmesinde kullanılacak olması durumunda sermaye artırımı, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPKn) 23’üncü maddesi çerçevesinde önemli nitelikteki iĢlemler arasında sayılır. Bu durumda söz konusu sermaye artırımı sebebiyle Kurul’a yapılacak baĢvuru öncesinde, SPKn’nun 24’üncü maddesi gereğince ortaklara ayrılma hakkı verilmesi gerekir. Ayrılma hakkı verilmesine iliĢkin iĢlemler tamamlanmadan yapılacak sermaye artırım baĢvuruları Kurulca değerlendirmeye alınmaz.

SPK bu maddeyi yok saymaz FAİĞ...

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

SEN yarın YATIR PARACIKLARI....

KESİN SANA önce PARA işini HALLET DEMİŞLERDİR....

Bekliyorum SPK nın sana yanıtını....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Faiğ maillerini oku ....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

İLKOKUL çoçuğuna bunları anlatsaydık 2 ayda anlardı....

FAİĞ anlamama becerisini bizede öğret... Bu beceriyle şirket gidiyor GÖZALTINA... EEEEEE normalide budur...

SPk da öğretemedi sana işlemler böyle yapılır dedi , algılamadın...

Biz söyledik duymazdan geldin.. sen en iyisini bilirsin... En hayırlısı da buymuş deriz..

SPK bültenini bekleriz....

THE AND...

Yorum

• telat01
                            Yeni Üye
                            • 22 Eylül 2013
                            • 15

Selam arkadaşlar artık bende buradayım izin verirseniz size takılıyorum ...

Yorum

• telat01
                              Yeni Üye
                              • 22 Eylül 2013
                              • 15

merhaba arkadaşlar artık buradayım inşallah

Yorum

• neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

exitus bu saatten sonra imza atan 89 kişiden biri olarak feyk bana peşin ödeme yapacağım bile dese kabul etmeyeceğim.Er olan kişi sözünde dururki zaten karşımızda öyle biri yok sürünsün şer.... siz 4 senedir çektirdiği yeter bize.İpler şimdi bizim elimizde birazda biz süründürelim bu aileyi ben diyorumki biraz sükunete çekilelim sessiz düşünelim.Bu şer... ler formları zaten okuyor bunu biliyoruz,aramızdada bazı danışmanlar da zaten onları bilgilendiriyor.Bekleyip görelim SPK yarın bir açıklama yapacakmı bu konuda,yoksa feykin dediği süreyi tekrar ona verecekmi.Baktık SPK tekrar süre verdi o zaman hem SPK yı,hemde şirketi dava ederiz..Bırakalım şimdilik it ürüsün kervan yürüsün.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information