Beni hisseanalizde yasakladılar.....borsakoliğede Mardin ve Tuğba yüzünden girmek istemiyorum...ve son yazımdan sonra hiç girmedim ama...hissenet, borsayorumu ve haberborsaya yapıştırıyorum.... O geçen günkü tartışmada ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı...bu adamın yazdıkları hep hikayeydi....ancak klavye kabadayılığı yapıyordu...(Bir türlü kafa atamadı ) sizi tebrik ediyorum..... Diyelimki bunlar herkesi ayarladılar....SPK tersine döndü....Bu ülke muz cumhuriyeti oldu ve bu adamlar bedelli yaptılar....Katılırsam çin ordusu üzerimden geçsin....1 kuruşum daha bunlara kaptırmam....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayir dostum virmanlanmadı ama irketten emel hanım aradı benden hesap numaramı istedi bende netten girdim ama sistemde bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz yazdı o yüzden gönderemedim. ama yarın yada pazartesi günü telefon açıp yollayacağım hesabıma virmanı yapacaklarmışjiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterandıç ile hakimbayram hocalarımızın hisseleri geri virmanlandı mı?
Yorum
-
-
kardeşim umutsarı senin yasaklı olmadığını söyledi!!!Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeni hisseanalizde yasakladılar.....borsakoliğede Mardin ve Tuğba yüzünden girmek istemiyorum...ve son yazımdan sonra hiç girmedim ama...hissenet, borsayorumu ve haberborsaya yapıştırıyorum.... O geçen günkü tartışmada ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı...bu adamın yazdıkları hep hikayeydi....ancak klavye kabadayılığı yapıyordu...(Bir türlü kafa atamadı ) sizi tebrik ediyorum..... Diyelimki bunlar herkesi ayarladılar....SPK tersine döndü....Bu ülke muz cumhuriyeti oldu ve bu adamlar bedelli yaptılar....Katılırsam çin ordusu üzerimden geçsin....1 kuruşum daha bunlara kaptırmam....
Yorum
-
yok be hakim hocam hepsi bilinçli yapılıyor bence hade sen başka aracı kurumdasın ben bu yvşklarla aynı aracı kurumu kullanıyorum kaldıki ben münferid bir yatırımcı olarak arasam desemki sizde hesabı olan şu isimli kişiye hisse virmanlayacam hesab nosunu bulamadım direk kendileri söyler!! daha mı olmadı benim hesabıma değil aynı kurumdayız nasılsı İSMİME GÖNDERSE GENE GELİR... hep traş hep traş..hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayir dostum virmanlanmadı ama irketten emel hanım aradı benden hesap numaramı istedi bende netten girdim ama sistemde bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz yazdı o yüzden gönderemedim. ama yarın yada pazartesi günü telefon açıp yollayacağım hesabıma virmanı yapacaklarmış
buarada birkaç kere aradım ama görüşemedik hocam ben tarife bu ay patladı malum trafik yoğun müsait olunca ararsan bi görüşelim..
Yorum
-
Sayın Hakimbayram sizler ogk katılıp 47 ile hisse veren kişilerdensiniz bu belirsiz kalan süreçte geri verdiğiniz kadar hisseyi hesabınıza virman lamaları yerine aradaki 0,21 tl ye tekabül edecek kadar daha hisse alsanız 0,26 olduğu düşünülürse hisse bazında %86 lara kadar hisseniz artacak kardasınız kalan 55 kişinin bunu bu şekilde kabul etmelerindeki sakınca nedir ki süreç tamamlansa kaldı ki ben 700 bin hisse ye sahibim ogk ya katılamadım yani geriye kalan 149 milyon hissenin içindeyim. yada sizce bu süreç nasıl sonuçlanır .
Yorum
-
Yok gardaşlar benimde hisse vitmanlanmamış. Adamlar yatırım hesap nomu bilmirlemiş. Bele rezillik olur mu? Nasıl iş bu gardaş? Ben bu işten heç bile anlamadım. Pazartesi virman yapılacakmış. Bunlar beyin peşinde onide çözemedimya dur bakalım ne olacak bu işin gidişatı. Vesselam.
Yorum
-
Jiyan dostum sen anlşma yapmışmıydınnn,,,jiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim hisseler geri virmanlanmış
Yorum
-
Pazartesi hisseler geri virmanlanırsa, bu uşkede inanın yaşanmaz, bu hırsızlıklara müsade eden devletkurumların hepsi yere batsın, bu insanları yıllardır ne hale getirdiler, bu düzenbazlığa müsade eden yardım edenin burnundan fitil fitil gelir inşallah,,,yazık ya, insan ülkesinden soğur mu hiçççç
Yorum
-
arkadaşlar 32 kişilik listeden param yatmış.ancak içim rahat değil, şöyleki;yola çıktığımız arkadaşların çoğu parasını alamadı.süreçneyi gerektiriyorsa ona varım.açılacak olan davalarda,vs yanalarındayım(yakalaşık kırk gün para geç yatırıldı)yalnız cahilim neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.varsa durum yapacağız açık oturum.(parayı aldım diye kenarda durmayacağım,sürece katılmama sebep olan arkadaşlar ne derse bende varım)
Yorum
-
ya hakim hocam gerçi akşam görüştük ama yok abi yaaa... biz bu herifin ipini bi kere elimize tam geçirmiştik kurulda dedik ki canları cehenneme madem geldik al ulan dedik attık imzayı ne oldu abi adamın bi ağzımıza .... dığı kaldı... YOK ABİ BU ADAM BENİM PARAMI BU HAFTA FAİZİYLE ÖDEMEZSE BEN BUNUN HİÇBİRŞEYİNE MUTABIK OLMAYACAĞIM... bunlar tarafından bir daha ısırılmayacağım... he kaldıki aslında tek işim bu olsa yemin ediyorum gece gündüz ne yapılması gerekiyorsa yapacağım ama olmuyor işte ... AMA SÖZÜM SÖZ OLSUN BİRGÜN OLURDA ATAMAM İSTANBULA TEKRAR YAPILIRSA İLK İŞİM BUNLARIN DEFTER BELGELERİNİ İNCELEMEK OLACAK!!!! İSTERSE FERİŞTAHI GELSİN KALEMLERİNİ KIRMAZSAN ADAM DEĞİLİM!!!
YAPMASIN ABİ UMRUMDA DEĞİL NE BEDELLİSİ ADAM İYİCE KANIKSATIR OLDU HEM PARAYI VERME HEM MALI GÖNDERME HERGÜN BİR FİLM HERGÜN BİR ORGANİZE İŞ YOK ABİ ... İSTERSE TEK KALAYIM BU ADAM PEŞİN PEŞİN ÖDEMEZSE BEN YOKUM... ha AKIL MI İSTİYOR S... OLSUN GİTSİN ALSIN FACTORİNG FİRMASININ BİRİNDEN ÖDESİN yoksa BENDEN REST ABİ .... taner erendiz ve diğerleri sizlere de duyrulur abi İZAHNAME Mİ YAPIYORSUNUZ BİRLİKTE NE YAPARSANIZ YAPIN ABİ BEN BU KADAR HAKSIZLIĞIN PEŞİNE BU YAPMAYACAĞIM GİDİN İLETİN KENDİSİNE!!
Yorum
-
ZATEN ŞUNU KAFANA SOK FYT SPK DAN GELECEK İLK AÇIKLAMANIN PEŞİNE SOLUĞU ADLİYE DE ALACAĞIM... iştiramiş edinimiş bağlı ortaklıkmış ne dersen de abi sen kasaya o parayı KO YA CAK SIN !!! DE HAYDE ne yapıyorsan yap şimdi!!!!
Yorum
Yorum