gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ödemeleri tamamlanan 32 hisse senedi iadesi talep etmeyen 1 ve protokol hususunda görüşme yapılmakta olan 1 hak sahibi dışında kalan (protokol yapanlar dahil olmak üzere) 55 hak sahibinin hisse senetlerinin iadeleri için aracı kuruma 13/12/2013 tarihli talimat gönderilmiş, şu ana kadar 17 hak sahibinin virman işlemleri tamamlanmıştır. Yatırımcı İlişkileri departmanımız hak sahiplerini hesap bilgilerinin teyidi amaçlı aramaya devam etmektedir.
-
muvakkatnameyi yayınlamış,
muvakkatnamede ne diyor ayrılma hakkını kullananların parasının ödenmesi koşulu ile kabul diyor.
bunu bile bile neden böyle bilgiler yayınlar analmış değilim.
zahir ödeyeceğim amma bıraz keyfini çıkarayım diyor
hani tecavuz kacınılmazsa ....... almaya bak derler ya
Yorum
-
İHTARNAME
İHTAR EDEN : (adınız, soyadınız, adresiniz)
KARŞI TARAF :(adı, soyadı, adresi)
KONU : (kısaca olayın özeti)
AÇIKLAMALAR : (olayın açıklaması)
...
..
son madde :....sonuna kadar kanuni haklarımı arayacağımı İHTAREN bildiririm
NETİCE VE TALEP :(ihtarname ile yapılmasını istediğiniz şey mesela ürünümün ... gün içinde tarafıma iadesini, aksi halde sonuna kadar kanuni haklarımı arayacağımı İHTAREN bildiririm )
SAYIN NOTER :İşbu ihtarnamenin bir suretinin muhataba tebliğine, bir nüshasının dairenizde hıfzını ve tebliğ şerhini havi bir nüshasının da tarafımıza iadesini talep ederim.
Yorum
-
Adamın biri benden ne yedide hazmedemiyor anlamış değilim..... bana bak senden korkan senin gibi olsun....yeter bulaşma bana.... senin benden daha bilgili olduğunu bende kabul ediyorum...ben senin gibi profesyonel değilim.... düşmüşüm paramın peşine....istersen hiç yorum yapmayayım....sen ne diyorsan....Sayın Mardin en iyisini bilir....Padaşahım çok yaşamı diyeyim.... ya bir kere sinirde yapmış olduğum bir hakareti ikide bir kalkıp kafama vurup vurup duruyorsun...yaptığım doğrumuydu değildi...ama senin yaptığın hakaret bini aştı...sevgili yatırım uzmanı arkadaşımız...Sen bana kişiliksiz diyorsun ya asıl kişiliksizin önde gideni sensin... yeter ya bulaşma bana.....benden uzak ol allaha yakın ol...ne halin varsa gör....ister patraonun adamı ol ister olma, beni hiçmi hiç alakadar etmiyor...yorumunun birinde hakkımı helal etmiyorum demissin....bana ne hakkın geçtiki....senin söylemenle ne hisse aldım nede hisse sattım bunu sende çok iyi biliyorsun....ben senin yorumlarına hep soru işaretiyle bakmışımdır.....
Benim yerim yurdum belli seninkide belli....hatta rahnmetli abibim hanımı sizin memleketten Mardin kızıltepeden.... dörte bir hemşeri sayılırız...
Yorum
-
sen afedilmeyecek bir hata yaptın hata yapmamakla kalmayıp yüzümüzde başka arkamızda başka davrandın. ben yorum yaparım alırsın almazsın beyenirsin beyenmezsin karşı fikrin olur herşeye eyvallah bana hakaret edersin onada eyvallah ama aileme dil uzatırsın bedua edersin işte sana orda dur derim. ama bak ben senin şahsına iade edi,yorum çoluk çocuğuna dil uzatmıyorum. çünkü onların günahı yok. sen hisse almışsın zarar etmiş yada etirilmişsiin . senin hatandan dolayı onalara dil uztamam bedua edemem. senin hakınolmadan bana ve çoluk çocuğumu bedua edebilme hakına sahipken ben sana neden bedua etmeyeyim. benim yorumlarımı beynmeyebilirsin analizlerimleede dalga geçebilrsin ama şapkanı önüne koy ve şu soruyu kendine sor mardin bana ne yaptı nerde saygısılık yaptı nezaman bizleri yanlış yönlendirdi. bu soruların cevabını bulduğun zaman davranışlarımın sana karşı neden değiştiğini anşarsın. herkesin bir hatadan dolayı şansı olmalı sen şansını denemedinmi kapıdan çıkarken laf sokup gitmedinmi. burda ençok doktorla tartıştım. hakaretlere varan yorumlarımız oldu ama karşılıklı şahıs olarak birbirlrimize oldu ailenin diyer fertlerine bu tür bir hakaretimiz olmadı. insan ne kadar alçalırsa alçalsın ama biraz onurlu olsun. eyer onur denen kelimenin anlamını biliyorsa.Sıfır;540469[B Nickli Üyeden Alıntı]Adamın biri benden ne yedide hazmedemiyor anlamış değilim[/B]..... bana bak senden korkan senin gibi olsun....yeter bulaşma bana.... senin benden daha bilgili olduğunu bende kabul ediyorum...ben senin gibi profesyonel değilim.... düşmüşüm paramın peşine....istersen hiç yorum yapmayayım....sen ne diyorsan....Sayın Mardin en iyisini bilir....Padaşahım çok yaşamı diyeyim.... ya bir kere sinirde yapmış olduğum bir hakareti ikide bir kalkıp kafama vurup vurup duruyorsun...yaptığım doğrumuydu değildi...ama senin yaptığın hakaret bini aştı...sevgili yatırım uzmanı arkadaşımız...Sen bana kişiliksiz diyorsun ya asıl kişiliksizin önde gideni sensin... yeter ya bulaşma bana.....benden uzak ol allaha yakın ol...ne halin varsa gör....ister patraonun adamı ol ister olma, beni hiçmi hiç alakadar etmiyor...yorumunun birinde hakkımı helal etmiyorum demissin....bana ne hakkın geçtiki....senin söylemenle ne hisse aldım nede hisse sattım bunu sende çok iyi biliyorsun....ben senin yorumlarına hep soru işaretiyle bakmışımdır.....
Benim yerim yurdum belli seninkide belli....hatta rahnmetli abibim hanımı sizin memleketten Mardin kızıltepeden.... dörte bir hemşeri sayılırız...
Yorum
-
merhaba,arkadaşlar...
))
2 gündür yoktum,kafa dinlemeye gittim...!!!
ortalığa birileri şirketle anlaştığım yönünde söylenti yaymış,bu gerçek dışıdır...!!!
anlaşılan bazı kişiler,yaydıkları yalandan nemalanacak...!!!
ben anlaşmadım,anlaşma şartlarımı daha önce yazmıştım...
))
benim hesabıma ne para yatırıldı,nede hisse virmanlandı...!!!
benden duymadığınız söylentilere lütfen inanmayın...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Ben sana affet demedimki....ister affet ister affetme... bak lafı geveleme ne istiyorsan söyle.... senin yüzüne başka arkana başka değilim.... o hakareti yaptığım dönemde senin tahtaya baskı uygulayanlardan olduğunu düşünmüştüm..çok sinirlendiğim için demiştim... sonraları alfa rumuzuyla borsakolikte yazdığım sürede ise farklı düşünmeye başlamıştım... Burada herkesin birbirine güvenmesi mümkün değil.... bunu düşünen ve yaorumlayanda tek ben değilim... artı benimle iyi olsan ne olur kötü olsan ne olur... benim ekmeğimi senmi veriyorsunki.... yüzüme başka arkamdan başka diyorsun.... sadece hakaret içeren o yorumum var başkada varmı....atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen afedilmeyecek bir hata yaptın hata yapmamakla kalmayıp yüzümüzde başka arkamızda başka davrandın. ben yorum yaparım alırsın almazsın beyenirsin beyenmezsin karşı fikrin olur herşeye eyvallah bana hakaret edersin onada eyvallah ama aileme dil uzatırsın bedua edersin işte sana orda dur derim. ama bak ben senin şahsına iade edi,yorum çoluk çocuğuna dil uzatmıyorum. çünkü onların günahı yok. sen hisse almışsın zarar etmiş yada etirilmişsiin . senin hatandan dolayı onalara dil uztamam bedua edemem. senin hakınolmadan bana ve çoluk çocuğumu bedua edebilme hakına sahipken ben sana neden bedua etmeyeyim. benim yorumlarımı beynmeyebilirsin analizlerimleede dalga geçebilrsin ama şapkanı önüne koy ve şu soruyu kendine sor mardin bana ne yaptı nerde saygısılık yaptı nezaman bizleri yanlış yönlendirdi. bu soruların cevabını bulduğun zaman davranışlarımın sana karşı neden değiştiğini anşarsın. herkesin bir hatadan dolayı şansı olmalı sen şansını denemedinmi kapıdan çıkarken laf sokup gitmedinmi. burda ençok doktorla tartıştım. hakaretlere varan yorumlarımız oldu ama karşılıklı şahıs olarak birbirlrimize oldu ailenin diyer fertlerine bu tür bir hakaretimiz olmadı. insan ne kadar alçalırsa alçalsın ama biraz onurlu olsun. eyer onur denen kelimenin anlamını biliyorsa.
Bak yine tekrarlıyorum...her kim tahtaya baskı uyguluyorsa...bizim çektiğimiz maddi ve manevi sıkıntıların sebepi oluyorsa Allahında bulsun....çoluğundan cocuğundan çıksın diyeceğim ama onların bir suçu yok onları işin içine çekmeyeyim.... tüm belalar kendisini bulsun..... hemde en tez zamanda...
Yorum
-
Koruma ve yaşatma derneği gibi faaliyet içinde olan arkadaşlara selam eder

Tekliflerimi duymak isteyen arar bulur
Zaten emel e, faiğ arasın diye tlf vermiştik

Yarın hisseleri yollamayı becerebilecek mi faiğ... Önce bir görelim...
Faiğ bir kişi kalsa dahi eli mahkum , sermaye azaltım artırımı yaptırmak istiyorsa..
Çarşambaya kadar beklemekteyim, faiğ amacını görmedende adım atmıyorum.... Eli mahkum olan faiğ....
şirketin internet adresini, mail adresini kapatan ( veya Beni engelleyen ) bir patrondan çok bişey de beklememek lazım...
Yorum
-
Şuan aramızdaki ilişki BORÇ-ALACAK ilişkisi diyordu. Sen borcunu hatırlamadan ben hiç alacağımı hatırlamam..
Bana ulaşamıyor ayağını çeken arkadaşlara da hatırlatıyorum, faiğ MKK başvursun , orda tlf , adresim var, nasıl OGK herkesin adresi çarşaf gibi dökülmüştü..
Bizim patron dürüst olsa bu işlere girmezdi..
2.000.000 TL var diyordu onun hala : Yapılan ödemelerin tutarı 443.360 TL ödemişken...
32 kişinin parasını nasıl ödeme mecburiyetini sana hatırlatan kurum, geri kalanlarında parasını ödeme mecburiyetini TEKRAR hatırlatır...
Artık anaparaya faizde ekleyecek...
Yorum
-
Tekrar hatırlatayım, unutanlar için,,, ŞİRKETİN YÜKÜMLÜLÜĞÜNDE HAYIR DİYEREK ayrıldım...
FAİĞ bu yükümlüğü eninde sonunda yerine getirecek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sermaye azaltım artırımına HAYIR diyenler ( 11 madde), faiğ in burnunu çok iyi sürtecekler..
Yorum
-
exitux ve hakim arkadaşım yarın bir avukat arama işine başlıyorum....Saat 17.30 a kadar işlem olmazsa paralar yatmaz veya hisseler virman yapılmazsa yolun sonu göründü demektir ki bizimde her ihtimale karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor.Önce sağlam bir avukat ayarlama işi sonrası mahkeme başvurusu.Soonrada yürü be faik seni kim tutar şarkısı.Ondan sonra uğraşsın dursun beyimiz.
Unutmadan bu davada destek olacaklar da liste falan yapmadan gizlilik içerisinde tutulacak.yalnız exitus sana bu davada çok iş düşecek bilesin.eeeee bütün dökümanlar sende nede olsa
Yorum
-
Faiğ le uğraşmaya gerek yok , bizim için bunu bu halae getiren , bunlara göz yuman kurum olur..
neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitux ve hakim arkadaşım yarın bir avukat arama işine başlıyorum....Saat 17.30 a kadar işlem olmazsa paralar yatmaz veya hisseler virman yapılmazsa yolun sonu göründü demektir ki bizimde her ihtimale karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor.Önce sağlam bir avukat ayarlama işi sonrası mahkeme başvurusu.Soonrada yürü be faik seni kim tutar şarkısı.Ondan sonra uğraşsın dursun beyimiz.
Yorum
Yorum