MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

Arkadaşlar GENEL KURULDA ALINAN BİR KARARI HİÇE SAYAN ADAMLARLA ANLAŞMA İMZALADIĞINIZI ASLA UNUTMAYIN!!!

BU ADAMLARA GÜVEN OLMAZ HİSSE ALMAK İÇİN BEN KESİNLİKLE PROTOKOL İMZALAMAYACAĞIM VE SENİNLE ARTIK MAHKEME SALONLARINDA GÖRÜŞÜRÜZ... SAYIN SPK YA DA HELAL OLSUN DİYORUM BİR KEZ DAHA MEMSA KONUSUNDA NASIL BİR KURUL OLDUKLARINI ARTIK AKŞAM GÖRECEĞİZ!!!

BU FIYT MİLLETLE RESMEN DALGA GEÇİYOR VE SPK İZLİYOR ... YAZIKLAR OLSUN...

Daya sırtını SPK ya vur kazmayı obalıya

RESTİNE REST ÇEKİYORUM FIYT HABERİN OLA... SEN DE BENİM PARAMI ÖDEMEDEN BU BEDELLİYİ YAP BEN DE EŞEK GİBİ ÇIKIP ANIRMAZSAM BANA DA ADAM DEMESİNLER!!!

Yorum

• rmz68
      Yeni Üye
      • 17 Eylül 2013
      • 47

08.10.13 tarihinde en yüksek 0,31, 11.11.13 tarihinde en yüksek 0,29 şimdi 0.26 tazminatın asgari maddi miktarı, buna genel kurul masraflarını da ekle, Mems 1 durumu ayrıca değerlendirilmesi gereken husus maneviyatımız nekadar zarar gördü bakacağız. iştiraklerin iptali paraların şirkete iadesi...avukatlık ve mahkeme masrafları, gönder gelsin hisselerimiz....

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

Sevgili fIYKIMA

Dayarsın kafanı sırtını SPK ya
        Sanırsın kalır bu dünya sana
        Oranı neye dayarsan daya
        Hop hop edip dört kolluda
        beraber alacağız seni kucağa ...

)) )) )

Dayan fıyt geliyoruz ))

Yorum

• hakimbayram
          Katılımcı
          • 11 Eylül 2013
          • 135

sayın spk başkanı başkan yardımcıları ve kurulu üyeleri

ben memsa mensucat a.ş. nin yaratmış olduğu ve bir çıkmaz içine sürüklediği mağdur yatırımcılardanım. kurulunuz tarafından 29/11/2013 tarihinde yayınlamış olduğu bültende şirkete hisse senetlerini virman eden yatırımcılar ile ilgili vermiş olduğu kararı doğrultusunda attığınız her adımı destelediğimizi bilmenizi istiyorum. şirketin yasal ve karar verme yetkisi dışında almış olduğunuz kararları değiştirme , çarpıtma ve geçersiz kılma niyeti ile yapmış olduğu faaliyetler ve girişimler tüm yatırımcılar tarafından bilinmektedir. sizlerin siyasi konuma sahip bürokratik kesimler ve aracılar tarafından yapılan sizleri usulsüz işlemlere yönelik tekliflere ve baskılara karşı duruşunuzu bozmamanızın ve görevinizin gereğini yapmak için elinizden geldiği kadar yaptığınız için öncelikle teşekkür ediyorum.
          sayın başkanımız vahdettin ertaş'ın açıklamalarını da basından takip ediyor ve destekliyoruz.
          sizden memsa mensucatın yapmış olduğu soygunlara dur demenizi bu şirkete girişimde bulunduğu art niyetli faalyetlerden dolayı tüm sermaye piyasasına emsal teşkil edecek cezalandırıcı kararları alacak cesaretide göstermenizi talep ediyorum. özellikle şirketin 10-11-12 /12/2013 tarihlerinde usulsüz ve yetkisiz olarak yayınlamış olduğu bildirimler ile kendisini piyasa yöneticisi konumunda bulunan spk 'nun yerine oyarak yayınlar yapmakta ve bazı yatırımcı sıfatıyla kişiler ile kuruma yanlış ve spaküle edici bağlantılar kurmaya çalışmaktadır. sizden ricam yasal ve hukuk kurallarından gücünü alan ve türk milletinin öz sermayesine göz dikmiş bu girişimler hakkında hakkı sayılır bir tutum alarak dik duruşunuzu göstereceğinizi düşünüyorum. kesinlikle zayıf ve mağdur durumda bulunan yatırımcının yeniden ezilmesine ve mağdur edilmesine yol açacak yasal boşluk yaratmayacak şekilde memsa mensucat şirketinin bu hoyratlığına dur diyeceğinize inanıyorum. saygılarımla

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

adama demezler mi laaa sen kimsin ki AŞ lerde en yüksek karar merciği olan GENEL KURUL KARARINI YOK SAYIYORSUN ANGUT!!!! NE KADAR SALLARSAN SALLA DONA DÜŞER SON DAMLA FIYTM )) ) ))

Yorum

• hakimbayram
              Katılımcı
              • 11 Eylül 2013
              • 135

bu şikayetimi de az önce kurula gönderdim ayrıca telefonla da yatrımcı işleri dairesinden kemal beyin sekretine de telefonla tüm itirazlarımı bildirdim ve bildirmeyede devam edicem o yüzden dik ve haklı duruşumuzu aynen devam ettirelim .. ayrıca şirketin tüm yayınladığı bilidirimle hem tehdit içerikli hem yanıltıcı hemde aldatıcıdır aynı zamanda yetkisizdir.. bu süreçte tek karar verme yetkisi vardır onuda spk şartları ile çizmiştir. ya süreci tamamlayacak ya da sona erdirecektir bir kişiyi bile ödemeyip süreci riske edecek ise kendi bilir... tek insiyatifi vardır ödeme yapacağı kişilerle süre konusunda anlaşabilir başka bir şey de insiyatifi yoktur

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

adam bir de utanmadan resmen tehdit ediyor KURULDA ALINAN KARARLARI HİÇE SAYARAK... SEN DUR BAKALIM ÇAPSIZ AKŞAMI BEKLİYORUM DÖRT GÖZLE .. SABAH BU TAHTA BİR KAPANMASIN BEN GÖRÜCEM SENİ!!!!

Yorum

• ACEMİ
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 153

üstadlar,
                  2.12.2013 de spk yanıtını vermedimi e öyle ise 9.12.2013 genel kuruluna adam parayı koymadanmı gelmiş. cepte para yok satılacak hisse yok sen gel toplantıya (bir önceki toplantıda atılan havaları da es geçmeyelim.10.000.000 tl hemen ödenmek üzere teminatlar falan)
                  ben sizle bir şekilde anlaşalım diye

bulanık suda balık tutmaya gelmiş anlaşılan şimdi oltanın ucuna ne kadar büyük yem koyarsam o kadar büyük balık tutarım düşüncesinde zahir.

Yorum

• rmz68
                    Yeni Üye
                    • 17 Eylül 2013
                    • 47

Mesai saati denen saat kaçı ifade ediyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Ziraat yatırımdaki bayan tatmin edici cevap veremedi de......

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

rmz68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Mesai saati denen saat kaçı ifade ediyor bilen varsa paylaşırsa sevinirim. Ziraat yatırımdaki bayan tatmin edici cevap veremedi de......
                      08,00-17,30 ....))
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        08,00-17,30 ....))
                        bence bankaların işlem yaptığı saat 08-16,30

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

16 kişiden bir kiş daha faiğle ayrılmış 15 kişilik liste ekteymiş..

32+10: 42 kişiyle anlaştın demek ki.. LOT sayılarını hesaplamak gerekir

Geriye 47 kişiyle anlaşamadığın ortada.... LOT sayılarının önemi yok bence ÇÜNKÜ en az 10 milyon lottur (?) hakimbayram hesaplar bunu...

ŞİMDİ sen düşün gerisini...

Yorum

• rmz68
                            Yeni Üye
                            • 17 Eylül 2013
                            • 47

Ziraat yatırım biz virman yapacak olsak saat 17:00 dedi karşı taraf için bilmiyorum dedi

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

arkadaşlar ben bunlara güvenilmeyeceğini biliyordum ve aslada güvenmem hiç bir anla§ma yapmiyorum arada spk da olsa ben açık kanunlarda arıyacam arkasında siyasi varmışmış beraber girersiniz ceheneme inşallah

Yorum

• eagle
                                Seyirci Üye
                                • 28 Eylül 2013
                                • 68

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                16 kişiden bir kiş daha faiğle ayrılmış 15 kişilik liste ekteymiş..

32+10: 42 kişiyle anlaştın demek ki.. LOT sayılarını hesaplamak gerekir

Geriye 47 kişiyle anlaşamadığın ortada.... LOT sayılarının önemi yok bence ÇÜNKÜ en az 10 milyon lottur (?) hakimbayram hesaplar bunu...

ŞİMDİ sen düşün gerisini...
                                32+9=41 1 kişi kim nerden anlaşılıyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information