MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

B. BANKA KREDİSİ / FACTORİNG / LEASİNG
    -
    HALKBANK
    4.000.000,00
    -
    STRATEJİ FACTORİNG
    7.000.000,00
    -
    YATIRIM LEASİNG
    2.250.000,00
    -
    YATIRIM LEASİNG (VOLT)
    433.215,00
    TOPLAM
    13.683.215,00

faiğ cancağızım, paran varmış, almışsın borcu bi yerden... Yoksa bunlarladamı MEMSAQ hissesi aldın OGK öncesi....

SEN ona buna güvenme bence PARAYI yatır geç ödeme diye bir metin var , TEK KURTULUŞUN bu canım...

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

evet fıyt ben bak ben de senin için katı tumumu bir nebze gevşetiyorum yarın sabah 9 a kadar paraları yatıracağım de ve yatır söz ben de senin ipini salacağım )))))))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        B. BANKA KREDİSİ / FACTORİNG / LEASİNG
        -
        HALKBANK
        4.000.000,00
        -
        STRATEJİ FACTORİNG
        7.000.000,00
        -
        YATIRIM LEASİNG
        2.250.000,00
        -
        YATIRIM LEASİNG (VOLT)
        433.215,00
        TOPLAM
        13.683.215,00

faiğ cancağızım, paran varmış, almışsın borcu bi yerden... Yoksa bunlarladamı MEMSAQ hissesi aldın OGK öncesi....

SEN ona buna güvenme bence PARAYI yatır geç ödeme diye bir metin var , TEK KURTULUŞUN bu canım...
        arkadaşlar,bir yanlış anlama var galiba...bunlar, sermaye azaltım ve arttırımından gelecek paraların nerelere harcanacağına dair...!!!fıyık,para gelmeden çukkalama peşinde...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

FAİĞ SPK yanıtınıda yolla KAP a bi okuyalım...

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

ALMIŞ şirketi borçlandırmış...

Ne zaman aldın FAİĞ bizi bilgilendir KAP da... Belgeleri göster

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            arkadaşlar,bir yanlış anlama var galiba...bunlar, sermaye azaltım ve arttırımından gelecek paraların nerelere harcanacağına dair...!!!fıyık,para gelmeden çukkalama peşinde...))

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bedeli yaparsa alırlar ben sona saklıyordum bunu

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

FAİĞ TEK KURTULUŞUN, SEN YATIR , BELGEYİ DE YOLLA SPK YA , biz görmezlikten geliriz 1 günü...

Yorum

• andiç75
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 91

Ola gardaşlar bu iş arapsaçına döndi. Faik eyce ablukaya alındı. Haydi sen yine Ky ile anlaşmak için maval okumaya devam et aslanım. Zaman eyce daraldı. Bir garar ver artık. Ya yatıracaksan yada batıracaksan vesselam.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

İstersen 1 günlük faizle yatır kı SPK nın sesi hiç çıkmaz...

Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

FAİĞ TEK KURTULUŞUN, SEN YATIR , BELGEYİ DE YOLLA SPK YA , biz görmezlikten geliriz 1 günü...

Yorum

• lidaki
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 88

SİZE bedava beyin fırtınası yaptırıyor adam helal olsun...Maruz kaldıklarımız yetmezmiş gibi birde bedavaya çalıştırıyor.Akıllı adam vesselam.Sessizce beklemek süreci izlemek lazım diye düşünüyorum...

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Biz JAPON BALIĞI hiç değiliz, böm böm bakarak sonuçlandıramayız bu işleri..

Zamanında 1 günü kendinize çok gördünüz, 9 Aralıktada yoktunuz meydanlarda..

Faiğ bu işi eline yüzüne bulaştırdı.. az önce yazdım BİZİM OĞLAN algılama kusuru var sanırsam 1 AYDA algılıyor demiştim

Yardımımıza ihtiyacı var , 3 lot hisseyle hala şirketi düşünüyorum.. İki tıkla şirket temize çıkacak..

Sende bu temize çıkan şirketle MUTLU MESUT yaşarsın.... YOKSA işler çorbaya döndü...

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        SİZE bedava beyin fırtınası yaptırıyor adam helal olsun...Maruz kaldıklarımız yetmezmiş gibi birde bedavaya çalıştırıyor.Akıllı adam vesselam.Sessizce beklemek süreci izlemek lazım diye düşünüyorum...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Biz JAPON BALIĞI hiç değiliz, böm böm bakarak sonuçlandıramayız bu işleri..

Zamanında 1 günü kendinize çok gördünüz, 9 Aralıktada yoktunuz meydanlarda..

Faiğ bu işi eline yüzüne bulaştırdı.. az önce yazdım BİZİM OĞLAN algılama kusuru var sanırsam 1 AYDA algılıyor demiştim

Yardımımıza ihtiyacı var , 3 lot hisseyle hala şirketi düşünüyorum.. İki tıkla şirket temize çıkacak..

Sende bu temize çıkan şirketle MUTLU MESUT yaşarsın.... YOKSA işler çorbaya döndü...
                          exitus123 biliyorsun,arkadaş çok yüzsüz ve aymazdır...!!!kaale alma şunu,ötsün ötsün gitsin cicik ciikkkkk...))kışt,kışşt,kıışşşştttt,hadi yumurtalarının üstüneee...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

BİZ diyoruz öde parayı, yeni MUVAFAKKANEME yi hazırla, bizde imzalayalım...

SENDEN kurtulalım artık.. OGK de HAYIR dedik hala ayrılamıyoruz, Sen neymişsin MEMSA...

Şuda var SPK danışmak lazım, BİZ bu şirketten yasal olarak ayrıldık, FAİĞ bugün itibariylede bize hisse virmanlamadı... DAVA açsak dahi biz 0.46 ayrılmış sayılırız... Bunu avukatlara danışmak lazım...Çünkü şirket insiyatifini bize para ödeyerek kullanmadı... ( Sermaye azaltımı arttırımı veya iştirak edinimleri bizi bağlamıyor: : : BİZ bunlara zaten HAYIR dediğimiz için ayrıldık.. Bu işlemlerde gerçekleşmiyorsa Faiğ bize bu parayı ödemek zorunda... bi avukat görüşü lazım)

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

FAİĞ sana bak ÖNEMLİ birşey DAHA... DİYOSUN YA iştirakler tamam.. AL sana SPK nın görevini yazayım...

(2) Kurul, birinci fıkra çerçevesinde düzenlenen zorunluluklara uyulmaksızın gerçekleştirilen işlemlerin ortadan kaldırılmasına yönelik Kurul kararının tebliği tarihinden itibaren otuz gün içinde işlem öncesi durumun aynen sağlanmaması hâlinde idari para cezası verebilir ve bu işlemlerin iptali için 6102 sayılı Kanunun genel kurul kararlarının iptaline ilişkin hükümleri çerçevesinde dava açabilir.

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

BİZ , SPK yı göreve çağıracağız.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information