MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

kolay gelsin
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Emek hırsızlığı nedeniyle bu yazıyı nasıl koruyacağızzz

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Günaydın arkadaşlar...)
      0,30-0,26 arasındaki asansör hareketinin, spk'nın yayınlayacağı bir bülten ile kısıtlamaları kaldırana kadar sürmesi büyük bir olasılık...kısıtlamanın kaldırılması genel kurula giden yolda önemli bir eşik...ancak bu kağıtta katakulla çok olduğundan/olabileceğinden insanlar korkuyor,bu korku ve çekince nedeniyle kimse kağıda yanaşmıyor...!!!
      bir diğer önemli eşik de bist'in dayattığı koşulların şirket tarafından karşılanıp karşılanmaması...ben bu şartların şirket tarafından karşılanmakta ayak sürüyeceğine inanıyorum...çünkü şirket bu şartları yerine getirdiğinde,bir çok karanlık nokta aydınlanmış olacak...!!!
      son eşik ise genel kurul...genel kurula kadar,özellikle gündem maddelerinde şirket tarafından değişikliklere gidilebileceğini düşünüyorum...!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Dogru yolu bulan ve bulacaklara selam ederiz..

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Günaydın arkadaşlar...)
          0,30-0,26 arasındaki asansör hareketinin, spk'nın yayınlayacağı bir bülten ile kısıtlamaları kaldırana kadar sürmesi büyük bir olasılık...kısıtlamanın kaldırılması genel kurula giden yolda önemli bir eşik...ancak bu kağıtta katakulla çok olduğundan/olabileceğinden insanlar korkuyor,bu korku ve çekince nedeniyle kimse kağıda yanaşmıyor...!!!
          bir diğer önemli eşik de bist'in dayattığı koşulların şirket tarafından karşılanıp karşılanmaması...ben bu şartların şirket tarafından karşılanmakta ayak sürüyeceğine inanıyorum...çünkü şirket bu şartları yerine getirdiğinde,bir çok karanlık nokta aydınlanmış olacak...!!!
          son eşik ise genel kurul...genel kurula kadar,özellikle gündem maddelerinde şirket tarafından değişikliklere gidilebileceğini düşünüyorum...!!!
          Sn Karot öyle bir yorum yapmıssınki, iki yıllık memsazede olarak çok şaşırdım. Allah aşkına bu kağıda hangi yatırımcı girer, gideçekse tek secenek faiğin götürmesinin olduğu defalarca forumlarda yazıldı. Mal toplanıyor gibi yorumlar yapılıyordu bazı forumlarda, mal toplamak için ***ünü yırtarken başka bir yatırımcının kendinden izinsiz girmesine izin verirmi. Bu genel kurulda bitse, ayrılma hakkıda netleşse, fabrikayıda üretime açsa, bilançodan karda açıklasa patron istemedikten sonra kağıt bir kademe kalkmaz abicim, bunu bilip buna göre yorum yapmak daha doğru olmazmı, eğer gidecekse bu hisse hiç kimsenin ummadığı bir anda, beklentinin tam tersine bir harekette yol alır diye düşünüyorum.Spekülatif kağıtlarda bu hep böyle olmuştur. üzgünüm

Yorum

• ersin34
            Yeni Üye
            • 11 Eylül 2013
            • 1

SELAMÜN ALEYKÜM beni geçen genel kurula gelen arkadaşlar tanır borsaanalizdeki nick pafocus şimdi gelelim fait ne yapmak istediğine herkes yazıyor çiziyor belli şartlara bağlanıyor karot hocamda çok iyi bilir ki bu adamın kendi çıkarı olmayan hiç bir olaya izin vermez buradan şunu anlamamız gerekiyor affınıza sığınarak bu adam ve babası öyle bir kumpas kurmuş ki yanına eski spk ayrılma ulusoy denen vatandaşıda almışlar biz ky eviriyor çeviriyor her türlü bizleri anladınız kısaca artık aşina olduk genel kurulda yaptığımız arkadaşlarla hisse oranlarımıza baktığımızda %5 i zorluyoruz buda şu demek oluyor eğer biz geçen seferden daha fazla toplantıya gel kişi ve lotlar olarak %5 üstüne çıktığımızda ki çok kolay gözüküyor toplantıda onlar ne karar alırsa alsın hiç bir şekilde oradan o kararlar geçemez çünkü %91 halka açık olan bir sermaye %5 i elinde olan yatırımcının şerh koyması demek o kararların geçersiz olduğu anlamına gelir eğer yanlış biliyorsamda beni düzeltin lütfen kısaca demek istediğim şu eğer çoluğunun çocuğunun rıskını bu soygunculara yedirmek istiyorsan gelmez kurula katılmazsın sen zaten o parayı yerden süpürmüşsündür neyse katılım çok önemli kardeşim nerede olursan ol genel kurula mutlaka gel hakkını yedirme onların değil biz canı yannan ky söz söyleme zamanı hepiniz ALLAHA EMANET OLUN

Yorum

• ACEMİ
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 153

ACEMİ den

iyi günler,forma yeni katıldım,merak ettiğim bir konuda bilenlere danışmak isterim.genel kurula katılamayacağım.ancak bir yakınıma vekalet vereceğim . noterden verilecek vekaletnamede noter katılma tarihini ve bana ait pay mıktarını belirtmeye gerek olmadığını , bundan sanraki genel kurullara aynı vekaletın kullanılabilmesi adına genel olarak verildiğini,pay miktarının ise sirketi kayıtlarında belli olduğunu söylüyor.borsa yorumdan mustafa yeşil kardeş ten öğrendiğim kadarıyla bu hususların özellikle belirtilmesi istenmiş. vereceğim vekalette bu hususların olmamasıgeenel kurul da itirazımı etkilermi?

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iyi günler,forma yeni katıldım,merak ettiğim bir konuda bilenlere danışmak isterim.genel kurula katılamayacağım.ancak bir yakınıma vekalet vereceğim . noterden verilecek vekaletnamede noter katılma tarihini ve bana ait pay mıktarını belirtmeye gerek olmadığını , bundan sanraki genel kurullara aynı vekaletın kullanılabilmesi adına genel olarak verildiğini,pay miktarının ise sirketi kayıtlarında belli olduğunu söylüyor.borsa yorumdan mustafa yeşil kardeş ten öğrendiğim kadarıyla bu hususların özellikle belirtilmesi istenmiş. vereceğim vekalette bu hususların olmamasıgeenel kurul da itirazımı etkilermi?

sevgili dostum,evet lot miktarı falan gerekmez...eğer aracı kurumundan hesabına özel bir kısıtlama koydurmadıysan,hiç bir şeye gerek yok....sadece genel kurulda temsiliyet vekaleti vermen yeterli...patron zaten hisse çizelgesini alıyor mkk'dan...
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn Karot öyle bir yorum yapmıssınki, iki yıllık memsazede olarak çok şaşırdım. Allah aşkına bu kağıda hangi yatırımcı girer, gideçekse tek secenek faiğin götürmesinin olduğu defalarca forumlarda yazıldı. Mal toplanıyor gibi yorumlar yapılıyordu bazı forumlarda, mal toplamak için ***ünü yırtarken başka bir yatırımcının kendinden izinsiz girmesine izin verirmi. Bu genel kurulda bitse, ayrılma hakkıda netleşse, fabrikayıda üretime açsa, bilançodan karda açıklasa patron istemedikten sonra kağıt bir kademe kalkmaz abicim, bunu bilip buna göre yorum yapmak daha doğru olmazmı, eğer gidecekse bu hisse hiç kimsenin ummadığı bir anda, beklentinin tam tersine bir harekette yol alır diye düşünüyorum.Spekülatif kağıtlarda bu hep böyle olmuştur. üzgünüm

sevgili arkadaşım,normal koşullarda dediğin doğru...ama süreç artık çok farklılaştı,kağıdı sadece forumlardan izliyorsan,süreç konusunda eksiklerin olduğunu düşünüyorum...patronun kuyruğu emek veren arkadaşlarımız sayesinde ilk kez çookk sıkıştı...genel kurula kadarda çok şey olacak,genel kuruldan sonrada...))sıkak sıka bir yerden fışkıracak ama nereden bakalım...))
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

bu gece sunucu değişikliği yapılacakmış ondan sonra üye olmaktada bir sıkıntı olmayacak gibi
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bilgi belgeye devam..
                      Emek jırsızları da yararlanabilir..

Bi avukat hisse adetini belirtmeye gerek olmadığını belirtmişt.. kanun maddesi öyle demiyor.. Neden o günler böyle deniliyordu??

Vekaletnamenin unsurları ve geçerlilik süresi
                      MADDE 21 – (1) Vekaletnamede; şirketin unvanı, ait olduğu genel kurul toplantısının tarihi, vekilin adı ve soyadı, pay sahibinin pay adedi ile adı ve soyadı veya unvanı ve imzasının bulunması şarttır. Bu bilgilerden herhangi biri bulunmayan özel veya genel vekâletnameler geçersizdir. Konuya ilişkin, Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik hükümleri ile Sermaye Piyasası Kurulunun düzenlemeleri saklıdır.
                      (2) Vekaletnameler, ait olduğu genel kurul toplantısı ve yeni bir vekil atanmadığı sürece hukuken bunun devamı sayılan toplantılar için geçerlidir. Gündemin değiştirilmemesi kaydıyla, nisabın yokluğu, azlığın talebi veya genel kurulun kararıyla yahut herhangi bir nedenle toplantının ertelenmesi halinde yapılacak toplantılar hukuken önceki toplantının devamı sayılır.

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Ticaret bakanlığından talebim......................

ve internet sitesinde AVRUPA’ nın en büyük kadife üreticisi reklamıyla küçük yatırımcıları kandıran, olağanüstü genel kurul günü dahi şirket merkezinde yetkilisi olmayan, son 3 aydır çalışan kişi sayısı 10 (Ek 9 ) olan, fabrikasında 3000 kişiye iş imkanı sağlama olanağı olup da milli serveti çürümeye bırakan, yeteneksiz ve acizlik içinde olduğu göz önünde olan şirket yöneticilerinin yerine tarafınızdan kayyum atanmasını talep ediyorum.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

lidaki emek hırsızlığın için seni bekliyorummmm

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

olağanüstü genel kurul günü şirket merkezinde yönetim kurulu başkanı, başkan yardımcısı, yönetim kurulu üyeleri, bağımsız yönetim kurulu üyeleri, yatırım ilişkileri departman yetkililerinin hiçbirinin olmaması nedeniyle şirketin cezalandırılması, yaptığımız masrafların şirket tarafından karşılanması yolunun açılması ( Ek 8 )

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Biz hissedarları Türkiye’nin çeşitli illerinden getiren bu yöneticiler genel kurula 2 saat 13 dakika kala genel kurulu iptal edip bizi mağdur etmişlerdir. Ancak işin vahim kısmi Ticaret Bakanlığından zaten temsilci istemeyerek bu iptal niyetlerinin en baştan beri var olduğunun ve tek amaçlarının haklarını aramak olan biz yatırımcıları yıldırmak olduğu ortadadır. Şirket merkezinde hiçbir yetkilinin olmaması da bunun açık bir delilidir.
                              05.03.2013 tarihinde yapılması sermaye azatlım ve eş zamanlı sermaye artırımı için planlanan olağanüstü genel kurulunu da 04.03.2013 tarihinde iptal eden ( Ek 6) , 2012 yılının olağan genel kurulunu dahi yapmayan yönetim kurulunun acizliği ortadadır

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Hakkımızı aramasını biliriz... Faik... dikkat et bunlar sana ne hatırlatıyor... KARABASANLAR BASACAK RÜYALARINI...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information