Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Başımızı egmedik , egmeyiz de!! Faik vb lerinden.hakkımızı hukukumuzu her ortamda ararız, yeri zamanında hadlerini bildiririz-bildirtiriz, kulağını da çektirtiriz, orda burda ahkam kesmenin cezasını yeri gelince çekmeyi göze alacan, on düşünüp bir yazacan sonrada Şeriatın kestiği parmak için acımıycann... Anlarsın.. Çözemediysen bu bulmacayı... Osmaniyeliz.....
Günaydın arkadaşlar...)
0,30-0,26 arasındaki asansör hareketinin, spk'nın yayınlayacağı bir bülten ile kısıtlamaları kaldırana kadar sürmesi büyük bir olasılık...kısıtlamanın kaldırılması genel kurula giden yolda önemli bir eşik...ancak bu kağıtta katakulla çok olduğundan/olabileceğinden insanlar korkuyor,bu korku ve çekince nedeniyle kimse kağıda yanaşmıyor...!!!
bir diğer önemli eşik de bist'in dayattığı koşulların şirket tarafından karşılanıp karşılanmaması...ben bu şartların şirket tarafından karşılanmakta ayak sürüyeceğine inanıyorum...çünkü şirket bu şartları yerine getirdiğinde,bir çok karanlık nokta aydınlanmış olacak...!!!
son eşik ise genel kurul...genel kurula kadar,özellikle gündem maddelerinde şirket tarafından değişikliklere gidilebileceğini düşünüyorum...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
25/07/2013 tarihinde spk'ya yazıp,iadeli-taahhütlü olarak gönderdiğim dilekçeme henüz olumlu/olumsuz yanıt alamadım...!!!
yazdığım dilekçe oldukça ayrıntılıydı ve grafiklerle desteklenmiş haldeydi...salt benim iddialarımın incelenmesi bile,faikin büyük sıkıntılara sokulması için yeterli bence...
bekleyip,sonucu göreceğiz...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum