MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

arkadaşlar,forumlarda genellikle şu basına ilan verme ve haber olma konusu işleniyor...ilan işini geçelim,sıradan haberi de...çünkü sürekliliği olmayan 2. veya 3, sayfa haberleri hiç ses getirmez...olayın(soygunun) yapıcıları ve koruyucuları rahatlıkla bunu bastırır,ya da geçiştirir...!!!
    madem bir şey yapacağız ve bundan yarar sağlayacağız,bu suya sabuna dokunmayan işlerden vazgeçelim...gelin herkes zaman ayırsın,bir haftasonu veya haftaiçi spk'nın önünde,anayasal hakkımız olan bir basın açıklaması yaparak cıngarı çıkaralım...bu Ankara spk veya istanbul spk önünde olabilir...!!!
    tek bir basın aracına mahkum olmak yerine,bütün yazılı ve görsel basın yayın araçlarına sesimizi duyurmuş oluruz...!!!
    işte bizim işimize yarayacak tarz budur,gerisi bence hikaye...!!!haydi buyurun dostlar...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

birde şu elinde memsa olmayan insanlar neden sesini kısmaz anlamış değilim...!!!oturduğu yerden ayar veriyorlar, ahkam kesiyorlar...!!!sonrada birde delikanlılıktan dem vurmazlar mı...)) benim bildiğim delikanlı,verdiği sözü tutar,söylediği sözün arkasında durur...!!!o ayaklar koktu,ayaklarınızı burnumuzdan çekin,müsvedde paçavraları...!!!

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Arkadaşlar,siz laga lugalara bakmayın...bu kağıtta 0,26-0,30 arasındaki asansör hareketi patronun bıktırma hareketi,elinizi kolunuzu kaptırmayın...bu hareket,spk kısıtlamaları kaldırana yada BİST'in dayattığı şartlar yerine getirilene kadar devam eder...buradan da şunu çıkarabiliriz,bir hareket olacaksa genel kurul öncesi hafta olacaktır...!!!

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

ben ay sonuna kadar şirketin BİST'in dayattığı şartları açıklayacağını,bu açıklamaların yine yalan dolan üzerine kurulmaya çalışılacağını,bunun üzerine spk'nın sazı eline alacağını düşünüyorum...!!!ama işte sazın hangi havayı çalacağı çok önemli...!!!işte sazın bizim türküyü söyleyebilmesi için,spk'ya dilekçeler yazıp,iadeli taahhütle göndermek gerekiyor...!!!öyle oturduğunuz yerden mail atmak işi çözmez...!!!yine de siz bilirsiniz,ben üzerime düşeni yapıyorum...!!!

Yorum

• estergon
            Yeni Üye
            • 18 Eylül 2013
            • 25

sayın karot eger beni kastetiyseniz elime memsa hissesi var ve ben ahkam kesmiyorum aaım mit yenilmez aalet bakanlığına çalışıyorum ve eger bir eylem yapacaksanız nere ne zaman olursa olsun ben gelirim eger sözme urmazsam bura hakkıma herşeyii söyleyebilirsiniz

Yorum

• estergon
              Yeni Üye
              • 18 Eylül 2013
              • 25

benim kılaz vye d harflerini basmamış bu yüzden yukarıdaki yazım eksik çıktı

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

estergon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın karot eger beni kastetiyseniz elime memsa hissesi var ve ben ahkam kesmiyorum aaım mit yenilmez aalet bakanlığına çalışıyorum ve eger bir eylem yapacaksanız nere ne zaman olursa olsun ben gelirim eger sözme urmazsam bura hakkıma herşeyii söyleyebilirsiniz
                estergon arkadaş,benim sözüm sana değil,yenisin galiba...eski memsa alemi benim kimlere dediğimi anlar...keşke herkes senin gibi samimi olsa,ağzı olan konuşuyor:ama iş icraata gelince kıç baş oynamaya başlıyor...benim sözüm onlara...))

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Bundan sonra az ve öz yazacağım...

Taki sizler soru sorma cesaretini kendinizde bulduğunuz anda

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

İyi kide iptal etmişsin FAİK genel kurulu, bizim haklılığımızı ortaya çıkardın ki!!

KY tanıdı onları.... Şuan yanında sadece yandaşları mevcut, birbirlerine sorup birbirleriyle cevaplıyorlar telefon ne güne duruyor!!!

Hata ettiniz , genel kurula gidenlerle dalga geçme cesareti gösterdiniz, yalnızlığa mahkumsunuz !!!!!!

İlk gün ne söylediysem buğün de aynı şeyleri kendinize söylettiğiniz için yandaşlar teşekkür ediyorum sizlere

Yorum

• andiç75
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 91

Ola gardaşlar birbirizinen çekişmeyin. Gün çekişme günü değil gün birlik olma günü. Zeten yeteri gadar içerdesiz neyin peşindesiz oni anlamış değilem. Yapın icraatızi kurtulun bu lanet hisseden gardaşlar. Birbirizinen çekişmeyin. Vesselam.

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

sanırım özgür yazmayı yanlış anladınız kağıt hakkında istediğinizi yazabilirsiniz.
                        kimse size niye ayzdın diye sormaz
                        ancak birbiriniz hakkında hakarete veya küfüre varan şeyler yazarsanız özgürlüklerinizin sınırını zorlarsınız.
                        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

mardinde bu forumun üyesidir. ama onunla ilgili sorunlarınızı tartışacağınız yerde burası değildir sorun nerede doğmuşsa orada halledin
                          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• mustafa_197458
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 97

buda hak aranmaz.. Bu ayhan la olmaz bu iş

Yorum

• mustafa_197458
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 97

kafasına göre siliyor yazıyor
                              bişeler yapıyorda ne yaptığını bilmiyor

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Sayın modumuz, sanırım sşz dede memsa var, diğer köydede ara sıra görünürdünüz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information